0 oy
772 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,380 puan) tarafından
Ben biraz önce cevizli un helvası istedim, yiyorum:) siz ne istediniz yaptı mı 

66 Cevaplar

+1 oy
önce (5,870 puan) tarafından

Sabah yoğurt bitmiş dedim akşaminda getrdi boşalttı yerine koydu ayağına taş degmesin:D<3

-Reklam-
+1 oy
önce (179 puan) tarafından
Ben grip olmuşum kuş burnu istedim bolca almış sağolsun
+1 oy
önce (505 puan) tarafından
Canim tatli cektini demistim bu oglen baktim almis 
+1 oy
önce (1,405 puan) tarafından
Sabah pastaneden açma istedim almış sağolsun. 
+1 oy
önce (181 puan) tarafından
Aylardır doğru düzgün birşey yiyemiyorum sadece poğaça onu da alıştı artk ben istemeden alıp geliyor . Dün ilk defa dedim canm künefe çekti yarm saat işim var dedi çıktı aldı geldi sonunda canın birşey istedi sen vazgeçmeden aldım hemen dedi sağolsun canm kocam ♥️
+1 oy
önce (3,668 puan) tarafından
Kurutma makinası istiyorum alalım mı dedim hayır dedi durumuz sıkışık dedim tamam ama bir baktım ki almış hemen gelip kurdular çok sevindim gerçekten çünkü beyaz esyalarim hep ikinci eldi çok şükür hepsini yenileyip bunuda aldık 
+1 oy
önce (7,917 puan) tarafından

Çocukları annene koyup cafeye gidelim dedim. Yapmadi :'( yarın için söz verdi 

+1 oy
önce (176 puan) tarafından

Halı koltuk yıkama makinesi istedim bugün almış getirmiş ne fedakariz evi düşünüyorz hep bidakine kendime bişey isticem ama yeter:D

+1 oy
önce (8,789 puan) tarafından
Bisey istemiyom bayadır borclar var onları ödemeye calısıyoz
+1 oy
önce (290 puan) tarafından
Salı gecesi onun ailesinde kalırken yarın eve dönsek mi dedim :D önce bı gün daha kalalım dedi kabul etmedi sabah kalktığımızda biz bugün gidiyoz dedi ve evimdeyim iki gündür :D 
0 oy
önce (394 puan) tarafından
Sağolsun herşey alır. Eltimin kızları burdaydı leyla dizisi vardı onu izlerken dedim doğum hediyesi leyla'nın arabasından alsan ne güzel olur sen işteyken hastaneye biyere cocuklarla giderdim diye  yok demedi ama bakalım ☺☺☺
önce (3,380 puan) tarafından
Senin istek biraz büyük olmuş:)
önce (394 puan) tarafından
Yapar o yeterki söyle ☺☺
0 oy
önce (8,045 puan) tarafından

Kahve istedim geçende almış sagolsun :silly:

Sagolsun:)
0 oy
önce (2,109 puan) tarafından
ALLAH razı olsun demin biraz çıkalım hava alalım dedim  şimdi geldik ☺️
Bişey almasada olur de :)
0 oy
önce (1,853 puan) tarafından
En son pasta istedim aldı geldi sağolsun 
Yaa sagolsun ❤️
0 oy
önce (146 puan) tarafından
Eşim işten çıktı geliyo birşey istiyo musun diye aradı meyve falan istedim birazdan gelir :D
Gelir gelir afiyetle yiyin :)
0 oy
önce (466 puan) tarafından
Uniye hazırlanıyorum tekrardan bana dedi ki seni en çok ne motive eder dedi bende bilemedim . Bak öyle yerde orta sehpada olmaz heryerin tutulur dedi ben sana motivasyon hediyesi olarak bi masa bi de sandalye alayım dedi bide kitaplik alayım herseyinj koy dedi çocuk da dokunmaz diye evde arka tarafı kare bi alan vardı PlayStation oyun alanı yapacaktı bana calisma odası yaptı geçen sene yazın bu  yıl da o masanın birlikte satılan takımı olan masa lambasını almış gaz lambasını benziyor kısılan tarzda benden gizli almış ikeadan doğum günü sürprizi yapmıştı o lambada geçen yıl aklım kalmıştı ama ozaman sıkışmıştik bira.z alayım dedi eşim olmaz demiştim başka zaman demiştim:)) Allah başımdan eksik etmesin . Amin  ❤️
Yaaa çok düşünceli Allah sana bağışlasın sonsuza kadar ❤️
önce (466 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim  ❤️. Azcık öküzdür ama olsun içinde yüzde 30-40 oranda duygu parcacikli bi öküz  ❤️ bende öküz seviyorum napam
0 oy
önce (3,415 puan) tarafından
Markete yolladım evde bir şey kalmamış son anda makarna gittiği markette yok uzakta var benim istediğimden aradı yoldaymjs gidiyor almaya :D
Ahahha çok fenasın kız yarın alaydı ya :))))
önce (3,415 puan) tarafından
Kız bizde öğlen 1 yoksa yollamazdim :D
0 oy
önce (5,059 puan) tarafından

Dün redmi 14 telefon çıkmış ya ondan istedim alicam dedi bakalım :)

0 oy
önce (5,337 puan) tarafından
Ben ne istesem eşim alır  yeterki isteyeceğim şeye bütçesi yetsin bir lafımı iki etmez ilk lafta yapar maşallah
0 oy
önce (134,188 puan) tarafından
dusundumde uzun zamandir bisi istememisim

İlgili sorular

0 oy
62 cevap 1,111 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 992 göst.
0 oy
51 cevap 929 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu