0 oy
58 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,426 puan) tarafından
Kizlar iyi akşamlar. Ben pcos hastasiyim ve maalesef yasmin vb. İlaclar kullanmadan regl olamiyorum. Bugün muayne icin hastaneye gittim vajinal muaynem yapildi ve doktorum rahim ağzinda ciddi enfeksiyon olduğunu söyledi. Neden olur dediğimde birden fazla ilişki,ortak kullanim tuvalet alanları hatta bazen de vucudumuz kendisi üretir o enfeksiyonu dedi. 

Ben evli olduğumu söyleyince benden smear testi istedi ve smear testi alindi. Yarin gidip kan sonuclarimi alicam regl sökturucu vs yazilacak. 

Daha önce rahim ağzi enfeksiyonu yaşayan var mi nasil bi tedavi uygulandi bilgi verirmisiniz

1 cevap

0 oy
(3 puan) tarafından
Bende muayene için gittiğimde çok enfeksiyon var dedi doktor ilaç verdi fitil falan kullan geri gel dedi gittim Smear aldı Smear sonucunda da yine enfeksiyon çıktı yine ilaç verdi kullan bi daha alalım dedi kullancam ama bidaha gitmeyş düşünmüyorum ya sık şok iç çamaşırı değiştir lavabo da suyla da yıka sadece peçete kullanma 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
1 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
29 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alyakus (2,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 297 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,304 soru

23,828,581 cevap

318,746 kullanıcı

...