0 oy
304 göst.
önce Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Geçen hafta soru sormuştum kayınvalidem hast bana bırakacaklar çok çektirdi bana yüzne bakmak istemiyorum diye keşke eve alma diyenleri dinleseydim o gün kaldı sabah gitti akşam  tekrar geldi ertesi akşam gitti ama terbiyesiz kadın ne tuvalatte sifon çekti ne tuvaletin kapısını kapattı ne ellerini yıkadı inat etti bizle de aynı sofraya oturdu şimdi 22 aylık kızım 4 günü doldurdu ateşi düşmüyor inflüenza  dedi doktor ve ilaç verdi sinirden ve üzüntüden ağlamak üzereyim ne diyeyim bu  kadına ben ne yapayım arasam arsızlığa verecek kendini ne bilim diyip duracak ben bişe yapmadım ne zaman sifonu çekmedim ne zaman ellerimi yıkamadım yalan diyip üste çıkacak eminim onu gönderir göndermez bütün evi temizledim çamaşır suyuyla ama o evdeyken ellemediği yer kalmadı Allah ım sinirden patlayacam

5 Cevaplar

0 oy
önce (953 puan) tarafından
Bilerekmi bu hareketleri yapıyor koskoca kadın aklına zoru mu var. AA çok geçmiş olsun bosver arama arayınca sen kötü olursun basedemezsin çünkü. 
önce (51 puan) tarafından
Evet bana inat yapıyor klozetten o gidene kadar sürekli teharet suyu temizledim sevmiyordum iyice nefret ettirdi kendinden kızım çok hasta  4 günden beri günde sadece bir yumurtayla duruyor sadece uyuyor
önce (953 puan) tarafından
Sevmeyebilir tamam ama saygı duyması lazım ay sana saygısı yoksa insanın kendine olurya. Neyse bosver, sen kızınla ilgilen kendine gel derin nefes al, odak noktan kızın olsun canım
Benim kayınvalidenin derdi sadece benimle değil bütün ilçe şikayetçi kimse evine almıyor ama benim evimdekiler torunları
-Reklam-
0 oy
önce (3,539 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir acaba eşin olacak kişi neden annesinin bu davranışlarına izin veriyor yetişkin insanla çocuk hastalığı birmi nasıl kadar duyarsız olabiliyorlar  anlamıyorum 
Eşim izin vermiyor aksine çok kızıyor ama kaynanam anlatılmaz yaşanır birisi kaç kere eve geldi huzursuzluk çıkardı diye anne eşimi üzecekse gele daha dedi görümcem tuttu kolundan getirdi kendi evinde kaynanası hasta yatıyor diye muhtemelen ikisine birden bakmak istemedi
0 oy
önce (856 puan) tarafından
Yemin ederim bu kaynanalarin ortak özelliği düşüncesiz olması. Benimkide muhtemelen o hastalığı kapmisti eşim hastaneye götürdü geçen sabahti bı baktım buraya kahvaltıya geldi , eşime dedim neden getirdin çocuklar hasta olsa ne olacak evde 3 çocuk var biride bebek. Dedi akşama gider . Akşam ne Allah aşkına bı bulasssa hemen oluyor. İşte böyledir bunlar demezler o çocuklar hasta olsa ne olacak diye .Biz üzülüyor biz yıpranıyoruz . Sırf bu yüzden yazda evimi uzağa goturucem .sizede çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 
Amin Allah razı olsun benşm kaynana bir bana değil tüm ilçeye bela kimin evine girse huzursuzluk çıkarır o yüzden delikten bakıyorlar kaynanamsa almıyorlar
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Elini alır kendi elimle yikardim ben olsam o şekilde gezmesine müsaade etmezdim heralde ya ben de dayanamam pislige
İmkan yok yıka desem yada gel yıkayalım desem inadıma daha çok yapardı biliyorum huyunu o yüzden gidene kadar herşeyi sürekli peşine gezip yıkadım neyle yedi içtiyse döktüm kalanını ama gene de bulaştı
0 oy
önce (268 puan) tarafından
Benzerini yaşadım bende hastalandım bana bulaşmıştı 15 20 gün hastalık çektim bi de çocuğa geçti onunla da ayrı uğraştım Allah şifa versin kızına inşallah bir an önce iyileşir 
Amin Allah razı olsun bugünde iyi değildi gen birşey yemedi inşallah o kadar uzamaz
önce (268 puan) tarafından
İnşallah

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 144 göst.
0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.