+1 oy
143 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (377 puan) tarafından
Ankara'da influenza salgını yoğun mu seyrediyor. 1 haftalık bir plan görünüyor Allah var içime hiç sinmiyor salgını duydukça ama burada gurbetteyim. aile özlemi de çekiyorum. Bebeğim küçük ve 2 yaş altı yüksek risk grubu diyor. Bu sebeple gitmeyi düşünmüyorum ama bi danışmak istedim. Ankara'da olup salgın hakkında bilgisi olan var mı

7 Cevaplar

0 oy
önce (935 puan) tarafından
Post üste çıksın bilgim yok ❤️
önce (377 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
önce (2,656 puan) tarafından
Bizde henüz bir şey yok ama çevremde duyuyorum. Siz maske takın, kalabalığa girmeyin. COVID'de nasılsak öyle tedbirli olun. AVM'lere girmemenizi öneririm, AVM'ler ara tatil nedeniyle çocuk kaynıyor ve çocuklar en ideal taşıyıcılar.
Bu korkuyla gidebilir miyim bilmiyorum ama gidersem muhakkak dikkate alacağım teşekkür ederim
0 oy
önce (186 puan) tarafından
Valla istanbul yıkılıyor nerde oturuyon  bilmiyorum ama otobüs yolculuğu falan yapacaksan tavsiye etmem çünkü cocuklarda  kalbe kadar vuruyprmus kalp ve beyinnde hasar bırakıyormuş 
Alanya'dayım. Evet otobüsle gidecektik ama bende cesaret edemiyorum. Teşekkür ederim
0 oy
önce (94 puan) tarafından
Şuan  tüm Türkiyede var çocukları kalabalık yerlere çok sokmamak lazım bence gitmemen hayırlı olur ben çocuğu parka bile goturmuyorum şuan ciddi salgın var 
Evet benimde gözüm korkuyor. Allah nasip ederse elbet bir gün kavuşuruz önce can deyip evimde oturacağım teşekkür ederim
0 oy
önce (14,854 puan) tarafından
Ankaradayım burda bütün tanıdıklar biz de dahil hastayız hiç dışarı çıkmamamıza rağmen 
önce (1,432 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ya bende sabah uyandığımda oğlumun sesi değişikti sonrada 2 defa kustu sizin belirteriniz neydi akşam acile goturucem
Allah acil şifalar versin inşAllah size ve yavrularınıza
Bizim belirti burun akıntısı, öksürük, hırıltı balgam var gibi
Kızım da aynı şekilde oldu hafif de ateş yaptı
Bende grip gibiyim aynı
Teşekkür ederim canım
Hangisine götüreceksin canım? Etlik şehir hastanesi acile gittik 80 kişi vardı iyice hasta olacaktık geri döndük
önce (1,432 puan) tarafından
Ben Hatay da yaşıyorum İskenderun özel hastaneye goturcem devlet ana baba günü gibi çok dolu
0 oy
önce (268 puan) tarafından
Var bacım var valla 20 gün önce perişan oldum yaa hastane hastane gezdim çok kötüydü Allah bütün bu hastalığı geçirenlere şifa versin bence gelmemeyi düşünmekle doğru yapıyorsun 
Çok geçmiş olsun. Amiiiin Rabbim tekrarından korusun
önce (268 puan) tarafından
Amin ecmain
0 oy
önce (16 puan) tarafından
Ankara'yı bilmem ama Antalya'da o salgından var ve hatta ben de o salgına yakalandıım korona diyorlar ama influenza işte
Alanyadayız çevrem çok yok ama komşularımda arkadaşlarımda duymadım henüz şükür
önce (16 puan) tarafından
Allah duyurmasın canım merkez gümbür gümbür şu an salgınla mücadele ediyor gerçekten herkes hasta Şu an
Amin inşAllah Rabbim korusun herkesi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 582 göst.
23 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde pikachu.53 (1,936 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 555 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 112 göst.
+1 oy
6 cevap 169 göst.
13 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde clk38 (1,444 puan) tarafından soruldu

410,290 soru

12,338,416 cevap

39,487 kullanıcı

Kategoriler