0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,036 puan) tarafından

Biraz önce baş dönmesi mide bulantısı yaşadım tokluk şekerim 69 çıktı 2 saat falan oluyor yemek yiyeli istifra ettim direk, 70 altına düşüyor sabahları açlık şekerim de bu sabah 61 di bilgisi olanlar yazabilirmi ne yapmam gerekiyor.

13 haftalık hamileyim 

3 Cevaplar

0 oy
(14,673 puan) tarafından
arkadaşımda vardı bundan. sürekli bir şeyler atıştırıyor ve çevresini bilgilendiriyor. çünkü yolda giderken bayılma riski vardı. hani düşer bayılırsam yanındaki hemen telaş yapmasın durumu bilsin diye.

doktor bir diyet önerdi mi 
(1,036 puan) tarafından
Önceki postuma da yazdım, yüksek şekerim var diye diyet yapıyordum şeker ölçüm cihazı yüksek ölçüyormus, yeni makina aldım ve düşük çıkıyor şimdi de
(14,673 puan) tarafından
mutlaka git doktora diyetisyene yönlendirir büyük ihtimalle. lan şekerini ani yükseltip düşürecek basit şekerlerden uzak dur. meyve falan yerken yanında süt, yoğurt, peynir falan tüket
(1,036 puan) tarafından
Yani yüksek şekerim varmış gibi diyet yapıcam, yüksek şekerim olduğunu dusunup diyetisyene gitmiştim bı liste oluşturduk. Ama sekerimin olmadigini düşünüp 2 gündür beyaz ekmek ve tatlı tüketimi yaptım, bu yüzden mi düştü bilmiyorum nasıl bişey bu
(14,673 puan) tarafından
o tatlı tüketimi sıkıntı. o ani şeker yükselmesi yaşar ve aynı hızla düşürür.
yüksek şeker diyeti değil aslında sağlıklı beslenme. şekeri düşen birine hadi ağzına 1 şeker at derler ya, o çok yanlış bir şey. basit karbonhidrat yerine daha doyurucu şeyler lazım.
beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tahıllı falansa hele çok iyi
atıştırmalık olarak tuzsuz kuruyemişler. evde kendi yaptığın şeker yerşne hurma özü gibi şeylerle tatlandırdığın kurabiyeler. bunları tüket. ama diyetisyenr de mutlaka danış
(1,036 puan) tarafından
Gidicem kesinlikle yüksek şekerim var diye diyet yaparken daha iyiydim, biraz kaçırınca daha kötü oluyorum, 2 dilim ekşi elmaa ve çok az potakal yedim 69 dan 75 yükselmiş. Çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için.
-Reklam-
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Tokluk için 69 baya düşük, dahiliye uzmanına gitmen gerekiyor canım, güzel besleniyor musun 
(1,036 puan) tarafından
Yüksek şekerim var diye 10 gündür diyet yapıyordum önceki postuma bakabilirsin canm, endokrinolojiye tekrar gidicem
0 oy
(184 puan) tarafından
Endokrin uzmanına gitmelisiniz geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 64 göst.
0 oy
5 cevap 134 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler