0 oy
121 göst.
önce Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
Doğum kilolarımı vermek istiyorum diyetisyen gitsem listesine uyamam gibi evde kendim ekmeği kessem abur cubur yemesem verir miyim bide çok şu içemiyorum işte sabahları limonlu su falan diyorlar ama ben bişey yeme eden şu içince miğdem bulanıyo

4 Cevaplar

0 oy
önce (12,772 puan) tarafından
Ekmek makarna pilav hamurişi kızartma fastfood paketli gıda tatlı yok denecek kadar az tüket. Kendine şişe yap 1.5 litrelik şişeler var mesela çok rahat içiliyo. Ben içine 1 limon sıkıyorum onun akşama kadar içiyorum normalde bende içmiyorum çünkü aklıma gelmiyo. O sürekli gözümün önünde en azından onu içiyorum akşama kadar. Bebek uyudugunda leslie yapabilirsin yarım saat hareket olur
önce (53 puan) tarafından
Teşekkür ederim şişeyi bende deneyeyim
-Reklam-
0 oy
önce (6 puan) tarafından
Ben 4 gündür diyet yapıyorum kendim evde sabahları uyanınca sirkeli su içiyorum ondan sonra şekersiz kahve içiyorum kahvaltıyı biraz geciktirmek için acıkınca kahvaltımı yapıyorum 10 gibi saat 2 gibi ara öğün yapıyorum en geç 4.30 5 arasida akşam yemeğini bitirmiş oluyorum ve o saatten sonra yemek adına ağzıma bişey koymuyorum çok acikirsam şekersiz kahve içiyorum 4 günde 2 kilo gitti devamida gelir insaAllah:)
İnşallah canım
önce (4,608 puan) tarafından
Beraber yapax mi
önce (6 puan) tarafından
Ben birileriyle diyet yapamıyorum ya strese giriyorum sonra bozuyorum :)
önce (4,608 puan) tarafından
İki gün oldu basliyali bende burdan görüyorum yapanlari ondan dedim cnm boool eksilerin olsun.....bide sirkeli suyun içine limon koyuyon mu
önce (3,441 puan) tarafından
Biracizkul hatırladım seni yazışmıştık. Benimde 6nci günüm 2,1kg gitti
Ne güzel bol bol gitsin inşallah
Sabah limonlu su ile başlıcam inşallah eşimde desteklemiyo ki böyle iyi işte evdesin normal diyo çalışmaya başladın mı verirsin bu dünyaya niye geldik çalışıp yemiceksek falan gibi konuşuyor
önce (6 puan) tarafından
Yok canım sadece alıç sirkesi koyuyorum bir yemek kaşığı
önce (6 puan) tarafından
masaAllah mrvgul seninde güzel gitmiş bol eksiler:)
Amin amin inşallah güzel veririz
0 oy
önce (352 puan) tarafından
Kaç kilosun ki canm
72 kiloyum
önce (352 puan) tarafından
Bende 74 canm bende zayıflamaya calisiyorum
0 oy
Bebeğin ne kadarlık. Benimki 7 aylık yeni başladım 1 hafta oldu tam. Aralıklı oruç yapıyorum günde 2 ana 1 ara öğün. Emziriyorum 
Kızım 19 aylık emziryorum çok sık emiyo emziriken verilir diyorlar bende işlemiyor o
önce (567 puan) tarafından
Sütünde azalma oldu mu
Vallah benimde 2nci çocuk ilkinde de zayıflamadım bundada. Aksine iştahım açılıyor canım tatlı çekiyor. Doğum sonrası 89dan 80 e düşmüştüm. Geçen hafta diyete 87.4 ile başladım 7 kg almışım 7 ayda :)
Miyu miyu azalma oldu mu tam kestiremiyorum kızım huysuz zaten doğuştan bayılarak emmiyor öyle zorla. Günde 3 kere ek gıda veriyorum mama takviyesi de başladım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
5 cevap 102 göst.

410,093 soru

12,330,588 cevap

39,205 kullanıcı