+1 oy
142 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (124 puan) tarafından
Sorum başlıkta resmen hamilelik belirtileri yaşıyorum bı hafta önce leke gördüm iki üç kere çok az şuan kasik bel ağrısı göğüs hassasiyeti mide bulantısı baş ağrısı var . Yada ben evham yapıyorum bilmiyorum ihtimal var mı acaba?

5 Cevaplar

+1 oy
(262 puan) tarafından

Hiçbir korunma yöntemi kesin değil bence, şüphen varsa test yap canım. Belki de adet olacaksındır? Rabbim gönlüne göre versin 

(124 puan) tarafından
Sağol canim spiral kaymissa eşimde korunuyor hani varsa resmen mucize gibi vardır Rabbimin bı bildiği. 2 evladım var düşünüyordum tabi ama planlı olmasını çok isterdim :)
(262 puan) tarafından
Öyle hamile kalan çok var canım, nasipse her türlü oluyor :)
(124 puan) tarafından
Hadi yaa e biz nasıl korunucaz tamam bu oldu diyelim :) e sonraaa nereye kadar :(
-Reklam-
0 oy
(228 puan) tarafından

Aklıma elinde sprial ile doğan bebek geldi :D hayırlısı olsun

(124 puan) tarafından
Ayy bide hamile olsam o dert var sıkıntı geldi içime
0 oy
(646 puan) tarafından
Ah canım hiç bir korunma garanti değil tüpleri bağlı birinin doğum yaptığını biliyorum ben doktor mucize bebek diyordu çocuğa veren de Allah alan da
0 oy
(628 puan) tarafından
Spiral kaymamış+geri çekilme+hap =30haftalık hamileyim ve spiral ile doğum yapacağım spiral bebeğimin ayağının altında
(124 puan) tarafından
Ayy inanamıyorum canım . Rabbim ol derse olur asla başka diyecek birşey yok şok oldum
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Ay korkutma beni. Test yap lütfen :/ sonucunu bana yazmayı unutma 
(124 puan) tarafından
İlk beş dakika birşey yoktu ama baya sonra baktım aşırı silik bı cizgi var gözle zor seciliyor büyük ihtimalle kuruma çizgisi
(6,912 puan) tarafından
Kan ver canım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 291 göst.
0 oy
14 cevap 483 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde SLN (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 53 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeli00022 (379 puan) tarafından soruldu

412,195 soru

12,408,545 cevap

44,720 kullanıcı

Kategoriler

...