0 oy
39 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızım 8 yaşında dün yazmıştım cumartesi pazar hastaydı ateşi biraz düşünce huyu değişti hem halsiz hem de bağırıp çağırıyor off çok çaresizim hastalıktan sebep olur mu

4 Cevaplar

0 oy
önce (27 puan) tarafından
Elbette olur, çoğu zaman bizler de bile olur mesela ben de olurum öyle. Rabbim şifalar versin canım 
-Reklam-
0 oy
önce (3,074 puan) tarafından
Gecmis olsun. Hastaliktan huysuzluklari gecici bir dönemdir bence. Benim oglumda her hastaliginda huyu degisiyor
0 oy
önce (637 puan) tarafından
Geçmiş olsun hastalıktan, yorgunluktan huy değişir gergin olur. Biz bile geriliyoruz tahammülsüz oluyoruz 
0 oy
önce (1,383 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım benim kız da 6 yaşında. O da bi hastalandı ve değişik güncellemeler geldi. Ben şok. Her şeye özür dilemeye başladı ve şunu düşünüyorum, aklımdan şu geçti, her şeyin hesabını vermeye falan başladı. İlk başlarda tatlı gelse de sonradan sıkmaya başladı. Özür dilenmemesi gereken şeyler için bile özür dileyip durdu. Unutturana kadar anamız ağladı. Hâlâ diyo ki, "Anne, bi'şey diycem ama gerek yok dimi" ben de "evet kızım hiç gerek yok" diyorum :D geçici bi durum Allah kolaylık versin ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
10 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde YesilAvokado (2,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
29 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.

410,029 soru

12,328,147 cevap

39,157 kullanıcı

Kategoriler