+1 oy
273 göst.
önce Diğer kategorisinde (534 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar hanımlar... biraz özel bi soru ama sabahtan beri aklımdan çıkmıyo

Benim büyük oğlan bugün anne neden gece saatlerinde banyo yapıyosunuz dedi ben bi an şaşırdım ve evet baban akşam yaptı ben yapmadimki dedim,  ee niyeki o saatte yapıyo dedi, bende hani her akşam işten gelince yapıyo ya dün akşamta ilk üşendi sonra kalkıp yaptı dedim, 

Tamamen bilmeyip merakından sordu biliyorum, ama benim aklıma takılan ilerdr anliyacak mutlaka ve ben çok çok utanıyorum bilmiyorum belkide fazla takıyorumdur 

Büyük çocuğu olanlar siz ne yapıyosunuz  sizinde banyonuzu görüyomu çoxuklarınız

13 Cevaplar

+1 oy
önce (3,160 puan) tarafından
Oğlum 13 yaşında daha hiç sormadı öyle bişey genelde uyur o saatte . Ama kızım 10 yaşında o sordu anne niye hep gece giriyorsun die bende küçük kardeşin izin vermiyor ki banyo yapayım onun uyumasını bekliyorum dedim . Bide genelde ben çocukları akşam yatmadan 1 saat önce banyo yaptırırım öyle alıştılar fazlada tuhaf gelmiyor onlara
önce (534 puan) tarafından
Anladım canım
 bizim ev sobalı çoğunlukla  gündüz yaparız biz banyo
önce (3,160 puan) tarafından
Oğlum sadece gecenlerde adetim bitti gündüz banyoya girmiştim gece yine girdiğimi gördü ozamn sordu gündüz yaptın ya anne niye girdin die :)) gündüz banyo yapmadım oğlum banyoya temizledim çamaşır attım üstümü değiştirdim orda dedim .. haa tmm demişti . Ama okulda öğrencekler eninde sonunda kaçış yok
Namaz kılmadığım günlerde çok dikkatini çekiyor artık eskiden anlamazdı .kadınlara Allah bazı günler izin veriyor kılmaması için dedim .
Ahh bu çocuklar
Ben ilk kez karşılaştım böyle bişeyle , Işte adeti belki bi şekilde açıklayabilirim ama bundan çok utanıyorum
Dahada büyüyecekler bişeyleri anlayacaklar , sanki kız olsa çok utanmazdım gibi hissediyorum ama bilemiyorum tabi yine
-Reklam-
+1 oy
önce (708 puan) tarafından
Sürekli duş alan biri olduğum için zaman saat farketmiyor bende o yüzden cocuklarım hiç sormadı 
+1
Yazın bende sık sık alırım ama bilemedim ilk kez karşılaştım böyle bişeyle ve gerçekten çok utanıyorum ilerdr anliyacak diye
+1 oy
önce (20 puan) tarafından
Bizim yaptıgımızı görünce benide yaptır bende istiyorum der normal banyo işte olarak görür. bazen onuda yaptırırım ozaman 
+1
Sizinki küçük sanırım
Benimki 13 yaşında
önce (20 puan) tarafından
+1
8 yaşında benimki
+1
Anladım canım dahada büyüyecekler bunlar bakalım o zaman ne yapıcaz
+1 oy
önce (482 puan) tarafından
Benım oğlum daha bebek ama ben de anlayacağı yaşa gelecegını düşününce utanıyorum:)
+1
Valla şimdiden yerin dibine giriyorum ben :)
Sabahtan beri ćıkmıyo aklımdan ilerde anlayınca soğur bizden diyorum çok utanıyorum
+1 oy
önce (2,588 puan) tarafından

Kızım henüz küçük ama sırf bunun için ilerde ebeveyn banyolu bir evim olsun çok istiyorum:) 

Gece alınan duşlar vücudun sıhhati için daha iyiymiş o yüzden alıp yatıyoruz mu desen ahahah aklıma başka bişey gelmedi:)))
+1
Ahahah :)) ama sana tavsiyem sende duş almadan uyuma canım üzerinden bir namaz vakti geçmemesi gerekiyor
+1
Yok ben sabah namazından önce kalkıyorum sabaha bıraktığım zaman
+1
Haa iyi o zaman canım ben sana günah olmasın diye söyleyeyim dedim ❤️
Iyi yaptın tabi sağol canım teşekkür ederim
Rica ederim
0 oy
önce (1,892 puan) tarafından
Ben bi kere sorduğunda karınca gezindi üzerimde kaşındın o yüzden banyo yaptım demiştim:) ama bidaha sorarsa ne derim bilmiyorum 
Seninkide iyiymiş :)
Ahh yaa keşkee görmeseler onlarda uyumuyoki anamm
Eşim bazen şaban gibi uyuyakalıyo onların uyumasıni beklerken sjsjsj
0 oy
önce (19,918 puan) tarafından
Kaşıntı tuttu banyo yapınca geçer diye girdim.desen. bı sure idare eder. De yakında iyice anlar 
Bişeyler söyledim geçiştirdimde , işte o yakın zaman  gelecek anliyacak çok utanıyorum onu düşünüyorum sürekli bizden soğurmu diyorum işte "aaa demek o yüzden hep banyo yapıyolardı "offff çok taktım  valla sabahtan
önce (19,918 puan) tarafından
Sogumaz ya
0 oy
önce (14,674 puan) tarafından

Benimkiler daha ufal ama kızım 5 yaşına yemi girdi 

Saçlarımı örmüştüm banyo yapınca sabah da dedim kurumamış saçlarım neden akşam banyo yaptın dedi 

Bende dedim çocuklar uyuyunca anne saatinde  anne babanla çaylarını içinde banyo yapar :) genel de bunu söylüyorum aklına kazanır ileride sormaz :)

Benimkiler kuçükken hiç sormadılarki sıpalarr :) ama güzel demişsin sende sjjjssjs
önce (14,674 puan) tarafından
Şimdiden aşılıyorum :))
0 oy
önce (3,376 puan) tarafından

Bizde eşim gece 11 de işten geldiği ve normalde hep saat 1 kadar oturduğumuz için  kızım o saatte uyumuş oluyor bir şey duymuyor 

İleri de de bir zahmet uyusunlar ya o saatte :D zaten bence duş sesi duysa da yadırgamaz bence çünkü her akşam uyumaya yakın duşa giriyorum saçımı yıkamasamda 

İste uyusalar uyusalar ahh bak şuan bile sesi geliyo yan odada hala uyanık benim büyük sıpa
önce (3,376 puan) tarafından
Zor ya maalesef duymaları da büyük travma yaratabilir çünkü çocuklar anne babalarına konduramıyormuş
Duymamaları için elimizden geleni yapıyoruz ayy Allah korusun büyük travma yani düşününce bile kötü oluyorum
0 oy
önce (918 puan) tarafından
Biz buna cagreyi namazdan yarım saat önce kalkarak bulduk cnm sabah namazına kalmadan yarım saat önce kalkıyorum duş alıp abdest alıp namaz kılıp yatıyorum yaşı büyük 16
Off bizimde o yaşlara gelecek ve artık tamamen bilicek ve anliyacak
Mantıklı tabi sizinki ama işte bizim ev sobalı eşim sabaha bırakamıyo bende bi ara sabah onlar uyurken yapalım dedim ama yazın neysede kışın olmuyo  işte
önce (918 puan) tarafından
Benim evde sobalı eşim imam bide gece ani bişey oluyor mesela kötü durum ya
Yaa valla baya kötüymüş sizinde
0 oy
önce (5,436 puan) tarafından
Zaten orta okulda fen dersin de anlatiyorlar ayy annemi bir kez yakalamistim terledim dusa girdim uyuyamadim demisti yazdi ama kısın ne soylenir bilmem 
0 oy
önce (138 puan) tarafından
Valla küçükken biz anlardik 10-11 yaşında banyo için girdiklerini girince gülerdik filan :D
0 oy
önce (2,066 puan) tarafından

Benimkiler küçük ama bence kandırmak yerine ( çünkü anlayacak yasa geldigi zaman anliyack ) söyle demek bana daha mantıklı geliyor herkes istegidi saatte istediği kadar banyo yapabilir anne ve baba da genelde gece isleri ve çocuklar uyuduğu için duşa giriyorlar derim herhalde :angel:

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 586 göst.
0 oy
5 cevap 283 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 264 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,056 puan) tarafından soruldu