0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (1,019 puan) tarafından
Pazar aksami antibiyotik verldi ama yok atesi dusmuyor surup verince dusuyor gene cikiyor allah korusun kaninda bse olsa bu sekilde dururmu keyfi yerinde istahida var viral enfeksiyon olablrmi

10 Cevaplar

0 oy
(1,157 puan) tarafından
Nesi var cocugun bogaz enf mi teshisi ne
(1,019 puan) tarafından
Bogazlari dedi antibiyotk verdi kullaniyorum pazar aksamindan beri kafayi yicem artik napcagmi sasirdim
-Reklam-
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Benm küçük kizimda öyleydi canm iki gün önce oturduğu yerde birden kafasının üstüne düştü kaldırdık ki havale geçiriyor koşa koşa eşimle evin yakınında özel hastane var goturduk burnundan falan tahlil yaptılar domuz gribi cikti
(1,019 puan) tarafından
5 gun sizinde dusmedimi atesi ya sadece ates oksuruk belrtisi var baska bse yok korktm.smdi
(1,148 puan) tarafından
Onunda iki gün sürdü ateşi hiç dusmuyordu oksuruk vardı özel serum ve domuz gribi şurubu verdi kullanıyoruz şuan iyi
0 oy
(4,798 puan) tarafından
Benim oğlumu nda 7 gün kadar düşmemişti antibiyotik başladılar sonra bir anda ateş kayboldu vücudunda lekeler çıktı meğer viral enfeksiyonmuş antibiyotik kesildi zatiden başladılar gereksiz antibiyotik kullandığı için. 
(1,019 puan) tarafından
Cok gecmis olsun ins bizimde viraldir :( ya kaninda fln bse olsa neblm cok sukur keyfi yerinde ama ates oksuruk devam
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Domuz gribi olabilir, o da serumla biraz daha iyi oluyorsun ama ateş bir inip çıkıyor özellikle akşam daha çok ateş çıkıyor.
(90 puan) tarafından
Biz 3 gün dirençli ateş gördük 39.7 ısrarımızla serum alınca daha D ateş görülmedi
(4,464 puan) tarafından
39.7 neden serum takmazlar ki anlamıyorum. Biz ilk 39 gördük özel hastane yakında hemen götürdük doktor hemen dedi domuz gribidir yine test yaptı serum taktı, o serum sayesinde kendine geldi oğlum. 3 gün ateş çıktı ama sonrasinda iyidi
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Antibiyotiğe rağmen düşmüyorsa viral olabilir evet. Antibiyotiği acilde mi verdiler?
(1,019 puan) tarafından
Evet hemen bi ön muayne hizli hzli bakldi bogazlari dedi
(2,114 puan) tarafından
Acilde zaten direkt antibiyotik veriliyor ne test ne bir şey var ki yapmaya pek vakit de olmuyordur
0 oy
(1,646 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ateş tüm vücutta mı yoksa kafa bölgesinde mi? Benim üçünün de kafası yanıyor bir kaç gündür :(
(1,019 puan) tarafından
+1
Alni kafasi eklem yerleri cok gecms olsn szede
(1,646 puan) tarafından
Aynı canım Allah razı olsun. Acile de götürmedim tıklım tıklım iyice hastalanırız diye. Evde şurup açılmamış antibiyotik var bir sürü. İnşallah gerek kalmaz. İnşallah kalıcı hasar bırakmaz :(
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Kan ve idrar bakıldı mi. Uzun süren ve tekrarlayan ateş genelde enfeksiyondur. İnşallah boğazı kızardı deyip antibiyotik vermemiştir. Boş yere kullanmış olursunuz. Bırak enfeksiyonlarda antibiyotik fayda etmez boşa bağışıklığı baskilarsiniz 
(1,019 puan) tarafından
İlk gece 39.9 du cok kotuydu sitmalandi titriyodu ama biilinci yerindeydi benm.odum.koptu havale geciriyo sandm hatta bidaha okdr cok ckmadi ama 38bucuk gordum yani su 5gunde
(1,270 puan) tarafından
Sıtma sandığınız havale de olabilir yani bizde havalede sadece çok ağladı ve gözde hafif kayma oldu. Beyinde difüzyonlu alanlar kaldı sonra. Aman dikkat edin önemseyin. Viral enfeksiyon bile olsa ateşe hemen mudahele edilir serum verilir fitil verilir hastanede.
(1,270 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun
(1,019 puan) tarafından
Fitil ben kendim alip kafama gore kullanmaym dmi 4yasnda bu arada oglum allah ragzi olsn ya valla bilgili anneler iyki var
(1,270 puan) tarafından
Böyle uzun süren ateşte kullanılır normalde ama parasetamol içerdiğinden ateş düşürücü ile aynı zamanda vermemelisiniz  calpol verdiyseniz 4 saat sonra verebilirsiniz dik bir şekilde ikiye bölüp. 4 saat yine ateş düşürücü vermeyin. Bu arada önce dönüşümlü verin calpol parol gibi parasetamol içeren ateş düşürücüler dusurmediyse dolven gibi ibuprofen icerenden verin. O da dusurmezse fitil verebilirsiniz. Bizde 3 gün ateş oldu. 3.gun düşmeyince hastanede yapıldı. Evde de bir kez daha verdik 6 saat sonra havale geçmişi olduğu için. Paranox s vermiştir eczacı muhtemel. O kullaniliyor çocuklarda ve bebeklerde
0 oy
(90 puan) tarafından
Kanında enfeksiyon olsa antibiyotik fayda ederdi hatta açın okuyun kullandığınız antibiyotik buna da iyi geliyor mu diye. Büyük ihtimal herkesin geçirdiği salgındır. Oğlumun 3 gün süren ateşi için ben 3 kez hastaneye gittim sizin yerinizde olsaydım herhalde daha fazla gitmiştim o halde çocuğumu bırakamam
(1,019 puan) tarafından
Daha oncede basima geldi atesi dusmedi dusmedi goturduk kan aldilar bagris cagris eve geldk bidaha bsey yok viran enfeksiyon dediler hep
(1,019 puan) tarafından
Bu arada hastanelerde okdr dolu ki artk napcagmi sasirdim dahada beter olcak diyorum
(90 puan) tarafından
Haklısınız ama bir serum alsaydınız zorla taktırdık eve geldik onun üzerine uyudu ateş bitti
0 oy
(344 puan) tarafından
Domuz gribi canım benimde çocuklar suan öyleler 4 veya 5 gün ateşi olur dikkar et dedi doktor verdiği ilaçları kullanıyorum bide serum tatik dün gece 
0 oy
(188 puan) tarafından
Iyotlu şu yapıp ayaklarının altına bilek ve ayak eklem yerlerine sikin 1 şu bardağı suya iki üç damla iyot damlatip sikin fiş fiş diye sprey kutusuna koyup 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
+1 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
6 cevap 112 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,143 puan) tarafından soruldu

411,624 soru

12,391,726 cevap