+2 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından

Kızlar ben hamileliğin başından beri kız hissediyorum ama bütün belirtileri bütün teorileri ( Ramzi nub çin takvimi vs ) erkeği gösteriyor sizce hislerim mi yanılıyor

Belirtilerim ise 

Bulantı yada kusma olmaması 
Üşüme özellikle ayak
Baş ağrısı 
Bel ağrısı 
Tansiyon ve kan şekeri düşüklüğü
uyku uyuyamama mide yanmasından dolayı 
Cilt lekelenmeleri

21 Cevaplar

+7 oy
(4,224 puan) tarafından
Bence hiç bir belirtinin cinsiyetle alakası yok canım 
-Reklam-
+2 oy
(1,225 puan) tarafından
Bu yazdıklarınızın hepsi her gebelikte olabiliyor arkadaşımla 4 gün arayla doğurduk ikimizinde kız. Bende mide bulantısı yok sadece baş ağrısı uykusuzluk mide yanması var. Arkadaşım bütün hamileliği çubuk krakerle geçirdi baş dönmesi ağrısı bel ağrısı bol uyku tansiyonu hep düşüktü. Yani kişiden kişiye değişiyor bence bebek etkilemiyor. Seni de kırmak istemem ama belirtilerle bebek cinsiyeti belirlenmez :) tabi ki senin hislerin daha önemli sen ne hissediyorsan onun olma olasılığı daha yüksek. Analar hisseder
(15 puan) tarafından
Erkek olduğunu düşünüyorum ama yinede bı kız kıyafetlerine kız isimlerine gidiyor aklım ne bilim aklım erkek desede gönlümden kız geçiyor Rabbim ikisini de tattirmayi nasip etsin bütün anne adaylarına kimsenin kucağını boş bırakmasin ama herkesin içinden geçende bi şey var işte bı tane oğlum var bide kızım olsun çok istiyorum
(1,225 puan) tarafından
Sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah:)
+2 oy
(117 puan) tarafından
Belirtilerin cinsiyetle asla bir alakası olamaz o teoriler de bana saçma gelir hep zaten gaybı bir tek Allah bilir
(15 puan) tarafından
Zaten gelecekteki çocuklarımiz bizi bekliyormuş ama insna merak ediyor bide oğlum olunca bide kız istiyorum Rabbim bütün anne adaylarına nasip etsin evlat sevgisini
+1 oy
(4,794 puan) tarafından

2 oğlum var ikisinde de farklı şeyler yaşadım der ve giderim :D

(15 puan) tarafından
Gitme neler yaşadın anlat sjsjsjsjj
+1 oy
(2,109 puan) tarafından
Yazdığınız belirtilerin hiçbiri cinsiyette önemli değil ki. Kızım oldu hiç midem bulanmadı mesela, kan şekerim düşüktü benim de
(15 puan) tarafından
Ben oğlumda öyle şeyleri hatırlamıyorum ama bu zor geçti bulantı kusma olsa belki daha hafif olurdu
+1 oy
(80 puan) tarafından
Yalan bencede çünkü her belirti kizdada oluyor erkektete
(15 puan) tarafından
Ay inşallah çünkü hislerim kızdan yana bı tane oğlum var evlat evlattir ama herkesin gönlündende neyi yoksa o geçiyor işte
(80 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin
(15 puan) tarafından
Amin hayırlısı eli yüzü düzgün bir evlat nasip etsin inşallah
+1 oy
(121 puan) tarafından
Bende böyle olurdum hep erkek diyor dum ama kız dedi doktor yine erkek bekliyor dum çünkü erkek belirtileri vardı ama kızım oldu canım
(15 puan) tarafından
İki tane mi kızın oldu
(121 puan) tarafından
Yok bir kızım var
+1 oy
(495 puan) tarafından
Canım belirtiler pekte cinsiyet de etkili olmuyor diye düşünüyorum çünkü mide bulantısından 9 ay boyunca geberdim ve oğlum var :D hayırlısı olsun ☺️
(15 puan) tarafından
Onu bı kaç kişi daha dedi ama halk arasındada erkek daha çok hafift geçer  derler ya o yüzden dedim
(495 puan) tarafından
Aynen canım bu yollardan geçen insanlarda çok bu tarz varsayimlarda bulunuyor ama değişebiliyor belirtiler hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah ☺️❤️
(15 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
+1 oy
(1,123 puan) tarafından
Cnm bak hiç biri doğru değil 4 oğlum var 4 ünün de gebeliğim farklı idi 
(15 puan) tarafından
Hey maşallah
(200 puan) tarafından
Peki gebelikler aynı ise cinsiyet aynimidir sizce :D
(15 puan) tarafından
Benim bu konuda bi fikrim yok jehsjdjjjghj
+1 oy
(200 puan) tarafından

Bende senin gibiyim 1 oğlum var Rabbimden hayırlısı ise bu kez kız istiyorum bakalım inşallah gönlümüzden geçen nasip olur<3

(15 puan) tarafından
Valla nasıl istiyorum ama benim umudum yok kendimden inşallah olur ama ikimizinde
(200 puan) tarafından
Ogrenirsen haber ver merak ederim ben jdjs
(15 puan) tarafından
Tamam sende haber ver ama erkek olursada üzülme bak bı arkadaşım var 3 tane kızı var 4 .ye  doktor erkeğe benziyor demiş bı heveslendi bı heveslendi  ama sonradan oda kız çıktı o yüzden böyle şeyler düşün rabbim nasip etsede etmesede bı bildiği vardır ben öyle düşünüyorum
(200 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum çünkü hep hayırlısı diye dua ediyorum sağlıklı olması aslında daha önemli biliyor musun öyle şeyler görüyoruz kii insanlar nelerle mücadele ediyorlar Allahim oncelikle sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ♥️
(200 puan) tarafından
Üzülmem belkii ama illaki biraz buruk olur içim :) sende üzülme ♥️
+1 oy
(2,846 puan) tarafından
Kız hissetmiyorsun kız istiyorsun. O yüzden de psikolojin seni yanlış motive ediyor. 
0 oy
(5,238 puan) tarafından
Allah Allah bulantı üşüme fln fln erk k mi oluyo
0 oy
(1,498 puan) tarafından
Hamilelik semptomları bebeğin cinsiyetine göre değil kişinin bünyesine göre değişir. 
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Bu belirtiler vardı erkek oldu canım 
0 oy
(715 puan) tarafından
O dediğin teorilerin de yazdığın belirtilerin de cinsiyet belirlemede hiçbir etkisi yok. Bebek erkekten gelen spermin x mi y mi kromozomu taşıdığına baglidir. O teoriler de zaten %50-50, şans var başka seçenek yok ikisinden birisi tutacak yani. :) o teorilere bakarsak o zaman o kadar bilim adamları,ilim adamları, proflar boşa okumuş araştırma yapmış. Baksalarmis çin takvimine neden ugrasmislar ki :D millet atomu parçalıyor bizimkiler çin takvimi erkek gösteriyor diyor :D belirtilere gelince de her hamilelik farklidir. Belirtiler de kız veya erkek olduğunun kanıtı değildir. Bünye ve bebekle alakalıdır 
(200 puan) tarafından
Peki hamilelik aynıysa? Yinede cinsiyetle alakası olmazmi
(715 puan) tarafından
Evet olmuyor iki kişi aynı belirtileri yaşayıp biri erkek biri kız olabiliyor
(200 puan) tarafından
Şahit oldunuz mu benim ilk gebeliğim de oğlum oldu şuan 2.hamileyim aserdigim şeyler hep aynı kaynanam ısrarla yine erkektir diye zitlasiyor yani olabilirde ama ne bu baskı anlayamiyorum
(715 puan) tarafından
İki hamileliği aynı ilerleyip biri kız biri erkek olan arkadaşlarim var
0 oy
(755 puan) tarafından
Belirtileri cinsiyete bağlamamak lazim. Her hamilelik bir değil oğlumda hamile olduğumu his etmezken ikinci oğlumda iliklerime kadar hissettim 4 ay çok çektim.yeni toparlıyorum 
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Belirtilerin aynısını bende yaşadım erkek 

Bu arada yorgunluk hep uzanma halsizlik var mı bende uyku yok ama tüm gün ayakta durabilirim ama halsizim
0 oy
(2,767 puan) tarafından
Bu belirtilerin neredeyse hepsi bende vardı ama kızım oldu. Hamilelik belirtileri sizin hormon değerlerinizle alakalı. Çok takılmayın bence
0 oy
(3,649 puan) tarafından
Belirtilerin cinsiyet Le alakası yok oğlum oldu bu belirtilerin hiç biri bende olmadı çok bulantım ve koku hassasiyeti oldu başkada bir şey olmadı bende ilk hamile olduğunu mu öğrendim içime erkek doğdu oğlum oldu genelde anneler hissediyor
0 oy
(1,273 puan) tarafından
3 hamilelik geçirdim 2 oglan 1 kız hiç bir gebelik belirtisi olmadı bend de

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 92 göst.
+1 oy
9 cevap 139 göst.
21 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
6 cevap 61 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Taze_anneee1 (353 puan) tarafından soruldu

411,466 soru

12,386,118 cevap

43,533 kullanıcı

Kategoriler

...