0 oy
150 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Eşim genelde içiyor dışarda eve gelince şizofrene bağlıyor benle kavga ediyor zorla birlikte olmak istiyor arka arkaya hamile kaldım hep sinr krizleri geçirdim eşyalara zarar verdim kaynanam ve görümcem daha beni suçlu buldulae neymiş efendim sinirlerime hakim olacakmışim uyandığında hiç birşey olmamış gibi davranıyor benimde psikolojimi bozacak yakında kendimide geçtim 18 aylik ve 2. Buçuk aylık bebeğim var onlarında piskolojisi bozulacak diye korkuyorum gurbetteyim kafa dağıtacak kimsem bile yok kimseye birşeyde anlatamıyorum doldum artık buraya yazmak istedim eşim o kadar içkiye millete para veriyor kaynanamın umrunda değil ben eve bi iğne alayım idareni bil diyip duruyor kocamdan çok kaynanam bana kocalık yapmaya çalışıyor onların tarafı hediye kıyafet getiyo bunu bayramda giydirirsin diyip duruyor ona bile karışıyor çocuklar olmasa başimi alıp gidecem 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (317 puan) tarafından
Bu insanlarla yaşanmaz çocuklarinida al git bir ailen yok mu? Allah yardımcın olsun 
-Reklam-
+1 oy
önce (3,335 puan) tarafından
Ne hayatlar var ya Allah yardımcınız olsun en cokta çocuklar için 
0 oy
önce (1,947 puan) tarafından
İdareni bil ne demek. Oğluna desin önce. Benim eşim de sigaraya başladı tekrar. Ben de çocuğun rizkini o zikkima veriyosun madem ben de artik sigara içer gibi senden para alacağım dedim. Sigara aldıkça para aliyorum. Bu erkekler her şeyi hak ediyor. Kız analar sorunlu. Senin arkanda durup oğlunun ağzına etseler. Veya senin ailen arkanda olsa böyle yüz bulamazlar
önce (6,120 puan) tarafından
hic yani  bencede idarenj bil ne yaaa .idareni bil
de daha fazla icsin sacsin savursin demek iatio
heralde. kaynana normal insan olsa varini yogunu ekinden al oglumun alkole verecek zirnik bulamasin belki azaltir icmeyi demesi lazimken. ay boyle hayat cekilmezki. bide iciyorsada agziyla icsin yani o ne eve gelince sapitacak kadar icmeyiverain
önce (2 puan) tarafından
Daha oğlunun parası gitmesin diye çocukların ilacı pazarimi onlar görüyor
önce (6,120 puan) tarafından
cok sacma. vari i yogunu elinden almalari lazim
0 oy
önce (98 puan) tarafından
Kız deseydin oglun kendine alırke alıyor içiyo sıcıyor ben eve alınca sucmu idareyi önce oglunuza sorun de cık 
önce (2 puan) tarafından
Dedim kavga ettik sanane eve bakıyor mu bakıyor dedi bana düğünde yapılan altınları bile sattı sanane sen mi yaptın dedi içip arabayla kaza bile etti masraflarını hep kaynana karşıladı eşim bi kuruş para vermesi

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 649 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde 00y1 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 435 göst.
5 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 847 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sosyal.21 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hazall (74 puan) tarafından soruldu

410,031 soru

12,328,531 cevap

39,164 kullanıcı

Kategoriler

...