+7 oy
755 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Dün jandarmayı aradım geldiler hmen beni götürdüler önce hastaneye gittik darp raporu verdiler izler vardı sonra da merkezde ifadem alındı tedbir kararı alındı. Sonra ben anneme mesah attım eger bir gün haberlerde boşanmak istedigi kocası öldürdü diye görürsen sakın ağlama anne benim için diye. Oda aradı noldu diye anlattım karakoldayım gizlilik kararı aldırıp gidicem dedim oda yok olmaz dayın gelsin alsın seni dedi araçları yok bende yok falan dedim ama 30 dk geçmeden dayım geldi aldı beni  önce dayım kendi evine götürdü yengem yemek falan hazırladı sonra da gidip annemleri alıp getirdi annemlere madem siz sahip çıkmıyorsunuz ben yegenime evimde bakıcam dedi onun da çocugu olmamış hiç bumdan sonra benim kızım o dedi uzaklaştırma kararı almış bu eve yaklaşamaz yaklaşsa bile ben ona yapacagı biliyorum dedi babama da nolduysa birden babalığı tuttu yok ele güne larşı ben varken sende kalmasın dedi dayumda ben çocuguna da kendine de bakarım dedi yengemde çalışmak isterse ben çocuguna da bakarım dedi annem agladı sızladı biraz dayumda abla niye sahip çıkmuyon sonra da aglıyon kızın ölse daha çok aglayacaktın dedi velhasıl şuan dayımın yanındayım sabaha kadar konuştuk istersen sana ev de tutarım üniversite bile okuyabilirsin dedi ama ben korkuyorum bir süre evden çıkmasam iyi olur bence neden dayımı daha önce aramadım onu bilmiyorum dayım beni görünce agladı nasıl zayıflamışsın çökmüşsün diye inşallah toparlarım 

Buraya yazmasam cesaret edemeyecektim gerçekten..

30 Cevaplar

0 oy
önce (717 puan) tarafından
Çok şükür sen dik dur canim çocuğunun sana ihtiyacı var dayıma da helal olsun.cok sevindim senin adına.
önce (7 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
önce (1,859 puan) tarafından
Bu çok güzel bir haber senin adına çok sevindim dayinda her konuda destekçin çok güzel geçmişi ve madde bağımlısı hasta insanı unutup yeni bir hayata başlayacaksınız evlandinla ona istediğin huzurlu hayatı verebileceksin gerçekten çok sevindim :)
önce (7 puan) tarafından
İnşallah ya bende heyecanlıyım bi tarafım da endişeli karışık duydularım :)
0 oy
önce (2,589 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım benim bebeğin için ayakta dimdik dur sen bir annesin sadece ailen değil sende çabala güçlü dur kendine bir yol çiz ve o adama inanma sen kendin diyorsun o zıkkımı almayınca kötü oluyor diye bir süre evet dışarı çıkma dikkat et her şey çok güzel olacak inşallah 
önce (7 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim ❤️☺️☺️
0 oy
önce (83 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim. Ama sana destek olan insanların yüzünü kara çıkarma. O eşine de dönme. Yengene ev işlerinde yardımcı ol. İnsan yükü ağırdır. Kendini biran önce topla
önce (7 puan) tarafından
İnşallah dayım rahat edemezsen evini ayırırım diyor bi tane girişte bi göz yer var ardiye gibi kullanıyorlar orayı sana yaparız diyo içinde tuvaleti banyosu var
önce (83 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah. Bundan sonra ki yolunuz daha güzel olsun. Bebeğiniz ve kendiniz için sağlam adımlar atın. Korkmayın siz bir bireysiniz. Elinizden geleni yapabilecek potansiyeliniz var
0 oy
önce (60 puan) tarafından
Çok mutlu oldum inşallah herşey daha da güzel olur hem senin hem minik için
önce (7 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
önce (321 puan) tarafından
O kadar sevindimki adına rabbim önüne güzel insanlar çıkarsın ♥️
önce (7 puan) tarafından
Amin sizin de inşallah ❤️
0 oy
önce (21 puan) tarafından
Aglattın beni Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı kapılar Allah dayında bin kere razı olsun iyi insanlar iyiki var
önce (7 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
önce (510 puan) tarafından
Sevindim canım senin adına ama ne olursa olsun sakın geriye adım atma sakın seni her türlü kandırmaya yani ikna etmeye çalışır ama sana tavsiyem bak ne guzel sahip de çıkmışlar sana ben bu tip le 2 buçuk yıl mücadele ettim sen kurtuldun ne güzel dun yazdıklarını okudum yazamadım sana bundan sonraki yasantinda mutluluk huzur diliyorum sana
önce (7 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende 3 yıl evliydik ama son 1 yılda böyle oldu
0 oy
önce (1,028 puan) tarafından
Yazdıklarını okurken gözlerim doldu. Helal olsun dayına. Umarım sözünün arkasında durur ve bu beladan kurtulursun zarar görmeden. Çok mutlu oldum senin adına. Darısı senin durumunda olup kurtuluş arayan kadınlara. Allah yardımcın olsun 
önce (7 puan) tarafından
Allahım razı olsun ❤️
0 oy
önce (683 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah tez vakitte piskolojini toparlarsın güçlü olmaya çalış . Elinden geldiğince yengene yardımcı ol. Kendini meşgul edecek şeylerle ilgilen ki çabucak toparlanirsin inşallah. 
önce (7 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 320 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elvin& (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 524 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 433 göst.
0 oy
11 cevap 343 göst.
1 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Sukufe& (8,032 puan) tarafından soruldu

410,334 soru

12,340,136 cevap

39,577 kullanıcı

Kategoriler

...