0 oy
120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,604 puan) tarafından
Hiç geçim derdi filan olmasın sadece çocuklarım ve ben öğle huzur oluyor ki başka hiç bir insan istemiyorum çevremde 

7 Cevaplar

+2 oy
(2,843 puan) tarafından

Kahven de köpüklü olsun mu canım benim :)

Şahsen ben istemem bu şekil bir hayat. Adı üstünde hayat bu, huzur da olacak kriz de. Kedi bile hayatta kalkmak için kırk takla atıyor biz en becerikli canlıyız bırak da biraz mücadele etmeyi becerelim. 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Öyle bir dünya varmi ???

0 oy
(225 puan) tarafından
Dünya çalışmak , geçim için rızık için mücade etme yeri, rahatlık yalnızca cennette var, dğnya rahatlık yeri değil
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Geçim derdi kaygısı yine bazı dertlerin.yaninda çekirdek gbi kalıyor, bende isterim akşamlar i daha huzurlu olmayı ..
0 oy
(2,580 puan) tarafından
Balkonu da mutfağa katalım mi ablam

Nerdeewe öyle hayat 
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Sağlıkla imtihan etmesin rabbim gerisi bi şekilde yoluna girer inşallah 
0 oy
tarafından
Dün bir video izledim . Kurgu mu değil mi bilmiyorum . Çocuk kendine nescafe almış 10 lu paket , babası diyor ki bu bizim neyimize zengin işi bizim ağzımıza gelir mi git aldığın yere götür falan diye … Çok duygulandım.  Bazen yaşadığımız hayata nankörlük ettiğimizi düşünüyorum bende dahil. Bir koltuk bir sobası olan evler var. İdil diyorum neyden şikayet ediyorsun ? Para gönderen ailen var . Çalışan işi olan kocan var. Evin var evinde istediğin her şey var . İsteyip te olacak şeylerin de var… Geçim derdi kime göre neye göre nedir bilmiyorum.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 259 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (682 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 551 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 296 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.