+2 oy
733 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar eşimin genel sorunu paraya değer vermeme basta soyliyim ben ne dersemde alir mesela iş yeri yürüme mesafesi ile 5 dk civari her gun araba ile gider iş yerinde ortak okey takımları var kendisine özel okey  aldi büyük en kalitelisi 800 tl civari bana göre gereksiz mesela ilçedeyiz biz yakin berberi beğenmez merkezdekine gider aşırı kıyafet harcaması var aylik 3bin civari sigara masrafı bırakcam der yarım içer atar ben birikim yapmaya çalışırım indirim kovalarım kiraciyiz para biriktirelim derim hep ben idare ederim bıktım artık napabilirim arkadaşları bisey alsın buda lazim der hep kendisine alir 

27 Cevaplar

+3 oy
önce (1,272 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aklıma eniştem geldi teyzem ayran almaya yollamış gitmiş elinde ayran ve bir buket gülle gelmiş naptın hakan bu ne demiş teyzem param artmıştı bende çiçek aldım demiş insanın parası artar mı artsa bile çiçek mi alır diyordu bir kere de iftara çagırmıştı bizi gittik eniştem geldi iftar saati ha bire arabadan poşet indiriyor bi baktık ki a101deki bütün içecek çeşitlerini almış acılı ve acısız şalgam meyve suları hepsinden almış meyveli kefir bile almıştı niye aldın bu kadar şeyi dedik içi yanmış meger ashsjsjjs
önce (3,312 puan) tarafından
Hahaha :))) çiçek olayında alsın romantik olsun isteyen kadınlara denk gelmez öyle erkek. Alanında karısı gereksiz buluyor heheh
-Reklam-
+3 oy
önce (29,274 puan) tarafından

Yapısında var ne yapsan da değişmez yani

+2 oy
önce (5,056 puan) tarafından
Borca sok,arabayı yükseltin.
önce (5,056 puan) tarafından
Ne diyeyim ki seçeneğim kalmadı. Bilezik takmak istiyorum ban bissuru bilezik al desen.
önce (993 puan) tarafından
Allah aşkına tamam doğru söylüyor kredi haram, devlet katkılı bes'te haram'da . İçtiği sigaraya aylık 3 bin TL verip, ihtiyacı olmadığı halde aldığı kıyafetler helal mi? ☺️☺️
önce (20,024 puan) tarafından
Altin al. O kıyafete 3000 harciyosa artık bi süre 2000 harcasin. Kademeli olarak düşürsun. Kıyafet de ihtiyaç. Ama öyle sık sık alınmamalı diye düşünüyorum. Birden kesersen tepki verir. Suyunu yavaş yavaş ısıt ki yandığını hissetmesin ahdbdbd
önce (3 puan) tarafından
Aylik 3bin civari sigara cnm ard arda yazmisim
önce (20,024 puan) tarafından
O zaman aylık 1 kıyafet alma hakkı olsun. Üst limit de olsun mesela 1 kıyafet için
+1 oy
önce (3,995 puan) tarafından
Benim eşimde öyle. Ama parayı o kazanıyor. Beni eksik birakmiyorsa bir sey demiyorum
önce (3 puan) tarafından
Ama cnm çocukların geleceğini hazırlamaya calisiyorum
+1 oy
önce (357 puan) tarafından
Sende idare etme o zmn Sende harca en iyisi canım benimde eniştem aynı sizin eşiniz gibi ablamda madem o harcıyor bnde çok harciyorum diyo acımıyor yani 
önce (3 puan) tarafından
Ya öylede kuzum 2 cocuk var onlara gelecek lazim
önce (357 puan) tarafından
Konustunmu peki ne diyor mesela sen bunu diyince
önce (3 puan) tarafından
+1
1 defa söyledim onlarda çalışsın alsın dünya malının ne gereği var dedi eşim memur hani bizim sahip olduğumuz şartlara onlar sahip olacak mı dedim sustu
+1 oy
önce (338 puan) tarafından
Benim ki de öyle askom 10 tane parfümü var ve hepsi de pahalı parfümler ama hala alır,gereksiz harcaması çok fazla ben ilk başlarda kendimden kisardim baktım öyle olmuyor sen harcıyorsun Bende harcarım deyip Bi başladım şimdi ikimizde tutumsuz olduk beni de yoldan çıkardı sjsjsj küçükken çok imkanları yokmuş istediği hiç bisey olmamış şu an onun psikolojisi ile böyle olduğunu düşünüyorum 
önce (3 puan) tarafından
Ya benim eşimde imkansızlıklar icinde büyümüş de abileri öyle davranmıyor
önce (338 puan) tarafından
Eşimin kardesleri de öyle hepsi tutumlu ama eşim öyle değil harcıyor harcamama da bisey demez asla ,bu ay kendisi dedi beni biraz tut diye bakalım tutabilirsem tutucam☺️☺️☺️☺️☺️
+1 oy
önce (459 puan) tarafından
Canım borca sok bence de aylık parayı bir yere bağlayın en azından gelen para boşa gitmez birikmiş olur yoksa zor yanı adam para harcamayı seviyor 
önce (3 puan) tarafından
Kuzum onuda yaptım benim idare ettiğimi bildiği için mi bilmiyorum yine harciyordu kredi çekmiyor zaten 1 defa benim ailemden aldık ödedik de ailem ustelemezdi borç için yavaş odedi
+1 oy
önce (5,590 puan) tarafından
Benim esimde seninki gibi bende sen gibiyim. Baktim olmuyo artik bende harciyorum tabi yine indirim kovalarim :D 

Kisacasi sende harca. 
+1 oy
önce (3,215 puan) tarafından
Benimkide aynı . Bu hafta iki kere pastaneye uğradı birinde 1200 TL'lik almış diğerinde 900 ne gerek var alma diyorum yine alıyor. Buzluk pastası almış kutula koy canım isteyince çıkartırım dio

Marka alır kıyafetlerini ayakkabılarını banada çocuklarada aynıdır esirgemez. Ailesi memur aileymiş hep komşuların çocuklarının küçülenlerini giymişler annesi çok kısarmış . Bence ondan etkisinde kalıp şimdi boldan harcıyorlar. Ben bazen gerçekten gerek yoksa kızıyorum ama çoğu zaman seslenmiyorum kendi kazanıyor diyerek. Çocukların geleceği içinde açıkcası düşünmüyorum bizim rızkımızı gönderen onlarada gönderir sonuçta ne bana babamdan bişey kaldı ne eşime bişey kaldı. 
0 oy
önce (1,559 puan) tarafından
Böyle adama ne yaparsan değişmiyor borca da soksan değişmiyor sonucta parayi kendisi kazaniyor sen çocukların için her ay bir altin alabilirsin artık gelirinize göre küçük büyük ne oluyorsa. Yine indirim kovala belki senin bereketindir bilemezsin 
0 oy
önce (240 puan) tarafından
Ayyy eşime kıyafet aldıramam ya bana yetiyor diyor onun dışında zaten bekarken okeye gidiyrdu ben sevmiyorum okey falan oynanamda eşim telden oynar hadi oynuyorda ne diye gidip alıyorsun mesela eşim arabayla servise gidip oradan biniyordu şimdi yakına taşındık lojmandayz yakıttan tasarruf edelim dedik oğlum servisle okula gidiyor demem o ki iki taraflı olunca bişey sahibi olabilirsin bende eşimde çocuklara asla kismiyoruz yeme içme giyme ama mesela fuzuli alışveriş yapmam
önce (3 puan) tarafından
Bizde lojmandayiz servis sağlıyorlar 5 dklik yere bilr ama binmez
0 oy
önce (198 puan) tarafından
Benim eşim de var seninki ile giysi alıyormuş giysiye uzun süre kullanabiliyorsun benimkisi yiyecek üzerinde böyle asla kısmıyor asla bazen çok sinir oluyorum
0 oy
önce (598 puan) tarafından
Benimkinin de saçma şeylere para vermesi beni sinir ediyor ayda bir PlayStation oynamaya gidiyor diye eve de aldı, arkadaşlarında bir şey görsün heveslenip alıyor aldığı şeyi de kullansa içim acımayacak evde en gereksiz yazıcı var üç sene önce alındı daha bir kere kullanmadı kullanmayacaksın neden aldın diyorum çocuk okula gidince kullanır diyor çocuğum daha 8 aylık. Kıyafete falan verse içim acımayacak kıyafet de pek almaz ama büyük pahalı şeyler almaya bayılıyor borçsuz yaşamak batıyor. Şimdi de başka eve çıkmayı planlıyor
0 oy
önce (446 puan) tarafından
Sen de harca ona para bırakma. Ya da harcamış gibi yap at köşeye.
0 oy
önce (1,752 puan) tarafından
Benim kaynana ve kayınpederde aynısı kiracılar ama birikim yerine lüks yaşamayı seviyolar alışverişe giderler her aldıkları üründen 2 tane daha yedek alırlar dolapları agzına kadar tıka basa doludur erzak dolabı doludur onun dışında sürekli halı perde degiştirir kaynanam marka çanta ayakkabılar alır hepsini kredi kartına yüklenir alırlar sonra ödeyemezler adam tutumlu degilse kadın tutumlu olacak bana göre bir yerden gelirin yoksa kiracıysan bu kadar lüks takılmak ahmaklıktan başka bişey değil millete karşı kuyruğu dik tutmaya çalışıyolar ama borcun içindende çıkamıyolar 
0 oy
önce (298 puan) tarafından
Zenginseniz harcasin harcayın ama orta halliyseniz bu harcama iyi değil borca sokun ya da ihtiyacım var deyip esinizden fazla para alın kenara atın elinde para kalmayınca rahatça harcayamaz.
0 oy
önce (279 puan) tarafından
Benim eşimde öyle ama ben önceden beri böyle adamları severdim zaten kendini seven öz bakımına önem veren.. Araba borcu ödüyoruz bizde ama yine de hiç kısmıyor kendinden, bana da kısma diyor ama ben kısıyorum. Ah biz kadınlar
0 oy
önce (497 puan) tarafından
Ayy böylesi de çekilmez ya egoist olma ihtimali çok yüksek bu tıp erkeklerin
0 oy
önce (2,104 puan) tarafından
Biraz fazlaca gösterişi seven birisi sanırım anladığım...
0 oy
önce (292 puan) tarafından
Borca sokmalisin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 349 göst.
21 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
0 oy
25 cevap 1,040 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,499 cevap

40,907 kullanıcı

Kategoriler

...