0 oy
77 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar Instagram'da gördüm bir doktor da Hasan Hüseyin diye ya da Hasan Hüsnü mü öyle bir şey tam hatırlayamayacağım ismini iyot kullanımı varmış hastalıklara çok iyi geliyormuş Hatta yorumları falan da okudum antibiyotiksiz İyileşiyorum iyot kullanınca diye diğer adı da lügal solüsyon hiç kullanan oldu mu faydasını gören oldu mu

5 Cevaplar

0 oy
önce (610 puan) tarafından
Şifa niyetine kullanıyorum , çocukların ateşi çıkıncada suyla oranını hazırlayıp sıkıyorum düşürüyor
önce (37 puan) tarafından
Ateş için nasıl kullanıyorsunuz peki veya grip nezle öksürük burun akıntısı için
Ben bu markayı kullanıyorum ablam hepsini denedi en iyi bu marka dedi o bana verdi burun nezle için kullanmadım daha hergün bir bardak suya 2.3 damla atıp içiyordum ,
Hangi marka peki
Raw meterial lugols solution
-Reklam-
0 oy
önce (1,559 puan) tarafından
İyot fazlası tiroidleri aşırı olumsuz etkiliyormus ben de onu görmüştüm fazla kullanılırsa riskli. Ben de sarımsak kurünü kesfettigimden beri agri kesici bile içmedim en azından risksiz bunu tavsiye ederim 
Sarımsak kürü nasıl oluyor ben grip nezle soğuk algınlığı öksürük için soruyorum
önce (1,559 puan) tarafından
2 diş sarimsagi minik minik dogruyorum 1 tatli kaşığı bal azıcık limon sıkıp suyla yutuyorum grip olduğum zaman günde 2 kere yapıyorum ilk 2 gün sonra iyilesene kadar günde 1 kere yapıyorum normalde de haftada 1 yapıp yutuyorum çok iyi geliyor hamileyken ilaç icemedigim için kullanmaya basladim 2 yıldır kullanıyorum.
0 oy

Ben bunu kullanıyorum

image

image

0 oy
önce (5,896 puan) tarafından
Bnde kullanıyorum sırta kafes yaparım  suya damlatirim   Hasan Hüsnü eren .dediğin kişi bnde  ülkü Zeynep eczanesinden istiyorum. Onlar yapıyorlar galiba 
0 oy
önce (446 puan) tarafından
Kullanıyorum sulandırıp gece saçıma sıkıyorum. Ayağımda demre var ona sürüyorum. Bir yerim ağrıyınca kafes çiziyorum. Faydasını gördüm. Bir hafta da içtim. Bıraktım içmeyi haricen kullanıyorum. Burnuma boğazıma sıkıyorum sulandırıp. Bugün de gargara yapıcam. Eşimin boynu ve sırtı ağrıyordu dün sürdüm geçti dedi. Çocuklara içirmeyin bence 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
4 cevap 70 göst.
+1 oy
0 cevap 20 göst.
0 oy
0 cevap 27 göst.

410,667 soru

12,355,499 cevap

40,907 kullanıcı