+1 oy
49 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (35 puan) tarafından
Arkadaşlar tuvalet eğitimi kaç gün sürdü ne kadar sürede tamamladılar 

7 Cevaplar

0 oy
önce (420 puan) tarafından
Çocuğa bağlı bence ☺
önce (35 puan) tarafından
Pazartesi den beri tuvalet eğitimi veriyorum bugün 5.gun ama büyük tuvaletinde sıkıntı yaşıyoruz 3 gün korkudan yapmadı sadece 2 kere yaptı bu 5gun içerisinde  alışırımı yavaş yavaş
önce (420 puan) tarafından
Alışır canım benim kızımda gündüz çişde sorun olmadı gece kaçırdı sadece gece bezledim. Kakasını yapmadı tuvalete 4 gün bezlemedim gece gündüz. Ağlıyodu karnım ağrıyo diye mecbur kaka için bezledim baktım olmuyor paketin bitmesine az vardı bitirdik kakası için sonra da çocuk almış bezi artık tuvalete yapman lazım biz yenisini alana kadar dedim artık bıraktık bezi şuan bir yere giderken nasıl olucak biraz tereddüt ediyorum ☺
önce (2,542 puan) tarafından
Canım inan tutmayı öğreniyor cocuk sen sadece sabırlı ol. Bir yere gitmeden çişini yaptır öyle çık.
Az önce büyük tuvaletini gene altına yaptı  bilmiyorum ne yapacam  gelip söyledi altıma yaptım
önce (2,542 puan) tarafından
Kızma öyle olunca benim oğlumda çişini hoc soylemiyordu inan yapıyordu sonra yaptım diye söylüyordu.  Alışır yavaş yavaş sen ona sürekli söyle tuvaletin gelince hemen kos yanıma diye öyle öyle alışacak
-Reklam-
0 oy
önce (878 puan) tarafından
cocuktan cocuga değişir  canım benim ki 3 4 günde öğrendi arkadaşın ki 4 yaşına girecek ayni anda başladik  1 yıl olacak vazgeçeli hâla bezli
Haklısınız inşallah bizde başarırız en kısa sürede
0 oy
önce (1,265 puan) tarafından
15 gün sürdü 
0 oy
önce (573 puan) tarafından
Çocuğa göre değişir eğer belirtileri varsa Çok çabuk bırakabilir benim oğlum geceleri hep kuru kalkıyordu. O nedenle birkaç günde bıraktı.
0 oy
önce (809 puan) tarafından
Biz 4 günde kaçırmaları bıraktık 1 hafta da tam anlamıyla tamamlandı ama ben gece bir ya da iki kere kaldırıyorum çünkü yatmadan önce çok su içiyor hatta 12 ocakta başladım şu an kendi üstünü çıkarıp girmeyi istiyor 3 yaş olacak 10 gün sonra 
0 oy
önce (15,752 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir. 28 aylikken verdim ben kizima ve 5 günde tamamen hallettik biz. 
0 oy
önce (2,579 puan) tarafından
Kızım iki yaşında başladım bir hafta da öğrenmişti aynı anda kuzenim kızına başladı bir seneyi geçti hâlâ altına yapıyor bezlemiyor da . Bence çocuktan çocuğa değişir bu konu egerki çocuğunuz egilimliyse öğrenmeye biraz daha kolay olur bence 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 178 göst.
10 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde OynakBalina (1,221 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 43 göst.
+1 oy
25 cevap 536 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
7 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (338 puan) tarafından soruldu

410,379 soru

12,341,966 cevap

39,740 kullanıcı

Kategoriler

...