0 oy
137 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,695 puan) tarafından

Kızlar arkadaşıma böyle bir hediye yaptiracam siparişi verdim sizce de anlamlı ve güzel değil mi üstüne benle arkadaşımın resmji koyacaklar altinada sevdiğimiz şarkıyı fikir olarak sacmami görümcem işte herkesin elinde olacaksınız falan dedi 

image

7 Cevaplar

+2 oy
önce (1,061 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Görümce öyle dediyse kesin yaptırırım :D

önce (3,695 puan) tarafından
Dimi ya arkadaşımı çok seviyoru biliyorum beğeneceğini hatta haberide yok supriz yapacam bide taşınma gibi bir düşüncemiz var hatirada kalır benden
Kesinlikle ayrıca benim anahtarimin milletin elinde ne işi var görümceniz bir garip ona yaptırmayin beğenmiyorsa ya da o yaptırmasın beğenmiyorsa her şeyi kullancak diye bir şey yok saklar ani olarak görünceye böyle söyleyin :)))
Bende dedim bizim anahtarlarin başkasının elinde ne işi var dedim
:))) aklın yolu bir
-Reklam-
0 oy
önce (474 puan) tarafından
Bu ne ki anahtarlık mi
Evet canım
0 oy
önce (865 puan) tarafından
Arkadaşınızla aranızdaki iletişime bağlı. O da bu tarz şeyler seviyorsa beğenecektir. 
Arkadaşım çok seviyor biliyorum hatta onun haberide yok supriz yapacam seveceğini biliyorum bide taşınma gibi bir düşüncemiz de var hani hatirada kalır dedim
İkinizde memnunsanız sorun yok. Görümcenize hitap etmiyordur bu tür şeyler.
Ya öyle bir söyledi ki hani herkesin elinde falan sanki bizim anahtarlarımizi kim alacaksa ev anahtarlarını yada çantaya takarız
Sorun yapmayın, kendi fikrini söylemiş.
Öyle yapacam ya aldım zaten cantayada takılıyor hiç bir şey yoksa saklar en azindan hatıra diye
0 oy
Kizlarr bank n hele 
0 oy
önce (326 puan) tarafından
Niye görümcenin anahtarı herkesin elinde mi dolaşıyor. Şahsen benim anahtarımı benden başka kimse almaz
Dimi bende öyle dedim sonuçta anahtar bizim yani kim alacak ki herkesin elinde gezecek yani çantaya da takabiliriz anahtarına kimse almaz
0 oy
önce (2,542 puan) tarafından
Herkesin elinde olacak demesi saçma. Anahtar kişiye özel bir şey değil mi bence güzel yaptır kesin.
Dimi bencede ya elden ele dedi herkesin elinde gezer dedi bende dedim hatta onun anahtarı onda benimki bende kimin elinde olacak dedim
0 oy
önce (51,703 puan) tarafından
herkesin eline mi veriyormus p anahtarini bir arkadasinda olacak iste☺️ ha ben begenmedim ama arkadasin dedigi gibi görümce mana bulduysa inada yaptırılabilir ☺️
Yani canım cantayada takabilir bide biz gidecez ona hatıra kalır farklı şehire gidecez

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
2 cevap 31 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 101 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 567 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu

410,379 soru

12,341,941 cevap

39,737 kullanıcı

Kategoriler

...