0 oy
290 göst.
önce Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından
Kayınbabam Kur'andan koymamizi istiyor birde annesinin adını vermek istiyor ikinci isim olarak siz kabul eder miydiniz yoksa kendiniz mi koymayi tercih ederdiniz ben iki isim düşünmüyorum çok kararsız kaldım bu konuda sizce ne yapmalıyım 

29 Cevaplar

0 oy
önce (109 puan) tarafından
Tabiki anne baba annemde eşim bir isim beğenmiş o ne öyle diyordu kim olursa olsun müdahale hakkına izin verecek kadar samimi olmayın.. kaynanam annemin yanında işime karışmaz 
-Reklam-
0 oy
önce (2,693 puan) tarafından
Ayy aynı numuneden bende de var. Kayınpederim bir keresinde bir oğlunuz olursa hem kendi adını koyulmasını hemde ikinci isime de o karar vermek istedi. Kızım var şükür
0 oy
önce (716 puan) tarafından
Sende iki isim koy hem karşıdakinin gönlü kırılmamış olur hem de senin için rahat olur 
0 oy
önce (562 puan) tarafından
İki çocuğumuz var birini ablam birini kaynım koydu ikide bekar kıramadık aama kesinlikle büyüklerin ismini koyulmasına karşıyım herkesin ismi kendinde güzel
0 oy
önce (748 puan) tarafından
Anne babanın ortak kararı olmalı. Birde ta kndi annesinin adını vermek istiyor iyice aşmış kndini. Madem çok istiyor yapsın bitane koysun anasının adını. Bnce yüz verme cnm yoksa koyarlar sende pişman olup durursun niye hayır demedim diye. Arkadaşımın başına geldi şimdi kızı kndi bile istemiyor babaanne adını.
0 oy
önce (50 puan) tarafından
Benim eşim bu konuda çok sorun çıkarıyor. Kur an a göre isim koyma hakkı babadaymis o koyacakmis. Zevkimiz de hiç uymuyor... Nezaketen danismiyor da, en son ben sürat yapinca iyi erkek olursa ben koyayım ismi kız olursa sen koy dedi..  Ben de halbuki 2 isim koyalım bari bir sen bir ben dedim de yok inat ediyor... Benim babamlar dedemler de hep kendileri koymuş, yazık hanımlar boynu bükük gibi kalıyoruz 
0 oy
önce (3,575 puan) tarafından
Kimseyi karistirmadik karismaya da hakları yok

Ayrıca evet kurandan koyulmasi gerekiyor 

Öldükten sonra ahirette onun hesabını biz vereceğiz çünkü 
0 oy
önce (151 puan) tarafından
Gıcık oluyorum yaaa herkes kendi çocuğunun ismini koysun herseye karışmasınlar 
0 oy
önce (879 puan) tarafından
doğuma 2 ay kaldı görümceme kurt düştü ölen yeğenlerinin ismi olsun konusunda oda dedelerinin ismiymiş bide sacma bi lakapla ismi söylüyolar yani o ismi söyleyen yok geçen yine deli getirdi eşim kim ne isim istiyosa yapsın çocuk ona koysun o annn dedim işte asalet işte ferasett işte  koca gibi koca

İlgili sorular

+11 oy
18 cevap 763 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sjsjhs (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 201 göst.
0 oy
12 cevap 783 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ikizlerin-annesi (364 puan) tarafından soruldu

410,421 soru

12,343,623 cevap

39,873 kullanıcı