+1 oy
131 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (70 puan) tarafından
Mutfak dolaplarinizi iç veya dış kaç zamanda bir temizliyorsunuz. Dolaplarim beyaz ve parlak ve kulpları var metal parmak izi sarı yağ lekeleri su lekeleri oluyor sürekli artık usandım birde büyükler tüm vaktimi alıyorlar içli dışlı komple dolap temizliği 3 saatimi alır en az. Keşke beyaz olmasaydı valla kendi evim olursa asla beyaz dolap istemiyorum leke hemen belli oluyor beyazın üstünde sil sil mahvoluyorum

7 Cevaplar

+1 oy
(2,114 puan) tarafından

Önceki dolaplarim siyahtı ve kullanımı çok daha zor. Kuplarinizi değiştirirseniz bence yine kolay olur. Ben dolapların yüzünü hemen her gün sleepy ile siliyorum

(2,114 puan) tarafından
Sandalye yeterli oluyor
-Reklam-
+1 oy
(5,630 puan) tarafından
Her hafta komple dolaplarin yuzleri silinir. Buzdolabi,bulasik makinasi falanda. Gunlukte de boyumun yettigi yerleri silerim. 2 ayda bi de icleri silinir. Benim de beyaz ama ben seviyorum.
0 oy
(4,478 puan) tarafından
Benimde beyaz kulplarida senin ki gibi nefret ediyorum valla, sleepy mendileri ile günlük siliyorum. 
(4,478 puan) tarafından
Kötü olmuş, bende hiç sevmiyorum beyaz dolabı, benim kapılarda beyaz sinir oluyorum elinde bezle her gün silmen gerekiyor kir anında belli
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Sanırım tek çare ateşe vermek çünkü asla temiz kalmıyo
(1,274 puan) tarafından
Valla içini sürekli temizlemem ben ya sık kullandığım eşyaların oldugu yani bardaklık tencerelik gibi yerleri haftada 1 gerisi de ayda bir silerim onun dışında da her gün günde 3 4 kere dışını silerim çünkü çocuklar ellese hemen belli oluyo
0 oy
(741 puan) tarafından
Daha önce bende evle Birliktim  eltim falan aynı evde yaşıyorduk mutfak dolapları da beyazdı iki günde bir siliyorduk kendi evim yapılınca mutfak dolapları beyaz olsun dedi millet ben izin vermedim kapiçino rengini seçtim iyikide o rengi seçmişim çok memnunum çok kullanışlı eve gelen misafirlerin dikkatini İlk dolap çekiyor çok beğeniyorlar 
(741 puan) tarafından
Evet o renklerde güzel ben pişman değilim insan evine yaptıracağı şeyin öncelikle kullanışlı olmasına dikkat edecek bende bunu göz önünde bulundurarak bu rengi seçtim iyikide yapmışım
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Ben dolapları her hafta iç dış siliyorum haftada 2 kere de sadece dışını hiç yağ leke olmaz 3 çocuğuma rağmen 
0 oy
(350 puan) tarafından
Siyah daha zor biliyo musun benim alt dolaplar siyah ve günlük siliyorum dış kapaklarini en fazla iki güne bir silmisimdir ve bıktım yildim artık çocuklarım kcuuk hiç kirlenmese parmak izi su lekesi oluyor günlük silmesem ikinci güne berbat görünüyor üstler zaten günlük yaglaniyor haftada bir de üstleri alıyorum içleri ayda bir alıyorum alt dolapların içlerini sık sık silerim yami bemimki kirlenmeye vaktime bağlı öyle belli bir günde girip 3 saati sadec mutfaga veremiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 91 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 230 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu

411,715 soru

12,394,424 cevap

44,058 kullanıcı