0 oy
120 göst.
önce Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
Allah  aşkına yazın kzlar nasıl gececek  bu hastalık domuz gribi olmuşuz test sonucunda kesinleşti evde 4 kişide boyie hastayız 1 hafta olucak nerdeyse ve geçmiyor cocuklarin ateşini dusuremiyoruz artık  en kötüsude korktuğumuz oldu 2 aylık bebeğimde domuz gribi çıktı ve çok kotu sürekli öksürüyor bogulucak gibi hapsiriyor doktor onada 2 tane ilaç verdi  ama o da hem anne sütü yetermis kilo kaybetmiş hemde hasta  çocuk doktoru günde 8 defa 120 ml mama başlattı fakat bebek mamaya alsknndegil diye beni istiyor doktor önce seni emsin sonra mama dedi  beni az emince süt bitiyor zten sonra biberonunl veriyorum tadını alıp içmiyor bişey olucak diye Cook korkuyiruz artık dua edin ne olur 2 yavrumda perişan. Ve atlatamiyoruz  bebeğin gozlerini bile acamiyor üstelik yine sarılık başlamış çok kotu haldeyim bir anne olarak

5 Cevaplar

0 oy
önce (95 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah sifa versin canim belirtiler nasil
önce (198 puan) tarafından
Öksürük grip ateş boğaz ağrısı özellikle ateş habire inip çıkıyor gecmiy
-Reklam-
0 oy
önce (510 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin 
0 oy
önce (13,186 puan) tarafından
yatıp dinleneceksiniz. benim de eşim ve kızım oldu. 1 hafta sürdü 
0 oy
önce (5,338 puan) tarafından
Enfeksiyon var vücutta galiba o yüzden ateş düşmüyor cnm hastaneye yatirmadilarmi bebeğini  geçmiş olsun ayva suyu kaynatıp için oksuuge iyi gelir 
Yok yatrmadikar şimdilik surup verdiler 2 tane bide hava verdiler iğne yaptılar kalp EKG çekildi
önce (5,338 puan) tarafından
Bizi tek iyi yapan iki serum yemek oldu cnm gidin serim taksinlar  kaç kere gidin ancak iyi olursunuz
0 oy
önce (707 puan) tarafından
Kesin bizim kaptığımız da domuz gribi . 

Kızımla eşim oldu şimdi de ben ateş titreme öksürük hapşırık kemik ağrısı . 
Aynen canm herkes oyke
önce (707 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 538 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 74 göst.
12 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Kulpsuzkupa (1,252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
8 cevap 167 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,936 puan) tarafından soruldu

410,233 soru

12,336,818 cevap

39,412 kullanıcı

Kategoriler

...