+1 oy
40 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (810 puan) tarafından
Kızım dün düşmeyen ateşi var diye acile götürdük.doktor domuz gribi şurubu bide suprax diye bı antibiyotik yazmiş. Dün gece bide sabah verdim şurubu. Suprax antibiyotik yazmiş günde bı kere diye. Onuda eşim tuvaletini yaparken agriyomuş demiş doktor idrar yaparken sanmiş idrar yolu enfeksiyonunu geçirir demiş.ama kızım idrar yaparken ağrısı yok sadece kabız diye ağrı olmuştu onu söyle demiştim. Supraxida kullaniyim mi sizce bu durumda 

1 cevap

+1 oy
(11,579 puan) tarafından
Domuz gribi şurubu diye bişey mi var ıymış biz geçirdim ailecek. Bize belli başlı bir ilacının olmadığını ateş ağrı olduğu zaman ateş düşürücü kullanmamız gerektiğini söylemişti doktor. Birde öksürüğümüz için balgam sökücü ve vitamin
(810 puan) tarafından
Enfluvir diye bı şurup verdi domuz gribinde kullaniliyomuş.
(11,579 puan) tarafından
İdrar enfeksiyonunu tespit etmek için idrar tahlili falan yapılması gerekirdi. Öyle olmuşturla teşhis konulur mu. Olmadı tekrar götür idrar enf. Var mı yok mu
(11,579 puan) tarafından
İlacı varsa bize niye vermediler acaba 2 ay süründük ya Allah sabır versin tez zamanda iyileşin inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 103 göst.
23 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
+1 oy
5 cevap 241 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 182 göst.

411,000 soru

12,368,961 cevap

42,237 kullanıcı

Kategoriler

...