+1 oy
745 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,105 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Lütfen kalbim duracak bu yılan mi solucan ne yılan demeniz umuyorum çünkü bu çocuklarımın kullandığı klozet up up uzun hareket eden birşey solucansa bu kadar uzun solucan çocuklarımdan mi düştü yeminle aklım beynim soklandi gbi

26 Cevaplar

0 oy
önce (8,393 puan) tarafından
Bunu çocuk yaptıktan sonra mı gördün sen
önce (3,105 puan) tarafından
Evet çocuk yaptıktan sonra ben temizlemeye gidiyorm suyu basmış ama çok süratli basamiyor diye ben gttm temzlge grdm
önce (8,393 puan) tarafından
Peki kaç yaşında çocuk
önce (3,105 puan) tarafından
Büyüğü 7 di giden küçük 3 buçuk
-Reklam-
0 oy
önce (72 puan) tarafından
Öncelikle sakin ol evet çocuklardan düşmüş olabilir benim böyle bir anım var çocukken. Evet uzun olabiliyor. Bunun şurubu var kullanıyor bitiyor gidiyor ama sanırım ailedeki herkes de kullanmalı bir çocuk doktoruna Gitseniz iyi olur 
0 oy
önce (661 puan) tarafından
Çocukluktan anım var hayal meyal aklımda. Balkonda otururken popom kaşındı böyle kaşırken tuhaf bişey hissettim elimle tutup çektim bi baktım böyle hareketsiz kahverengi bişey. Panik oldum attım aşağı ama onu oradan çıkarırken nasıl rahatlamıştım. İlaç kullandım mı bilmiyorum ama bi ara abim kıl kurdu için şurup içiyordu acaba annem yemeklere katıp mı içirdi yoksa benimki tesadüf mü oldu bilemiyorum ama rahatladığımı iyi hatırlıyorum. 
0 oy
önce (1,551 puan) tarafından
Parazittir biri atmadiysa aşağıdan tuvaletin içine yılan solucan vs gelemez fare gelmesin diye tuvaletlerde s boru vvarya çocuklardan düştü ya da çocuklar attı 
0 oy
önce (167 puan) tarafından
Küçükken komşunun kızından da düşmüştü 15 yaşındayken falan hemen Dr götürmüşler parazit demiş ilaç icmisti
0 oy
önce (232 puan) tarafından

Kız ip falan değil mi ona benziyor belki çocuklar eşin falan atmıştır ustlerinden düşmüştür hemen kötüyü düşünmeyin  :'(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 388 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 537 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mina (2,704 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraalmila (130 puan) tarafından soruldu

410,651 soru

12,354,333 cevap

40,810 kullanıcı

Kategoriler

...