+3 oy
169 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,589 puan) tarafından
5 yaşında oğlum var o hemen oldu ikinciyi 1 senedir deniyoruz olmuyor var mı doktora giden 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (359 puan) tarafından
İlk çocuğumu 8 ay bekledim ikinciye de korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım. Bir yıl olmuyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim bazı kadınların süt hormonları hala çalışmaya devam ettiği için hamile kalamadıklarını duydum öyle bir şey olabilir en doğru sonucu doktordan alırısın. Allah gönlüne göre versin inşallah 
-Reklam-
+2 oy
önce (572 puan) tarafından
Ben ilk çocuğumdan sonra kırkım çıkmadan ilaç kullanmaya başladım. 4 buçuk yıl boyunca da aralıksız kullandım. İlacı bıraktıktan sonra 1 kere normal adet gördüm sonra da hamile kaldım. Doktora filan hiç gitmedim hamile kalmadan önce. Ama bir yıl deneyipte hamile kalamasaydim giderdim. Herkesin bünyesi bir değil bence kendinizi üzmeden bir doktora görünün kafanızda olumsuz şeyler oluşmasın.
+2 oy
önce (347 puan) tarafından

Bebek sahibi olmadan önce sma dmd gibi hastalıklardan korunmak için mutlaka tarama testi yaptırın. Sma sağlık ocağında yapılıyor dmd için genetik bölümünden sıra alıp test yaptırabilirsiniz. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin<3

+2 oy
önce (5,356 puan) tarafından
Sende eşinde bir muane olun sıkıntı yoksa ikinizde olur cnm stres yapma
+2 oy
önce (8 puan) tarafından
Benim de böyle oldu ilk çocuğuma evlendiğim gün hamile kaldim sağlıkla doğdu sonra cocuk düşünmeye başladık olmadı adetleri bozuldu stresten dedik doktora gittim sorun yok dedi fakat iyice bozuldu adetlerim. Başka doktora daha gittim erken menopoz artık olmaz çocuğun dedi. Amh 0.03 yumurta hiç yok dedi 2 ay sonra hamile kaldim
+2 oy
önce (18,243 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Denemeye başlamadan gidip spirali çıkarttırdım doktorda biraz kilo ver ve folik asit kullan dedi ben gidilmesi gerektiğini düşünüyorum 
+1 oy
önce (4,381 puan) tarafından
Zamani tutturamiyo olabilir misiniz? Benim iki cocugum arasi da 5 yas. 4 yasindaydi buyuk oglum ben hamile kaldigimda. Ilk kalisimda dusuk oldu gelisim olmadi bebekten sebep ama ikinci de 3 ay sonra ilk denemede oldu, 21 aylik suan. Ben zamanlarini hesapliyodum ama. Adetiniz duzenliyse ilk adet gununden sayin 8. Gun ve 16. Gun arasi deneyin. Ben tum gebeliklerimde bu sekilde hamile kaldim. Takibe ragmen oyleyse yine de bi gorunun stresten olabilir veya baska bir durum olabilir.
0 oy
önce (4,800 puan) tarafından
Yok gitmedim ilk zmn 9ay olmadı sonra gittim doktor bir sene olmazsa tedavi uyguluyoruz yinede tahlillerimi fln tütü sıkıntı çıkmadı ondan sonra hamile kaldım oğlum şuan 2yasinda 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,344 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 178 göst.
10 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde OynakBalina (1,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
0 oy
13 cevap 177 göst.

410,343 soru

12,340,656 cevap

39,648 kullanıcı

Kategoriler

...