+1 oy
95 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,419 puan) tarafından

Kızlar 6 ay önce açık miyom ameliyatı oldum doktorum 6 ay korun sonra tekrar gel bakalım demişti bende dün lekelenme oluyor diye eski doktoruma gittim hem farklı fikir almak için hemde bende kızımın hamileliği doğumunda emegi çoktur<3 o özele geçmişti vajinal ultrason yaptı yaralar var ama zamanla kapanır lekelenme olması normal dedi enfeksiyonum tekrarlıyor dedim ped kullanımına bağlı olabilir dedi bol bol su iç dedi atar zamanla dedi 

Su kistim var oda geçer bı iki aya tedavi gerekmeden dedi yani devletteki ameliyat eden doktorla aynısını dedi . İyi iş çıkarmış doktorun rahime zarar vermemiş bence hamile kalmak için rahim müsait yine devletteki doktoruna sor kalmana müsade ederse olabilir dedi :)

Şimdi ilaç kullanıyorum enfeksiyon için kan ilacı falan içiyorum geçsin az daha toplayayim gitcem 

Bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız :)

5 Cevaplar

+2 oy
önce (8,197 puan) tarafından

Hiç kullanmadım :D

Post yukari 

Ben 7 sene arayla hamile kaldım korkum yok :))))
önce (4,419 puan) tarafından
İyi masaAllah ya bana çok güvenli gelmiyor açıkçası o :D
Olabilir sana 2.cocuk lazim
Evet canım inşallah rabbim nasip etsin ♥️ ilaçları içeyim az daha gitcem doktora yine
Hayırlısı olsun inşallah
-Reklam-
+2 oy
önce (1,272 puan) tarafından
Dogum kontrol hapıyla hamile kaldım :(
Miyom varken öyleydi canım ölüyordum bı güzel karnim bı siserdi adet olacağım zaman gören hamile sanardi . Böyle bacaklar belim kopardı . Parçalı geliyordu net 7 gün gelirdi çocuk istedik 1 buçuk sene olmadı sonra ameliyat olmadan olmaz dedi bu doktor yeni gelmişti şehrimize gittim o öyle dedi doğum yaptıran doktorum da öyle diyordu dedim olayım oldum sorunlarım oldu elbet ama şükür iyiyim biraz daha
Annemi amaliyata ikna edemiyorum ya yara falanda var komple rahmi alırlar diyor bende 40 yaşına geldin hala çocuk istemiyorsun heralde diyorum :D
Haha belki istiyor :D
Kız aramızda kalsın doguramaz zaten beyin amaliyatı geçirdi 1 tane aldılar doktorlae kesinlikle doguramaz diue
Allah şifa versin miyomla yaşamak çok zor çok
+1 oy
önce (232 puan) tarafından
Kimine göre değişiyor ben biraktiktan tam  2 hafta sonra kalmistim hamile canim
Allah beni de daha fazla bekletmeden versin inşallah ♥️
önce (232 puan) tarafından
Amin inşallah her zaman dua ederken tez zamanda hayirlisiyla diye dua et canım
Rabbim sana bu mübarek aylarin hürmetine tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Adet den çıktıktan sonra ki gün ilişkiye girin esinle eşin boşaldıktan  sonra sen hemen ayaklarını yukarı ki içinde kalsın o sprmi hamile kalırsın Allahın izniyle
İnşaallah canım çok sağol rabbim hayırlısını versin
0 oy
Post yukariiiiiiii
0 oy
Kızlarrrrrrr nerdesiniz post yukarıiio

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 44 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 1,467 göst.
19 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nil00 (4 puan) tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,511 cevap

40,911 kullanıcı

Kategoriler

...