0 oy
526 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (645 puan) tarafından
Çocuklar henüz cünselliğin ne oldugunu bilmedikleri yaşlarda tecavüze uğruyor kimisi defalarca yıllarca. Ahh ben duymaya okumaya tahammül edemiyorum onlar yaşıyor. Ve yetişkin birer insan oluyor sosyal hayatta kim bilir ne haldeler? Bu kötülüğü yaşayanlar arasında en kahredici olan ise bu caniliği o çocuklara yıllarca yapan baba müsveddeleri. Allah böylelerini can çekişe çekişe gebertsin. Yıllarca kızına, kızlarına tecavüz eden sapık babalar var ya hu o evdeki anne ne yapıyor o çocuk/çocuklar acı çekerken insan nasıl göz yumar kalpleri taş mı ne biçim anne bunlar. Dünyada en ızdırap verici şey çocuk yaşta tecavüze uğramak daha korkunç olanı baba bildiğin iğrenç yaratık tarafından bu iğrençliği yaşamak.

Dün sosyal medyada denk geldim kadının bırı anlatıyor. Babamın başı ağrıdıgında beni odaya çağırtıp başımı tutsun dediğini söyledi. Diyordu ki bılıyorum babamın başı ağrıdıgında ne taşıyacağını. Ve diyordu ki eğer babamın baş ağrısı durmazsa annem dayak yiyecektı. Annem zaten çekiyor barı ben üzmeyeyim ailemi kimse bilmesin diyormuş o çocuk yaşta. Buyudukçe fark etmiş ya da öğrenmiş. Evdekiler zaten biliyormuş dedi. Abim annem hepsi biliyormuş dediği yerde ben bittım kahroldum düşündükçe mahfolıyotum bir anne nasıl o adamı gebertmez? Dul kal sokakta kal beş parasız kal ama o çocuga bunun yapılmasına müsaade etme

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne okudum ben ya...... Nasıl bir dünya bu 
(13,085 puan) tarafından
Hacercim.ben anlamadim basi agriyormus basinin kiza ne yapmis ki
(13,085 puan) tarafından
Yani babasinin basi agriyor diye başını mi tutuyormus
tarafından
basi agridigi gunler kiziyla birlikte oluyormus zelis miydi  kizin adi neydi diyormus ki annesine zelis gelsin basimi ovsun kiz anliyormus ki babam istiyor iste
tarafından
Ve annesi ve abisi babasının ne yaptığını bile bile göz yummuşlar korkunç
(13,085 puan) tarafından
Ay nee ay kötü oldum
-Reklam-
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Yeterince psikolojimiz bozuldu olaylardan buda daha beter yaptı sonumuz kötü 
(645 puan) tarafından
Allah böyle sapıklara fırsat vermesin. Sinir hastası olduk
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Bunları gördükçe okudukça okdar çok kötü oluyorum ki psikolojim bozulmuş durumda. Kendi kendime kaldığım zaman keyif almak yerine aklıma sürekli bunlar geliyor kafamda elli tane şey kuruyorum . Millet bana ***** mısın düşünme diyor ama elimde değil . Zaman çok kötü neler var neler kimseye güven olmuyor . Açıkçası kızımı yaşından büyük kizlar ile bile tek bırakmıyorum akrabalarimda dahil . 
(645 puan) tarafından
Evet insan bazen düşğnüyor ahh canım yavrular ahh rabbim iyileştirsin onları
0 oy
(1,953 puan) tarafından

Daha 2 gün önce haberde gördüm 12 yaşında 5 aylık hamile kalanı hemde öz dayısından offff yer yarilsin dünya yıkılsın artık bu alçaklar bu namussuzlarr yüzünden Allah onları kahru perişan etsin inşallah :angry:

(645 puan) tarafından
Evet yaa o var daha neler neler bilmediğimiz dıymadıgımız
0 oy
tarafından
Evet okuyunca kalbim sıkışıyor altını silerken alan kızardı bişey oldu diye titreye titreye buyuttugumuz evlatlar bilmiyorum Allah şaşırtmasın ben kızımı babasına emanet edemeyeceksem kime guvenicem binlerce kez şükür olsun yanlış bir eş secmemisim ama bir kadin buna nasıl susabilie dediğin gibi katil olurum ama evladima o acıyı çektirmem 
(645 puan) tarafından
İnsan kendini o evladın annesi yerine koymak bile istemıyor.
0 oy
tarafından
canim bunun tam.hali youtubeda var kadinin anlattiklarinin hepsini dinlesen yasamak istemezsin o derece soyliyim sana
(645 puan) tarafından
Hiç dinlemek istemiyorum kaldıramıyorumartık
0 oy
(4,268 puan) tarafından
Maalesef dışarıdan sadece ışıkları yanan, bacası tüten evlerde neler oluyo biz bilmiyoruz. Rabbim bu nasil imtihan bazen diyorum ki hadi anne dayak yiyo susuyo onun imtihanı bu ya masum bebek neyin imtihamında daha hiç günahı yokken neden ona bu acıyı yaşatıp imtihan ediyosun?? 
(645 puan) tarafından
İsyan etmemek elde değil ama Allah bu canavarlara müsade edıyorsa ateşlerini kızıştırıyor
0 oy
tarafından
Eskiden katarsis çok izlerdim ne hayat hikayeleri var orda öz baba mı dersin amca mı insanın nutku tutuluyor dinlerken bu kadar iğrenç bi yer olamaz dünya diyorsun ama ne yazık ki gerçek 
(645 puan) tarafından
Ne yazık ki gerçek keşke olmasa
0 oy
(4,781 puan) tarafından
Malesef bazı anne sıfatinı taşıyor ama anne olmuyor. 

Geçen gün narin için mahkeme gerekçeli karari açıkladı, şöyle yazıyor anne abi amca korumasi gereken çocuğu korumadilar. Ahır da ilk önce öldurmeye çalışıyorlar olmuyor müdahalle etseler yaşayacakmis ama eve getirip ölmesini beklemişler. Bu kişiler anne diyorlar kendilerini anne sanıyorlar ama degiller
(645 puan) tarafından
Belki yargılayacaksınız ama en azından tecavüze uğramadı yavrucak ona bile şükrediyorum
(4,781 puan) tarafından
Birşey diyim mi o bile belli degilmis çok suda kaldığı için.  Neden yargiliyim o iğrenç şeye kimse ugramasın
0 oy
(608 puan) tarafından
Ay cok kotu ya kendi cocugumu dusunuyorum kafayi yerim oldururum karsimdaki insani saldiririm parcalarim insan kendi cocuguna nasil yapar nasil ici alir nasil dusunebilir ya 
(645 puan) tarafından
Cahillik caniliği de beraberinde getırır. Dikkat ettım de böyle insanlar toplumun en alt kademesinden türüyor
(608 puan) tarafından
O belli olmuyoki canim zihniyetle alakali
(645 puan) tarafından
Cahilin zıhnıyetı gelişmiyor ki
0 oy
tarafından
Bı yazı okumuştum eskiden resim cizerdik hep bahar ve her zaman bacası tüten bir ev resmi şimdiki çocuklar tecavùz ün resmini çiziyor 2 tane çocuğum var rabbim korusun çocuklar ölüyor kendi kızımın oğlumu seviyorum yerine koyuyor um bazen ağlayarak uyuyor uyanıyor um ben kızımı arabanın altındandan almıştım şimdi benim kızım yola tek başına asla çıkmaz kayınvalidem gile de asla sadece annesi olcak ben bile salamıyorumm rabbim hepimizin çocuklarını korusun inşallah 
(645 puan) tarafından
Amiinn rabbim çocuklarımızı korusun. Kötülere denk getırmesin kimseyi de onlardan incitmesin rabbim. Benim de bi oğlum var ya o birilerine böylesi iğrenç bir kötülük ederse naparım o zaman yıkılırım mahf olurum diye bazen düşündüğüm olmuştur. Psikoloji iz bozuk velhasıl
0 oy
(745 puan) tarafından
Rabbım kimsenin başına vermesin büyük konuşmak istemem ama Allah korusun öyle bir durum olsa ben o adamı sülalesini haritadan silerim çok sinirlendim yaa elim ayağım titriyor. Gözüm hiç bir şey görmezdi yakardım hepsini kimse kızımın tırnağına zarar veremez. 
(645 puan) tarafından
Aman hıç kendi üzerinizden düşünmeyin ben düşünmek bile istemiyorum o kadar dehşet bişi Allah korusun
(745 puan) tarafından
Öyle ama insan ister istemez düşünüyor.
0 oy
(2,461 puan) tarafından
Tam da 7 aylik oglumu kimseye bırakamıyorum diye post açtım herkes birak ne olacak demiş. Aslında güveniyorum böyle şeyler yaşanmaz ama hiç şüpheye grrek yok gözümün önünde kalsın ben uykusuz kalirim
(645 puan) tarafından
Siz daha iyi bilirsiniz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,140 göst.
6 Mart 2020 Diğer kategorisinde Kelebeğimm (1,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,097 göst.
3 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 46 göst.

Kategoriler