Çocuklar henüz cünselliğin ne oldugunu bilmedikleri yaşlarda tecavüze uğruyor kimisi defalarca yıllarca. Ahh ben duymaya okumaya tahammül edemiyorum onlar yaşıyor. Ve yetişkin birer insan oluyor sosyal hayatta kim bilir ne haldeler? Bu kötülüğü yaşayanlar arasında en kahredici olan ise bu caniliği o çocuklara yıllarca yapan baba müsveddeleri. Allah böylelerini can çekişe çekişe gebertsin. Yıllarca kızına, kızlarına tecavüz eden sapık babalar var ya hu o evdeki anne ne yapıyor o çocuk/çocuklar acı çekerken insan nasıl göz yumar kalpleri taş mı ne biçim anne bunlar. Dünyada en ızdırap verici şey çocuk yaşta tecavüze uğramak daha korkunç olanı baba bildiğin iğrenç yaratık tarafından bu iğrençliği yaşamak.
Dün sosyal medyada denk geldim kadının bırı anlatıyor. Babamın başı ağrıdıgında beni odaya çağırtıp başımı tutsun dediğini söyledi. Diyordu ki bılıyorum babamın başı ağrıdıgında ne taşıyacağını. Ve diyordu ki eğer babamın baş ağrısı durmazsa annem dayak yiyecektı. Annem zaten çekiyor barı ben üzmeyeyim ailemi kimse bilmesin diyormuş o çocuk yaşta. Buyudukçe fark etmiş ya da öğrenmiş. Evdekiler zaten biliyormuş dedi. Abim annem hepsi biliyormuş dediği yerde ben bittım kahroldum düşündükçe mahfolıyotum bir anne nasıl o adamı gebertmez? Dul kal sokakta kal beş parasız kal ama o çocuga bunun yapılmasına müsaade etme