+1 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
Hemen yargılamaya geçmeyin. Bu konu para konusu falan değil bayağı sal.ak yerine konuluyorum.

3 kız kardeşiz sadece ben evliyim. Onlar annemde kalıyorlar. Bizim doğum günlerimiz hep ocakta. Birbirimize bir şeyler aldık. Annem de yalandan trip attı bana niye almıyorsunuz ben olmasam siz olmazsınız vs. Bizde sonra dedik ki bir şey alalım. Normalde anneme bir şey almicam demiştim kendi kendime. Çünkü alsam beğenmiyor geri göndermek istiyor. Ben öyle şeylere çok üzülüyorum. Neyse kız kardeşim bir hafta bende kaldı. Ben dışarı çıkamıyorum çocuklardan. Dediler ki sen parayı ver biz sonra bölüşürüz e tamam dedim parayı verdim kardeşim aldı hediyeyi. Köye çıktık hafta sonu ben de kaldım. Anneme verdik bu sefer beğendi. Kardeşim diyor işte ben aldım ben seçtim falan. Ablam da diyor benim niye haberim yok alındığından. (Daha önce konuştuk). Ya annem sonuçta tabii ki bunun lafını yapmak istemiyorum ama sinir oldum.

Bir de Bana bir şey almak istemişler. Ablam ve kardeşim ortak alacaktı. Kardeşim burdayken bana dedi abla parayı sen versen sonra ben sana versem diye. Olur dedim verdim 300-400 falan. (en başta hediye istemediğimi söyledim. Evde mutfağımı toplasan yeter dedim yok illa alıcam çok güzel dedi) neyse aynı köydeyken ablam kardeşime parayı verdi hani ortak ya hediyeleri. O yüzden. E ben?? Bana gelen bir şey olmadı kendi kendimr hediye almış oldum. Parayı hep ben kazansam benim olsa yine bir şey demicem. Eşim gece gündüz çalışıyor pazar dahil. Ben ona sinir oluyorum. Bana gelen giden yok kendimi sa.lak yerine koyulmuş hissediyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(5,830 puan) tarafından
Tam olayi anlamadim sana hediye alinmadigini anladim sadece.

Bende herkese o kadar deger verip guzel hediyeler alan biriyimki. Ama ayni kisiler doğum günümü bile kutlamadilar . 
(345 puan) tarafından
Oyun açsana
(747 puan) tarafından
Yok aldılar ama ben almış oldum. Benden para istedi verdim 300-400 kadar. Ama geri gelmedi o para. Yani kendi kendime hediye almış oldum
(5,830 puan) tarafından
Esmos ben acamiyom ya. İnternetim sikintili oldugu icin oda acip buraya link atinca atiyor odadan hemen
(5,830 puan) tarafından
Garip durum olmus haklisin.:(
(345 puan) tarafından
Ben acam bsri
(5,830 puan) tarafından
Ac ben herkese atarim
-Reklam-
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Ablan için bişey diyemeyeceğim onu çok anlayamadım, ama kardeşin çok uyanık geldi bana. Yani bu özellikle sana alınan hediye konusunda bunu akıl edemeyecek kadar afedersin ***** olduğunu sanmıyorum. Ablam nasılsa bişey demez diyip karambole getiriyor ama bakarsan bütün hediyeleri de o seçmiş o almış gibi duruyor. Lafını sok bence kendime de ne güzel hediye almışım falan de. 
(747 puan) tarafından
Daha vermediler versinler Bi de bakıcam o para gerçekten değecek bir şey mi. Bana dedi bir hediye var onu sana alıcam diye ben de alma mutfağımı topla yeter dedim. Ay çok sinir oldum ya
(1,014 puan) tarafından
Ya bence hediye almak şart da değil niye bu kadar zorluyor ki. Bak mutfağımı topla yeter de demişsin. Biraz gösteriş gibi geldi bana.
(747 puan) tarafından
Evet öyle oldu
0 oy
(1,504 puan) tarafından
Sana hediye alacaksa bunu niye söylüyor yani sürpriz yaparak alması gerekmez mi hem senin paranla birşey alıp hemde senin canını sıkacak hareketler yapmışlar kardeşin bile olsa izin verme canını sıkmalarına insan kullanılmış hisseder kendini seni umursadıklarini da hiç sanmıyorum bu hareketlerinden sonra 
(747 puan) tarafından
İşte ben de öyle düşünüyorum. Böyle bir şeye gireceklerini bilsem asla vermezdim. Benim hediyeye ihtiyacım yok evde yardımı dokunsun yeter ama nerdee
0 oy
(86 puan) tarafından
Aynı benim kardeşim.. Söyleyince suçlu ben oluyorum ama 
0 oy
(1,728 puan) tarafından
Kardeşin kaç yaşında maşallah ne akilli kızmış:) 
0 oy
(368 puan) tarafından
Annenle olan konuda sinir olacak bı şey görmedim kardeşin  sana ayıp etmiş bence siz bu hediyeleşme konusunu kapatın bı daha kabul etmeyin o tür taleplerini

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 453 göst.
18 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 346 göst.
24 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu
+10 oy
37 cevap 914 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
10 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,802 puan) tarafından soruldu

412,146 soru

12,407,329 cevap

44,668 kullanıcı

Kategoriler

...