Bizim ülkemizdeki insanlar beleşi sever, n yazık ki gittikçe tembelleşen bir toplumuz. Çalışmak üretmek şöyle dursun. Önümüze en kolayından n gelirse sazan gibi atlarız. Kimsenin gerçekten temu zıkkımına ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Gereksiz harcamalarını kesseler bile başka yerden desteklerler. Hele de tredyol.. o kadar arternatif var ama yok bizim insanımız 3-5 ucuz olsun diye yapıştı oraya. Filistin için de samimi bulmuyorum. Burda da gördük en çok dindar yaşamaya çalışanın sofrasındaki Nutella yada çocuğum başka çikolata yemez diye Kinder sürpriz ve daha da komiği bulaşık tabletini..
Rabbim hepimize samimiyet versin ,din kardeşlerimize soy kardeşlerimize karşı.
Çok haklısın. Aslında hoc çin malı da kullanmamamiz gerek. Ama artık o da mümkün değil gibi. Ne yapacağız bilmiyorum. En basitinden korkmaz markasi bile ürünlerini Çin'de urettirip adını bastırıp getirip burda satıyor. Bireysel olarak elimden boykot geliyor ancak. Ama o da tam olmuyor işte
Canim çok doğru söylüyorsun herkes temudan alışverişi yapiyor evet uygun ama Allah zalimleri kahretsin ben hayatımda temudan bişey almadım Allah zalimlere destek vermekten korusun bzii ne diyeyim nefis işte uygun diye alıyorlar
1,486,974 soru
24,308,882 cevap
344,601 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın