0 oy
67 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (18,083 puan) tarafından
Selam guzel anneler

26 günlük bebeğimi ilk duşunu 10 gunlukken yaptık cok huzursuz olmustu ve gobegi cok az kanamıştı kurumasını bekledim 2 hafta oldu dün dus aldırdim tekrar ama akşamdan beri bu saate  kadar toplasan 4  saat anca uyumuştur çok huzursuz sürekli uyanıyor gazi da var ama diğer günlerden farklı daha fazla huzursuz sizce neden böyle 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (358 puan) tarafından
Gazdandir o gaz tek basina saatlerce huzursuz edebilir bebeleri sicak havlu koy karniyla sirtina cokta socak olmasin tosbikcim
önce (18,083 puan) tarafından
Ayy ne bilim ya çok fazla huzursuz olunca bende duşa bağladım

Teşekkür ederim canım
önce (358 puan) tarafından
Rica ederim canim
-Reklam-
+1 oy
önce (319 puan) tarafından
Kullandığın şampuan ne?
Ağu baby canm
önce (319 puan) tarafından
Kızımda ilk zamanlar jahsons baby almıştım araştırmadan. Her banyo sonrası asla uyumuyordu çok huzursuz oluyordu. Bir süre sonra nemlendirmeme rağmen vücudu açılmaya başladı kanıyordu resmen. Meğer ondan huzursuz oluyormuş canı yanıyormuş demek. Hemen şampuanını değiştirdim temiz içerik şampuana geçtim banyodan sonra bayılıp uyuyordu. Tabi seninki gazdan da olabilir ama bu ihtimali de değerlendir derim
+1 oy
önce (1,265 puan) tarafından
Bende de aynısı oldu ilk banyoda ikincide sorun yaşamadım ama ayakkarını karnına dogru hafif bastırarak ittir gazını çıkar o çok rahatsız ediyor
Teşekkür ederim canım
0 oy
önce (1,104 puan) tarafından
Aleyküm selam canım ben 2 bebegimide 40 kadar yıkadım hiç huysuzluk etmedi dusu çok seviyor çıkarınca ağlıyor 40 gün boyunca yıkanması lazım bebeğin gelişimi açısından sürekli yikamadigin için alışamadı ondan huysuzluk yapıyor 
Evet gobegi kurusun diye yikamadim
önce (1,104 puan) tarafından
Hemen kuruyor en fazla 2 haftada iglesiyor canım bundan böyle düzenli yika alışsın
0 oy
önce (173 puan) tarafından
Canım bebekler duş alırsa rahatliyorlar ve sen çok bekletiyorsun ben hastaneden çıkar çıkmaz yıkadım ve 3 4 gün araligiyla hep yıkarım uzun zaman geçince huzursuz oluyor sen 10 günü düşür çok zaman kalıyor öyle ya bebeğin açtır yada gazı vardır yediğin birseyde dokunmuş olabilir bebege
Bilerek beklettim canm gobegi geç kurudu
0 oy
önce (812 puan) tarafından
2 hafta boyuunca yıkamadin mi suya alismamis bundan sonra 2 3 günde bir yıka bak nasıl rahatlayıp uyuyor bide bebek yağıyla masaj yap 
Gobegi kurusun diye yıkamadan canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 223 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 459 göst.
18 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 288 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Neslis (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 307 göst.
21 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Birhilall (1,484 puan) tarafından soruldu

410,401 soru

12,342,843 cevap

39,799 kullanıcı

Kategoriler

...