+1 oy
489 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (354 puan) tarafından
Kızlar bizim annemle ev arası bi yarım saatlik önce otobüs sonra metro var. Benim de 3 yaş ve 4 aylık çocuklarım var. Annem bana doğru düzgün gelmez her yere gider maşallah . Ben her gittiğimde bi kaç gün kal sonra git diyor (torun için) eşim bi şey demiyor ama bozuluyor çünkü onlar gelmiyor. Lohusa halimle bile tek bıraktı. Ben de kalmak istemiyorum bu yüzden ve alınıyor hep laf söylüyor küçük çocuk gibi azar yiyorum. Ben hiç sevildiğimi hissetmiyorum ne bilim sarılmaz öpmez iki güzel laf söylemez gidesim gelmiyor. Kendimi suçlu gibi hissettiriyor . Annedir bi şey demiyorum ama bi evlat gibi sevilmiyorum yabancıya bile daha çok değer veriyor üzülüyorum siz olsanız naparsınız. 

29 Cevaplar

+2 oy
(555 puan) tarafından
Annemle aramdaki mesafe arabayla 15dakka dun geldim burda kaldim bugunde kalicam annemle babam her gelmeme yada bize her gelmesine hadi birlikte gidelim sende kal der dunde hadi diye tutturdular ben gelip kalimca cok seviniyolar 
(354 puan) tarafından
Ne güzel sevip değer veriyorlar keşke öyle olsaydı gerçekten gider kalırdım sanki birine öylece misafirliğe gitmişim gibiyim o kadar sevilmediğimi düşünüyorum
-Reklam-
+2 oy
(3,961 puan) tarafından

Mecbur kalmadıkça eşim olmadan kalmam. Sadece bayramlarda bir gün kalırız Evim de evim kocam da kocam diyorum :). Benzer huyları var annelerimizin benimki de çok söylenir ama takmıyorum. eskiden dinliyorduk kalıyorduk ev düzenimiz olmuyordu hiç o yüzden eşim de ben de sevmiyoruz. 

(354 puan) tarafından
Bu konuda katılıyorum evliyim evim düzenim bi hayatım var eşimle daha çok gezmek dolaşmak istiyorum. Eşimin ailesi bize çok gelir ben de giderim çünkü bana değer veriyorlar annemde o yok işte ben buna üzülüyorum
(3,961 puan) tarafından
Sana iki şey söyleyeyim kimseyle samimiyet sınırını aşma hayat ne gösterir bilemezsin seni incitemeyecek mesafede olsunlar. Bir diğeri de dinen önceliğin eş ailesi değil annenler olmalı. Tabi ki onlara da güzel davran kötü olun demiyorum. Çünkü ana baba hakkı her şeyden önce gelir. Onlar ne kadar kötü olsa da onların günahı ayrı bizimki ayrı. Anne baba kötüyse evlatlık yapmanıza gerek yok diye bir şey söylenmemiş.
Ailemizden beklediğimiz ilgiyi göremiyor olabiliriz ama sen iyiliğini yap gerisini Allaha bırak. Rabbim böyle yazmış diye düşün.
+1 oy
tarafından
Fazla gitmem o durumda çocuklarla zorlandığımı söylerim
(354 puan) tarafından
Hava bugün çok soğuk gelemem dedim bahane uydurma dedi :/
tarafından
Valla annem bana öyle yapsa gitmem ayrıca salgın var çocuklara geçse sen uğraşacan
(354 puan) tarafından
Annem bunu anlamıyor işte öyle şeyler söylüyor ki kendimi suçlu hissediyorum haklı olduğum halde
tarafından
Takma sende annesin
+1 oy
(18,616 puan) tarafından
Neden sana gelmiyor yani gerekçesi nedir buna bir cevabı var mı buna mantıklı bir şey söyleyemiyorsa bende kalmazdım
(354 puan) tarafından
Hep bi bahanesi var geldiğinde de 2 saat kalır gider durmaz. Bilmiyorum gelmiyor işte 3 ayda bir anca gelir kardeşlerimi öne sürüp gelmiyor (24-25 yaşındalar en komiğide
+1 oy
(5,478 puan) tarafından
Annemle aramızda 45 dakikalık masefe var  hep giderim yazı  annemde. Gecirirm kışında csnim sikildakca ordayım insan ailesine gitmeyecek de kime gidecek
(354 puan) tarafından
Çok şanslısın evlenirken bende öyle düşünmüştüm .evlendiğimden beri annem eski annem değil sanki . Ne sevildim ne sayıldım oldum olası el kızı daha değerliydi gözünde. Böyle olunca anneme çok az gidiyordum şimdi de öyle. Mutlu değilim ki annem var ama yok gibi o kadar yalnız bıraktı ki :(
(354 puan) tarafından
Çok şanslısın evlenirken bende öyle düşünmüştüm .evlendiğimden beri annem eski annem değil sanki . oldum olası el kızı daha değerliydi gözünde. Böyle olunca anneme çok az gidiyordum şimdi de öyle. Mutlu değilim ki annem var ama yok gibi o kadar yalnız bıraktı ki :(
(5,478 puan) tarafından
Annenin istemedigi biriylemi acaba evlendin  o kadar soğuk kalıyor sana cnm
+1 oy
(1,274 puan) tarafından
Genelde gitmem olaki gittim diyelim 1 saat oturur gelirim.. 
+1 oy
(296 puan) tarafından
Dün akşam geken ve yatıya kalan ben geçen haftada geldim yine yatıya 1 saat uzaktayz gel git yakmayiz 10 dk yakinkende yatıya kalırdık kız kardeşimde çok yakın birlikte kalıyoruz şimdi hayırlı bir işimiz var kardeşim için kız tarafını agirliycz annemlerde o yüzden geldim eşlerimiz çoluk çocuk hep geliyoruz 
(354 puan) tarafından
Allah tamamına erdirsin inşallah:)  Kızkardeşim yok olmasını çok isterdim özeniyorum böyle bağlara :) Ya bilmiyorum biz sevilmiyoruz sanki eşime de soğuk genelde soğuk bi kişilik zaten . Bi bize öyle etrafına gül döker işte anlamadım 
+1 oy
(4,467 puan) tarafından
Araba ile 15 dakika 3 4 gün kalırım bazen 1 hafta kalıyorum kafama ne zaman eserse gidiyorum 
(354 puan) tarafından
Eşiniz bi şey demiyor mu çünkü evlisiniz çok değil mi 3 4 gün kalmak ne sıklıkla oluyor peki ben 2 gün kalsam eşim hadi evimize gidelim der
(4,467 puan) tarafından
Hayır birşey demez  oğlumla gidip kaliyoruz ne zaman istersen gel diyor,  1 ay bazen 2 ay da bir giderim günü birlikte istesem giderim oğlum kalmak istiyor yoksa her hafta sabah gider akşam gelirim
(354 puan) tarafından
Anladım canım benim oğlumda babaannesini çok sever çünkü hep bize gelirler ya da onu alır gezerler o yüzden annemi sevmez annem de sen dolduruyorsun der şaka gibi :/
+1 oy
(8,893 puan) tarafından
Yakınız biz ya gider gelirim hep kalmadım sadece  eşimle doğum yaptığımıź zaman 2 gün kalmıştık bide annem gil tatile gidince kalmıştık eşim cok ısrar etmiştı sobalı diye annemde kalın dedi öyle kalmıştık
(354 puan) tarafından
Anneniz iyi o zaman ki eşiniz kal diyor ne güzel benim eşim kalmama bi şey demese de bozuluyor anlıyorum. Çünkü annem beni hep tek bıraktı o da haklı olarak böyle
(8,893 puan) tarafından
Evet canim eşim ailemle iyi anlaşıyo  ama ben çok kalmam
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Keşke yakın olsak da ayda bir gitsem ama kalmasamda olurdu çok özlüyorum ama senede bir yada iki senede bir giderim bazı anneler belli etmezler sevgilerini içinde yaşarlar benim annemde belli ettirmez mesela 
(354 puan) tarafından
Ama bu haksızlık değil mi ben onun çocuğuyum sevgisini neden göstermiyor illa sevdiğini söylesin demiyorum ama hareketleri iğneleyici sözleri üvey evlatmışım gibi ben bunu hak etmiyorum ki haksız mıyım:(
(5,370 puan) tarafından
Orda haklısın cnm istersen gitme biraz ara ver belki anlar
0 oy
(457 puan) tarafından
Zor bir durum canım eğer annenden sevgi görmüyorsan ve bu durum seni üzüyorsa nadir git ama genede annendir ya napıcaksın alttan al benimde annem bazen gittiğimde çok darlar beni ama genede kalırım 
0 oy
(1,688 puan) tarafından
 Duygularınızı annenizle paylaştınız mi hiç ne diyor
0 oy
(602 puan) tarafından
Kalırım 24 saatlik yok yılda bir defa gider 1 ay kalırım çocuklar olmadan önce iki üç ay kaırdım yaz boyu çok takılırdım annemde gelir bir iki yılda ne kadar istesem kalır ama orası babanın evı o kalmıyo diye sende kalmamazlık etme baba evi başka bence
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Kalmam canım evime alıştım evimden ayrı bir yerde uyuyamam
0 oy
(1,146 puan) tarafından
benim annemde öyle hiç sarılmaz öpmez laf sokar herkez kendi evinde mutlu bence uzaktan uzağa gitmiyorum fidersem eşimle bir gün başka şehirlerdeyiz zaten 
0 oy
(1,384 puan) tarafından
Genelde kalmalı gideceksem eşimle gidiyorum ama bazen eşimin de ailesiyle ilgili meşguliyeti oluyor o zaman beni oraya bırakıyor oğluma da bakıyor ben dinleniyorum hasta falan olduğumda  çocuğa o bakar ben yatarım sağolsun hakkını ödeyemem hastayım desem ya da yoruldum desem hemen gelir ya da geleyim mi birkaç gün diye sorar 
0 oy
(3,624 puan) tarafından
5 dk uzaklıkta 4 yılda 1 kere kaldım onda cocuk yoktu tabi. Evimden başka yerde çocuklarla rahat edemiyorum bide kocam illa olacak 
0 oy
tarafından
Hafta başı pazartesi günü geldim ve 20 güne yakın kalmıştım elimde olsa daha da kalırım valla 
0 oy
(2,754 puan) tarafından
Bu annemle aramda ki samimiyete bağlı 
0 oy
(8,085 puan) tarafından
Ayda 1 gidip 2 3 gün kalıyorum araba yok gidip gelmek sıkıntı oluyor o yüzden. Araba olup haftada 1 gitsem kalmam heralde. Yada 1 gün en fazla. 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 842 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 544 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 422 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,651 soru

12,392,515 cevap

43,887 kullanıcı

Kategoriler

...