+1 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar uzun zamandır burdayım hesabım yoktu yeni açtım bu soruyu sormak için ben ehliyet almayı planlıyorum önümüz ay sizce otomatik mi manuel mi almalıyım hangisi daha iyi ve kullanım açısından pratik manueli alsam ne gibi fayda sağlar otomatik alsam nasıl olur 

11 Cevaplar

+3 oy
(4,071 puan) tarafından
Manuel alın, her araba otomatik olmuyor zoru öğrenin ki ileride sıkıntı yaşamayın 
(239 puan) tarafından
Katılıyorum her araba otomatik değil zor oluyor gerçekten
-Reklam-
0 oy
(3,088 puan) tarafından
Otomatik ehlieti almakta,arabayi kullanmakta cok kolay. Manuel daha zor.
tarafından
Otomatik daha mı kolay sınavı falan vites olmadığı için
(3,088 puan) tarafından
Otomatik daha kolay. Sinavida kolay
0 oy
(4,516 puan) tarafından

Tabiikide otomatik.haha bir kere manuel sürdüm amcamin arabayi bozdum;)kadinlar icin değil bence manuel cok zor

(4,516 puan) tarafından
Aa sen ehliyet diyon. Kiz ehliyettede ayri mi oluyormus o
(3,920 puan) tarafından
Hahaha bende amcamın arabasının sinyal kolunu kırmıştım.
 Gelsen de seni bi gezdirseem :D
(4,516 puan) tarafından
Kiz ilk defa sürüyorum cok heyecanlıydım . Amcam yanimda ogretiyordu. Surdum biraz yol . Birde yavaslamak adina frenemi bastim ne oldu amlamadim. Kirt diye ses geldi. Bir seyinj kirmisim ayagimla. Yavaş yavaş basmam gerekirken birden basmisim.
Yolun ortasında kaldik :)
0 oy
(3,920 puan) tarafından
Bence manuel. Arabanız otomatikse bile her türlü duruma hazır olursun. Gerektiğinde manuel kullanabilirsin
0 oy
(12,913 puan) tarafından
Benimki manuel. Manuel alınca ikisinide kullanabilirsin hem otomatik hem manuel. Ama otomatik alınca sadece otomatik kullanabilirsin. Eşimde otomatik kullanıyor ve hiç manuel arabamız olmadı olmazda yani almaz eşim. Sizin durumlar nasıl bilmiyorum. Mesela eniştemde sadece otomatik kullanıyor o yüzden ablam direk otomatik aldı ehliyeti. Daha kolay otomatik 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Manuel ehliyet al manuel alınca hem otomatık hem manuel kullanabilirsin ama ehlıyetın oyomatık araç için olunca sadece otomatık kullanırsın 
0 oy
(29,414 puan) tarafından

Manuel almak mantıklı çünkü olası bir durumda kullanabilesiniz zoru öğrenmek öncelik daha iyi

0 oy
(2,622 puan) tarafından
Manuel alırsan otomatik de kullanabilirsin ama otomatik alırsan manuel kullanamazsin
0 oy
(135,706 puan) tarafından
tabiki manuel al daha rahat daha eylenceli daha zevkli
0 oy
(1,146 puan) tarafından
otomotik cnm bende öyle alıcam çok kolay sürmesi
0 oy
(13,813 puan) tarafından
Ehliyetini Manuel almanı öneririm. Varken ki eline Manuel bir araç geçti o zaman "ay ben otomatik kullanabiliyorum" mu diyeceksin acil bisi olsa otomatik aramaya mi gideceksin. Bir de Manuel alirsan her ikisini de kullanabiliyorsun. Ama otomatik alirsan Manuel kullanamazsın. Manuel elinde bulunsun otomatik kullanmak istersen gene onu kullanırsın.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 124 göst.
7 Ocak 2025 Regl Dönemi (app) kategorisinde Adet Takibim (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 76 göst.
17 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde clk38 (1,447 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 180 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,041 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...