0 oy
307 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,095 puan) tarafından

Kızlar abimin evindeyim 2 abim var kücük olan abimin cocuğu yok büyük olan abimin 3 cocuğu var gidip gelip kızıma vuruyorlar kızım da ister istemez onlar kızıyur onlar saldırıyor yengemde az önce bana diyor önünü kes böyle yapmasın akıllı dursun diyor sonra bana diyor kusura bakma da sen karışmıyorsun ben ona kızıyorum uyarıyorum diyorum kızım yapma ayıptır sürekli sesim cıkıyor burda anca yap yapma diyorum bende o sinirle kızımı dövdüm ağladı anne ben babamı istiyorum babamı ariçam gelip alsın siz olsanız urda durur muydunuz kücük abimin evine gideyim mi yoksa alt üst oturuyorlar 2 abim babam pazar günü gelip beni alacak burdan sabah 5 di uyandım oğlum hasta onu sağlı ocağı götürdüm getirdim hayla uyumuştu kahvaltıyı hazırladım uyandı sonra evi süpürdüm yani sığıntı gibi görüyor burda dayım var teyzem var bütün ailem burda siz olsanız ne yapardınız 

9 Cevaplar

+5 oy
önce (1,031 puan) tarafından

İster kızın bana isterseniz linçleyin hiç umrumda değil hiç kimseye bu zamana kadar böyle bi üslüpla cevap vermedim ama size kayıtsız kalamadım siz dayak yediğiniz koca evine dönmek için bahane arıyorsunuz çünkü orası sizin konfor alanınız istediğiniz saatte kalkıyorsunuz istediğinizi pişiriyorsunuz çalışmayıp yan gelip yatıyorsunuz abiniz maddi olarak arkanızda bunu bahane ediyorsunuz aileniz manevi olarak yanınızda destekleri tam bunu bahane ediyorsunuz aileniz sizin için dayak yemiş itilip kakılmış aşağılanmış bunu bahane ediyorsunuz siz dayak yediğiniz yere dönün konfor alanınızda eşek sudan gelinceye kadar dayak yemeğe devam edin ard arda blog yazıp saçma sapan şikayetlerinizle uygulamadaki blog yazarlarının sinirlerini daha fazla bozmayın

önce (113 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Valla benim ailem taraflı keske arkamda onun aılesı gıbı aıle olsa ben valla bor dakika durmam.ben baba evındeyken ıhtıyacımı esim olacak adam alıyordu dedom ozaman ben nıye burdayım. Babam kızım su ıstıyor kuzenımın kızımda gelmıs ıkısı yasıt  kızımı ıttırıyo kuzenımın kızına su ıcırıyor sorunca nıye oyle yaptın  o mısafır su mu bıttıyor ıkısınede ver. Yada parka gıttık o cocugun babası yanında benımkının yanında babası yok babam aman o dusmezsın aman kaybolmasın dıyor benımkı nerdeyse kaybolacak umrunda degıl  dedim ben burda nıye duruyorum kızlarım  rahat hareket edemıyorsa

önce (6,456 puan) tarafından

@Emineninanesii işte canım onu diyorum. Çok kaba bir tabir var hiç hazmetmediğim. “ ye dayağını otur aşağı!” 

Bu sözü kullanacağımı ölsem aklıma gelmezdi. 

Akılları sıra kavga çıkarıp kocalarının burnunu sürtmeye çalışıyorlar ama bu tür adamlara böyle terbiye verilmez, böyle istediğiniz adama çeviremezsiniz. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyara gideceksin. Başka çare yok. 

önce (611 puan) tarafından

Hak ediyor diyeceğim ama kendime hiç yakıştıramıyorum inanki bir hemcinsime böyle demeyi yani ne şiş yansın ne kebap yok öyle yani 

önce (1,095 puan) tarafından

Ne kadar saygısız bir insansın sen ben diyorum cocuklar kavga ediyor anlaşamıyorlar ben demedim evime gidecem o kadar şey yaşadık asla eve gitmek istemiyorum cünkü herşeyden beni soğuttular 

Kimse kimsenin içini bilmiyor aynı şekilde abiler diyor gelseler buraya bizde onlar bir güzel döver evlerine göndeririz niyetin yok gitmeye sürünsünler ne halleri varsa görsünler kaynanam oğlum oğlum diyodu alsın oğlunu başına calsın ha her işte elimden gelir evlatım söz konusı olduktan sonra insan ne yaparsa evlat içinde yapar ben aynı şekilde onlar içinde yaptım tek büyürlwrsede asla onlar muhtac etmem cünkü küvk abim destek cıkıyor ama yinede kıyamıyorum abime diyorum günahtır gercekten kimse kimsenin neler cektiğinş bilemez defakarca dedin keşke abilerim başına böyle birşey olmasaydı benim yüzünden kafaları kırıldı bende abilerimin arkasındayım dünden beri bana o aileden 3 mesaj geldi cevap vermedin babamı arıyorlar arayı bulmak için ailemde tlf acmıyır sürünsünler diyor ya bizim dediğimiz olacak yada herşey bitecek adam olsun diyorlar köyden evi cıkarsın bir daha da kız kardeşinize dokunsalar o zmn iş kötüye gider diyor 

-Reklam-
+2 oy
önce (4,938 puan) tarafından

Sen eşinle barışmak istiyorsun ve burdan da destek bekliyorsun ki psikolojik olarak rahatlayasın. Başkasının lafıyla kızını dövemezsin. Babanı bekleme kendin bin otobüse git. Ne işin var madem orda.

0 oy
önce (3,531 puan) tarafından

Başkası yüzünden neden kızınızı dövdünüz. Gücünüz yengenize yetmiyor sanırım

Vallahi yetmiyor kendisi cocuklarına karışmaz bavam evine gidecem pazar günü baban gelip alacak 

0 oy
önce (24,688 puan) tarafından

Sen evine dönecek gibisin dönmek istiyor gibisin hakkında hayırlısı olsun baban hayatta olduğuna göre abinle değilde baba evinde yaşaman daha mantıklı değil mi 

Onlar dedi gel bizim yanımızda kal yoksa babanın yanına gidecektim 

0 oy
önce (466 puan) tarafından

Çocuğun itilip kakilirken izliyor musun.babasiyla sorun yaşıyorsun diye çocuğunu kimsesiz bırakmayacaksn ins.bence kendine gel ve çocuğunu koru.kocandan sana fayda gelmeyecek bir an önce işe başlayıp düzen kurmanız gerekiyor başkasının evinde kaç yıl yasayacaksin ki.lutfen çocuğun dayak yerken itilip kakilirken kalkıp bağır,iyi değilsin,kimse evliliği bu noktaya gelsin istemez ama kabullenip yolunu cizmen gerekiyor güçsüz falan da değilsin annesin,bundan daha büyük güç yoktur dünyada.yengene de şöyle terbiye versin çocuğuna 

0 oy
önce (2,112 puan) tarafından

Ben olsam babamın evine giderdim bugün gel al derdim bugün gelemiyorsa çocuksuz abimin evine giderdim ama orda daha durmazdim

0 oy
önce (6,858 puan) tarafından

Yengenin seni o evde istemesinin sebebi zaten senin işi gücü yapıp kendisinin yan gelip yatması seni düşündüğünden veya kayırdığından değil koca evine de dönmek istiyorsan sen bilirsin ama burnunu iyice sürtmeden geri dönersen aynı şeyler tekrar tekrar yaşanmaya devam edecek

0 oy
önce (1,318 puan) tarafından

Anlamadım. Çocuğunu dövüyorlar sende başka bir şeye sibirlenip çocuğunu mu dövdün? 

0 oy
önce (1,905 puan) tarafından

Valla ben çocuğumu dövmezdim yengeme senin oğullarında kızıma vuruyor sende söyle vurmazınlar derdim çıkardım çocuğu olmayan kardeşimin evine abimin evindede rahat demeyeceksem bu ne böyle çocuk bunlar illaki kavga olur vurma olur ne demek uslu olsun söylenmiyosun kızına sen oğullarına bak önce eve gelen misafire böylemi davranılır diye öğretmene önce  git başka bi akdabanın evine çocuğundan niye çıkarıyosun sinirini yazık günah yavruya kılına zarar vermem onun lafı için evladıma 

İlgili sorular

0 oy
52 cevap 1,667 göst.
+1 oy
26 cevap 670 göst.
22 Eylül 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin (3,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 817 göst.
+1 oy
28 cevap 966 göst.

Kategoriler

1,479,118 soru