+3 oy
1,014 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,637 puan) tarafından
Kızlar doğumdan çıkarken sizi kapıda bekleyen kişi kimdi

İlk ben cevap vereyim beni bekleyen hiçkimse yoktu herkes evladımın peşinde gitti ben tek kaldım sizi kim veya kimler bekledi cevaplarınızı bekliyorum 

77 Cevaplar

0 oy
önce (51,703 puan) tarafından
esim vardi.annem halam kuzenlerim abim iki kaynim iki eltim eltimin kizi kaynanam herkes gelmişti 
önce (1,637 puan) tarafından
Maşallah kalabalık Bi sevgi varmış orda
önce (51,703 puan) tarafından
aynen sağolsunlar gelmişler tabi ben bebegi zor çıkardığım icin aksama kadar beklediler ☺️
Ahah ne güzel bizde abimin eşinin doğumunda sabaha kadar bekledik hem gelinimizinhem yeğenimizin iyi olduğunu öğrenince uyuyakalmışız
-Reklam-
0 oy
önce (591 puan) tarafından
Korona dönemiydi, kız kardeşim ve eşim vardı. Onlarida almadilar yanıma. Korona olmasaydida yine kimse gelmezdi çünkü bulunduğumuz yerde kimsemiz yok. 
Olsun iki kişi de olsa mutlu olmuşsunuzdur
Tabiki cnm. Canım kardeşim bian olsun yanımdan ayrılmadı doğum haricinde.
Ne güzel Allah yokluklarını göstermesin inşallah
Aminnn ecmain.  :)
Amin :)))
0 oy
önce (1,859 puan) tarafından
Hiç kimse yoktu kapıda, odada eşim ve ablam vardı 
Bende aynı şekilde eşim ablam kaynanam çocuğun odaya gelmesini beklemişler kimse beni beklememiş o gün aslında insan Bişeyleri anlıyor da neyse
Aynen öyle ben odaya girdiğimde eşim bebeğe bakıyordu bebeğin yanından bile kalkmadi ablamda başım ağrıyor diye söyleniyordu :(
Yok Allaha şükür eşim odaya geldiğimde nasılsın diye sordu ablam da o gece refakatçi kaldı hakkını yiyemem sabaha kadar uyumadı bizim için ama kaynanam için aynı şeyi söyleyemem sadece çocuk için gelmiş oraya o kadar muhatap bile olmadım
Benim ablamda refakatçi kaldı ama migreni vardı o gün migreni tuttu başım ağrıyor eşin gitsin yaticam deyip durdu eşim de gitmedi çocuğu sevicem diye, amaan çok kötüydü ya gene de sağolsun başka şehirden geldi pandemide
Yani ben kimseyi o konuda anlamıyorum başın ağırıyor uyuyacaksan evde uyuması daha doğru olurdu bence en azından eşin Bi nebze yardımcı olabilirdi
Kaynanamda vardı ablam olunca o geri durdu karışmak istemedi keşke kaynanam kalsaydı başımda onun daha çok faydası olurdu.
Ben hayatta kaynanam kalsın istemezdim allahtan teklif bile etmedi
0 oy
önce (3,181 puan) tarafından
4 doğum yaptım hepsindede eşim bekledi . Bebeğe bakıp gecerdi annesine verirdi . Sonra kapıda beklerdi 
Ne güzel ya
0 oy
önce (2,589 puan) tarafından
Benle oğlumu birlikte bir odaya çıkardılar eşimle kaynanam vardı geldiler yanımıza öncesinde arkadaşlarımız vardı ama doğum yaptığımda işlerine gitmişler ben çok kalınca 
Allah bağışlasın ben sezeryan oldum brnim de tansiyonum çok yükseldi sonra birden düştü falan bayıldım gibi oldu ilaç verdiler kolumu bile kaldıramadım
Benim oğlan içeriyi çok sevdi gelmedi 41 haftada suni sancıyla zorla getirttiler beyfendiyi bide son anda protein kaçağın var yok bilmem tansiyon yükseldi diye korkuttular yine de çok şükür tabi sizinkini de Allah bağışlasın
Sizinkini de Allah bağışlasın benim suyum geldi ama devlet hastanesindeki ebe anlamadı 2 dk da bir gelen sancılarım vardı nstde çıktı ama beni eve yolladı biz eve gitmedik 20 dk uzaklıktaki özel hastaneye gittik ki kızım içerde kaka yapmış doğrudan sezeryane alındım
Yaaa çok şükür ki gitmişsiniz farkedilmis
Evet çok şükür yoksa diğer seçeneği düşünmek bile istemiyorum
0 oy
önce (2,838 puan) tarafından
Ilk dogumjmda annem bekledi kapida herkez bebegin yaninda gitmisti 2. Dogumumda esim bekledi disari ciktigimda ilk onu gordum
Ne güzel Allah bozmasın inşallah
0 oy
önce (2,363 puan) tarafından
Annem kayınvalidem ve eşim bekledi
Ne güzel ya
0 oy
önce (60 puan) tarafından
Eşim oğlum annem babam kardeşim kayınvalidem sağolsunlar yanımdaydılar ama en çok kızım için orda gibilerdi
Benimkiler direkt kızım için ordalardı kimse beklemedi beni
önce (60 puan) tarafından
Biz aynı anda geldik odaya ama onu kucaklama yarışı vardı
Biz ayrı gittik kızımla herkes kızımla foto çekilmiş story atmıştı bile
0 oy
önce (3,692 puan) tarafından
Eşim annem babam kuzenler teyzelerim herkes hastanedeydi hatta bebeğimi başka bir hastaneye sevk ettiler orayada kuzenler falan gitti durumunu öğrenmeye

Esimin tarafından bir kişi bile aramadı ki ben ölümden döndüm kalbim durmuştu geri getirmişlerdi kiziminda kalbi durdu geri getirdiler 
Rabbim beterinden korusun şimdi onlar birde kendilerine babaanne dede hala amca vs diyorlardır
önce (3,692 puan) tarafından
Sorsan 6 tane halası 5 tane amcası var ama lafta görümcem 10 TL para koymuş yastığın altına üstünü tamamlarsinn bir şey alırsın diyor bende geri verdim parasını kimseye ihtiyacımız yok şuan dedim
0 oy
önce (161 puan) tarafından
İlk oğlumda annem ve eşim 2 inci oğlum da anı erken doğum olduğu için annem oğluma baktı doğum kapısına bekleyen Eşim babam eniştem di :))
+1
Ne güzel Allah başınızdan eksik etmesin hiçbirini
önce (161 puan) tarafından
Amin Ablam :))
Amin amin
0 oy
önce (5,075 puan) tarafından
Annemle beraber gittik hastaneye sancım tutunca.esim işteydi kavga etmiştik aramız kötüydü bu yüzden haber vermedim.dogum yaptım öyle gel doğum yaptım dedim.dogumdan çıkınca annem bekliyordu kapıda.bebegimle beraber aynı anda çıktık doğumhaneden.Annem bebekten önce bana baktı ilgilendi çok endişeliydi korkmuştu.Annneler iyi ki varlar❤️
Ben kaynanamı en başından beri hiç aramıyorum :)) gereksiz fikirlerini de almıyorum akıl vermeye kalktı mı sözünü kesip konuyu da değiştiriyorum misss
En güzelini yapıyorsun valla
Aynen valla kafam rahat ben rahat kızım benden rahat :))
Rabbim herkese huzur mutluluk versin inşallah
Amin inşallah
0 oy
önce (315 puan) tarafından
Annem ve kayınvalidem :D :D erken doğum olduğu için eşim nobetteydi sabah gelebildi.:D 
Sağlık olsun :D
0 oy
önce (1,936 puan) tarafından
Sadece eşim oğlum 10.35 te dogdu 11 de servise gitti ben geç gittim 1 bucuk gibiydi saat tansiyonum çıkmıştı herkes bebege giderken eşim asansörün orda oturmuş beni beklemişti 
Ne güzel benim de tansiyonum Bi çıktı Bi düştü kimse beklemedi beni
0 oy
önce (9 puan) tarafından
İlk dogumumda kaynanam ve eşim ikinci doğumda diğer bebeğim de ufak olduğu için kaynanam baktı eşim tek bekledi 
Anladım güzelmiş ama
0 oy
önce (572 puan) tarafından
Ben iki doğumumda da bebeğimle birlikte çıktım odadan. İkisinde de eşim annem ve kayınvalidem kapıda bekliyordu. Ama sezeryan olsa durum nasıl olurdu bilemiyorum. Mutlaka bebeğin peşine giderlerdi. Çünkü şuan ortam o kadar kötü ki bebek savunmasız korumasız başına birşey gelmemesi için onun peşine gitmeleri çok normal. 
Yani ben şöyle isterdim benim doğumuma ablam eşim ve kaynanam geldi ablamın ve kaynanamın bebeğin yanına gitmesini ama eşimin beni beklemesini isterdim
Ben eşimin bebeğimle olmasını isterdim babası çünkü kim bebek için anne babadan çok endiselenebilir.
Yani orası da doğru ama bence doğumda ve doğum sonrasında en çok istenen şey eşin önemsediğini göstermesi ben mesela önemsediğini o şekilde görmek isterdim
Ben tekerlekli sandalyede çıktım doğumdan eşim annem kayınvalidem bekliyordu kapıda kucağımda bebeğim vardı bebeği hemen babasına verdiler çocuk doktoru kontrol etsin diye eşim beni hiç göremeden çocuğu alıp doktora gitti sonra bebekle birlikte geri gelince beni de öptü doğumdan sonra daha hassas oluyoruz biz kadınlar olarak daha fazla şey bekliyoruz ama erkekler bizlerle aynı hislere sahip değil maalesef daha odun oluyorlar desem yeridir :)
0 oy
önce (472 puan) tarafından
Genel anestezi altında gerçekleşti.  Eşim kaynanamgil herkes oradaydı tabi mucize ortaya gelince herkes peşine düşüyor:) . Ben 2 saat kadar geciktim uyandırmayı beklediler . Uyanır uyanmaz da ilk sorum oğlum iyi mi nerde oldu . Öyle bi yattığım yerde fırladım ki karnımı unuttum canım nasıl yandı allahtab ellerim bağlıydı düşerdim kesin . Video almışlar eşim beni sorup durmuş çok kaldı diye hatta bana icerde bisey olduğunu falan dahi düşünmüş.  Ay düşündükçe gözlerim doluyor . Riskli bi gebelikti kronik rahatsızlığımdan dolayi . Rabbime şükür olsun atlattık darısı gün sayanların ve hayalini kuranların başına inşallah hayırlısıyla ❤️
Yapılanları unutmam mümkün değil beni lohusa depresyonuna sokan kimseyş unutmam yaptıklarının acısını da çektiririm kızım konusunda kimseye taviz vermem mesela biri bişey mi demeye kalkıyor o benim kızım en iyisini ben bilirim fikir sormadım akıl istemedim derim geçerim fena kinci bir insanım ben unutmam unutturmam asla
Ee yani  canım herkes fikrini kendine saklasın yargılarını da . Bende asla gebelik dogum ve sonrası. İçn. Doktor dışında kimseyi dinlemedim asla . Sonuçta analık içgüdüsel ve mantiksaldir.
Aynen öyle doktor ve kendi iç güdümle hareket ettim hep ve hiç de yanılmadım şükür ki
Neyse hadi Allah rahatlık versin ben kaçtım:)) rabbim sanada evladına dasaglik sıhhat nasip eylesin
İyi geceler canım ❤️
Sanada canım benim iyi geceler ❤️
0 oy
önce (295 puan) tarafından

Aynı zamanlarda çıktık odaya girdik herkes bebeğe koştu ama eşim ilk benim yanıma geldi <3 öptü halimi hatrımı sordu sonra oğlumuza baktı. Dedim annem bile beni unuttu kocam unutmadı :D

Ben de sezaryen oldum da eş zamanlı götürdüler odaya. Eğer eşim de direkt bebeğe gitseydi sanırım ben de bi tık **** olurdum herkese. Çünkü ben doğumhanede de duygusallıktan çok ağladım. Odaya geldiğimde hala ağlıyordum. Annemler felan hiiiç oralı olmadı yani bu kız ağlıyor gidip bi sarılalım edelim felan kimse düşünmedi. Ama tabi bunlar önemli şeyler değil eğer hayatınızda önemli yerleri varsa dertlerine ve sevinçlerine ortak olabiliyorlarsa gerisinin hiç önemi yok
Ben doğuma korkarak girdim doğumdan da sakinleştirici ile çıktım kimse de nasılsın demedi açıkcası hayatımda çok çok bir yerleri yok ablam ve eşim dışında kimsenin Bi özelliği yok bende gerekli kişilere de gerekli şekilde davranıyorum herkesi hak ettiği yere koydum
Üzüldüm. En azından insanların yerlerini belirlemişsin hayatında
Aynen öyle şimdi kapımdaki çöpten farkları yok benim için çöpe üzülürüm onlara üzülmem 
Rabbim bundan sonrasında iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 
0 oy
önce (1,003 puan) tarafından
Hiç kimse yoktu, herkes bebe bakıyordu. Tek başıma odaya girdim ama dogurdugum anı hiç unutamıyorum o ağlamasını saçlarını :)) 
Ah bende o anı ölsem unutmam ağlıyordu yanıma koydular kokumu alsın diye o an susup gözlerini açmıştı minik kızım sonra kakasını yaptığı ve her yeri kaka olduğu için suya tuttular o an bebeklerin olduğu yerdeki tüm bebekleri uyandırdı ağlamasıyla kızım o an anladım nasıl bir kız doğurduğumu şuan ben çekiyorum :)))
0 oy
önce (3,631 puan) tarafından
İlk doğumum da eşim kapıda. Annemle babam aşağıda beklediler corona vardı çünkü. İkinci de eşimle annesi bekliyordu. Odaya alındım bi baktım eşim yok meğer oğlumla annemi almaya gitmiş eve 
Ne güzel çıkana kadar sizi beklemiş
önce (3,631 puan) tarafından
Evet sağolsun ikisinde de doğum öncesi sonrası hep eşim vardı
Ne güzel Allah bozmasın muhabbetinizi arttırsın inşallah
0 oy
önce (1,443 puan) tarafından
Annem ve esim bekliyordu bide teyzem

Bizde burda bebegi gostermiyorlar.yani ben ozelde dogum yaptm onlar ogrendilee bebegin oldugunu beni bile goremediler bebegide ayni sekilde.gitdilee eve.
Aaa nerde yaşıyorsun ki ilk defa duydum bunu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 139 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmagokhan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Minik kiralicemm (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 113 göst.

410,337 soru

12,340,431 cevap

39,630 kullanıcı

Kategoriler

...