+3 oy
1,238 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,637 puan) tarafından
Kızlar doğumdan çıkarken sizi kapıda bekleyen kişi kimdi

İlk ben cevap vereyim beni bekleyen hiçkimse yoktu herkes evladımın peşinde gitti ben tek kaldım sizi kim veya kimler bekledi cevaplarınızı bekliyorum 

77 Cevaplar

0 oy
önce (2,173 puan) tarafından

Annem babam teyzem kardeşim eşim bekliyordu kızım çıkınca eşim hariç hepsi odaya çıkmıştı :D sağolsun eşim beklemişti ☺️

önce (1,637 puan) tarafından
Brni o da beklemedi kızım kızım diye yanına gitmiş :)))
önce (2,173 puan) tarafından
Olsun be arkadaşım varsın kızının peşine gitsin can parçanız ♥️☺️
Öyle de insan bir kişi bekleseydi bari diyor
-Reklam-
0 oy
önce (5,476 puan) tarafından
Valla kuzum bebek kacirma olaylarindan cok korktugum icin hepsini bebegin pesine saldim ben nasil olsa gelirim dedim zati sezeryan oldum odama gelince tam ayilmistim uykusuz girince sezeryana uykum var uyuyabilir miyim diye beni getirenlere soyleyip durdum uyudum mu hayir 
Ahaha ben sakinleştirici almak zorunda kaldım hem korkarak girdim hemde panik atakla birlikte tansiyonum çıktı ama orda beni yatıştıracak bir kişi isterdim açıkcası
0 oy
önce (1,473 puan) tarafından
Kimse beklemiyor beni ben zaten uzun süre çıkamıyorum uyandırma odasından ama eşim sık sık soruyor beni odadaki görevlilere. 
Brnim eşimde beni sormuş durumu nasıl diye insan gelir Bi bekler ama nerdeee
önce (1,473 puan) tarafından
Aynen valla şimdi sordum da hiç mi merak etmedin niye gelmedin diye :D o da yoo ettim diyo :D
+1
Benimki de aynı cevabı verdi amaaan kimsenin beni önemsemesine ihtiyacım yok bende kimseyi önemsemiyorum sonuçta 
0 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Doğuma girerken eşim ablam annem. Çıkarkende aynı vede kayınpederim kaynanam vardı :)

Ne güzel 
0 oy
önce (3,480 puan) tarafından
İki çocuğumda da

Eşim vardı yanımda 

Annem küçükken vefat etmiştir 
Başınız sağolsun
Dostlar sağolsun
Mekanı cennet olsun inşallah
Güzel anam
Amin amin rabbim gani gani rahmet etsin inşallah
İnşallah canım
Çok sağol
0 oy
önce (598 puan) tarafından

Eşim annem kaynanam bekliyorlardı doğum yaptım eşimle annem yanıma gelmişti, eşime heyecanla çocuğu göstermeye çalıştım çocuğa bakmadan bana sarılıp öpmüştü :)

Yaaa ne güzel bişey yaşamışsın sen
0 oy
önce (175 puan) tarafından
bal kızım kucağımdaydı hasta bakıcı kapıyı açtı babam annem ordaydı heyecandan akılları gitmişti çok duygulandım aklıma gelince maalesef eşim mardindeydi değişik bi hamileliğim olduğu için ayrı geçirdik ama çok güzeldi beni o güne götürdün
Eşinizin yanınızda olamayışı üzse de çok güzel bir gün geçirmişsiniz o günü hatırlattıysam size ne mutlu bana
0 oy
önce (4,421 puan) tarafından
Esim ve esimin abisi gibi olan ortagi :)) annemle malum cadı odadaydi 
Malum cadı mı ahahahah benim malum cadı ablam ve eşim odada beklemişler biri bile gelmemiş beklememiş beni ameliyathane kapısında
0 oy
önce (179 puan) tarafından
Kimse eşim evde çocuklara bakyrdu bende bebeğimle tekdim malesf eşim çocukları bırakıp gelemedi küçükler daha :(
Anladım sağlık olsun 
0 oy
önce (846 puan) tarafından

İlk doğumumda annem eşim kaynanam kardeşlerim vardı bebek doğunca hemşireler hepsini odaya göndermiş ben normal doğum yaptım ama dikişim fazlaydı narkoz verdiler o güzden hatırlamıyorum ama ben odaya geçince eşim yanımdan ayrılmadı ben ayılınca da bi sigara içeyim artık mutluluk sigaramı içemedim demişti jaajahah normalde sigarasız duramaz ikinci doğumumda annem ve kız kardeşim vardı kapıda bekliyorlardı narkoz yoktu o yüzden gördüm eşimi de ödeme için aşağı çağırmışlardı ben girmeden bi sorun olmuş o yüzden biraz uzun sürmüştü ben odaya geçince geldi :)

Anladım güzelmiş ama 
0 oy
önce (181 puan) tarafından
İki doğumumda sadce yanımda annem vardı. İlki pandemi zamanıydı eşim eve gelince gördü bebeği. Küçük olanı annem refakatçi olarak yanımdaydı erkek sokmuyorlardı eşim doğumdan sonra gelip görüştü küçük bebeğimi canım annem Allah ondan razı olsun
Annelerimiz iyiki varlar 
0 oy
önce (418 puan) tarafından

Görümcem ve eşim.

Annem ve kaynanam uzakta oldukları için gelemediler.
Sağlık olsun 
0 oy
önce (37 puan) tarafından
Annem kız kardeşim eşim ve kayınbabam bekliyordu. En çok kayinbabama şaşırmıştım bebeğin peşine gider diye beklerdim
Ben hiçbirine şaşırmadım çünkü kimse beni beklemedi 
0 oy
önce (1,525 puan) tarafından
Sezaryen oldum bebeği önceden götürdükleri için annemle eşim bebeğin yanındaydı odaya girince zaten yanıma hemen geldiler benim için problem olmadı hiç ama vajinal doğum olsaydı direk bebeğe bakıp yanaşsalardı zoruma gider miydi bilmiyorum :) ama sanmıyorum öyle biri değilim yaşamadığım için bilemiyorum yaniiii:D 
Ben kimse beni beklemedi diye biraz duygusaldım o konuda ama boşverdim artık herkes ederi kadar diyorum geçiyorum 
0 oy
önce (730 puan) tarafından

Annem eşim kayınvalidem ve erkek kardeşimdi doğumhaneden çıkıp beni yanlış odaya koymuşlardı baya bekledim gelen olmadı bebeğimi kucaklayıp kolidora  çıkmıştım onları aramak için karşımdan  eşim koşarak geldi hemen bebeği anneme verip beni kucaklayıp bitanem iyimisin deyip tutup odaya götürmüştü hiç unutamıyorum canım ya onun dışında herkes bebeğe gelmişti<3:'(

Vefalı Bi eşin varmış 
0 oy
önce (2,581 puan) tarafından
Annem ve eşim beklemişti hatta ameliyathane den ilk kızımı çıkarmışlar annem kızımı alıp odaya çıkmış eşim beni beklemişti 
Ne güzel 
0 oy
önce (3,456 puan) tarafından
Arkadasjm dogumda eşim de kapıdaydi bebek doğar doğmaz eşim girdi içeri. Hatta zorla soktuk bana dikiş atılıyordu korktu:D
Ne güzel beklemiş sizi 
önce (3,456 puan) tarafından
Ama ben başka ülkedeyim bebek odada doğdu ve bebegi 1 saat kucağımda tuttular ten tene temas diye. Yani ikimizde icerideydik bebekle canım 

Evet burda da ten tene temas var ama o kadar uzun değil maalesef 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 139 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmagokhan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Minik kiralicemm (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 113 göst.

410,760 soru

12,360,017 cevap

41,404 kullanıcı

Kategoriler

...