+1 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (1,088 puan) tarafından
İnstegram kesfetlerı şahsı ızledıgın seye göre mı yoksa ınstegramın onerdıgı vıdeo ve resımler mı çıkıyor…,?

Ben esımın telefonuna baktım benm Instagram hesabı dışında yanı ortak kullandığımız ınsta dışında kullandığı bır dernek hesabı bırde başka hesabı var. 

Dernek hesabında da diğer hesabında da aşırı cıplak gonderıler var. Hanı gizli ızlese saklar diye düşündüm tüm hesaplarını da bılırım. Bana karşı soğukta Degıldır. Ama sınırım bozuldu 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,274 puan) tarafından
Bu yüzden guven yok iste erkeklere.

Evet izledigi seyler cikiyor 
(1,088 puan) tarafından
Buna üzüldüm
(3,640 puan) tarafından
Kız benim instada ben izlemiyorum acık sacık seyler bazen karsıma cıkıyo eşim izlemez zaten benden
(4,274 puan) tarafından
2 tane falan cikar. Ama hepten acik seyler cikmaz canim .
Benim kesfet hel yemek ve giyim birde ebebk. Baktigim seyler
(3,640 puan) tarafından
Cok degil nadir cıkıyo da tıklamıyom
(4,274 puan) tarafından
Acik saciklarda arada cikiyor oda bence internetten gecelikler sifaris verdigim icin. Ayni telefon sonucta . Akilli telefin biliyor:)
(1,088 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ama üzüldüm sanırsam
-Reklam-
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Neyi izleyip beğeni vs atarsan o karşına çıkar diye biliyorum 
(1,088 puan) tarafından
Buna üzüldüm
0 oy
(1,951 puan) tarafından
Neye bakarsan neyle ilgilenirsen o çıkıyor üstüne bas ilgilenmiyorum de bikac tane gönderiye sonra sayfayı temizle daha sonra gene aynı şeyler çıkıyorsa bakılan şeylerdir 
(1,088 puan) tarafından
Sayfayı komple temızleme nasıl yapılıyor
(1,951 puan) tarafından
Komple temizleme değil canm o gönderiye bas yan tarafta üç nokta vardı sanırım oraya bas ilgilenmiyorum diyeceksin ondan sonra kactane resime daha yap sonra sekmeleri kapat iki üç gün takip et belli olur
0 oy
(764 puan) tarafından
Google aramalari, instagram izlenmeleri benzer şeyler çıkar genelde ama biyere mesela girdi artik bida hep oyle şeyler çıkıyor oylede olmus olabilir
(1,088 puan) tarafından
Yolda yürüse kafasını kaldırıp bakmaz eve kadın Mısafır gelse aynı ortamda bulunmaz. Ama ıkı hesapta aynı şeyler Beni biraz üzdü yaa
0 oy
(36 puan) tarafından
İzlediğimiz şeylere göre çıkıyor geneli. Ben de bu problemle karşılaştım keşfetini kurcaladım sonra benim keşfetimde de saçma sapan şeyler çıkmaya başladı. Ama ben eşimle konuştum gördüğüm şeylerin bana hissettirdiklerini. İçimi rahatlattı eşim. Hem yanımda da rahatlıkla video izliyor hiç kötü videolara şahit olmadım. Olmamıştım da zaten. Eşinizi sizden daha iyi kimse tanıyamaz. Her sonuç herkes için de aynı olamaz. En iyisi eşinizle konuşmak. Rahatlamazsanız tekrar konuşacaksınız başka çaresi olmaz. Empati kurduracaksınız

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 7,906 göst.
0 oy
15 cevap 681 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nermn58 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 205 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nermn58 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 389 göst.
15 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Brcu şkcı (186 puan) tarafından soruldu