+1 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (320 puan) tarafından
Sakami bu cidden 

12 Cevaplar

0 oy
(758 puan) tarafından

Yok o nerden çıktı :woot:

(758 puan) tarafından
Vallahi ben uyuyana kadar içiyorum sıkıntı olmuyor senin o arkadaşın hangi şeyi okumuş diyesim geldi kizzz ☺☺☺
(320 puan) tarafından
Ay vallah cnm bilemdm bnde şok oldum.buraya sorum.dedm
(758 puan) tarafından
Boşver yaa.sende heee de geç canım ☺☺☺
(320 puan) tarafından
Öyle yaptimda aklımda takılmadı değil vallahi
(6,234 puan) tarafından

e tuvalete gtmessen sabah cok cikarain tani:) bende hergun sabah tartilirim . gece susasam bile su icmem sabah cok cikarim tartida diye . bazen dayanamam bir yudum ahzimi islatmak icin icerim gece. ama likir likir icmem. kilo yada odem yaomaz tabiki sadece tuvalete cikmassan su vucudunda kalir haliyle 500 ml bardak dolusu su ictiysen sabah 500 gr fazla vikarain tuvalete isemessen :)  ben arti gormeye tahammul edemiyorum diye icmem

-Reklam-
0 oy
(6,878 puan) tarafından

Bugün ki postlar bi tuhaf ilginç değişik:D

(320 puan) tarafından
Kız vallahi arkdas öyle deyince koşa kosa buraya geldim
0 oy
tarafından
ooooof cahillik cahillik cahillik
0 oy
(1,273 puan) tarafından
Öyle olsa ben balon balığı gibi olmuştum gece yatmadan önce 500 ml gece de 2 kere kalkıp 500 ml daha içiyorum 
0 oy
(20,629 puan) tarafından
Ödem yapar 3 lt den fazlası
0 oy
(4,370 puan) tarafından
Aksam saat 9dan sonra su bile icsen odem yapar. Çünki vücut dinlenmeyə geciyor .
0 oy
(53 puan) tarafından
Vallahi canım bir diyetisyenden duymuştum sana 10  kadar su içmenizi bitirmeniz lazım diyordu
0 oy
(422 puan) tarafından
Ne alakası var su aksine kırar yağı ödemi 
0 oy
(2,681 puan) tarafından
Ya bazi diyetisyenler diyor ama insanin cani su istedgindede odem yapacak diye ucmeyelim mi nasil bisi anlayamadim.sonucta su bu ay bilemedim ne diyecegimi bana tuaf geliyor.yemek deseler tamam derizde su yanj insan susuzluga nasil dayansinku.bazen gece bi susuyor insan kana kana iciyor valla helede yazin.
0 oy
(829 puan) tarafından
Öyle şeymi olur ben ödem olmam lazım şişmem lazım o zaman sadece geceleri 2 buçuk litre su içiyorum kızıma süt olsun diye
0 oy
(13,385 puan) tarafından

Yok ya en fazla çişin gelir gece :)

0 oy
(23 puan) tarafından

Bende yeni aralıklı oruca başladım 4 gün filan oluyor ama gece geç saatte su içiyordum odemmi yapiyormus

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (320 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 151 göst.
0 oy
10 cevap 233 göst.
26 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (320 puan) tarafından soruldu

411,422 soru

12,384,873 cevap

43,455 kullanıcı

Kategoriler

...