0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (181 puan) tarafından
En erken nasil uykuya dalabilirim uyuyaniyor ya bi oraya bi buraya kendimi çevirip duruyorum hiçbir şekilde uyuyamıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(2,702 puan) tarafından
Kafana bişey mi takıyorsun 
(181 puan) tarafından
Farkindayim ama maalesef geçmiyor uykularim hep kaçıyor bide uykum çok hafif uyandm geri zor uyuyorum
(2,702 puan) tarafından
Psikiyatriye gidebilirsin bu kötü bişey değil iyi gelir hem
(181 puan) tarafından
Dinlerler miki
(2,702 puan) tarafından
Tabiikii dinlerler yol gösterirler sana ama kader gayrete aşıktır bunu unutma sende gayret etmelisin
(181 puan) tarafından
Öyle tabikide cnm
-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından
Demekki yorgun dusmuyosun yoruldunmu yastığa kafayı koyduğun gibi dert falan hicbisey gelmiyo aklına 
(948 puan) tarafından
Allah bağışlasın bebeğinden başka bişey düşünme boşver değmez takmaya eskiden bende böyleydim herşeyi takardim şimdi ailem çocuklarımdan başka hicbisey umrumda değil gece olunca tek düşündüğüm yarın onlara ne yemek yapacağım
(181 puan) tarafından
Allah razı olsun canım haklısın aslında benim onlardan başka derdim olmaması gerekiyor 
(181 puan) tarafından
İnsanlar bir şey diyorsa bana onu hep kafamda kuruyorum gerçekten insanlar çok acimasz olmuş sen alttan aldkca onlar daha çok üstte çıkıyor 
(948 puan) tarafından
Sana iyi gelmeyen insanlarla mesafe köy arana arkamdan konuştuklarını bildiğim halde bazı insanları o kadar önemsemiyorum ki cevap bile vermiyorum kaileye bile almıyorum dene pişman olmazsın:)) kimseyide alttan alma daha cok Tepene çıkarlar 
(181 puan) tarafından
Maalesef öyle oluyorlr galiba arama mesafe koymanin zamani gelmiş 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
8 cevap 122 göst.
28 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nefesimasyam (871 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 40 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Fatma Nur (118 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,522 cevap

43,429 kullanıcı

Kategoriler

...