Kızlar biliyorsunuz meme kanseri ile mücadele ediyorm. Daha tam bitti diyemiyorum ama bir gün burYa yendim diye Yazacagm onu biliyorum. Kemoterapilerm bitti. 1 ay öncede ameliyat ile sol göğsüm alındı. Kaslarm da 1 ayda çok güzel çıktı. Kipriklerm de henüz tam uzun degl ama şükür oda çıktı. Neyse işte . Geçenlerde gorumcem ile marketteydk rimel indirime girmiş bakıyordm alsam mı diye. Bana dönmüş diyor ki . Kipriklerin yok e dedm çıktı ya. Bende gözlük takan biriym. Gözlükten tam belli de olmuyor. Ha diyor ever çıkmış. Ay sanki böyle kalacak. Hayır gelip bana bunu demen bile saçma. Benm yaşadığım zorlukları kendi de gördü. Ama hiç moralimi bozmadm hep güldüm eglendm gezdim ya. Ona dert oldu. Geçen haftalarda da yaprak dökümünden kadın oyuncak vefat etmişti. O kadından göğüs kanserinden vefat etmiş. Videosunu izlemiştim. Kaynanamgildeyz . Yaprak dökümü izliyoruz. Bu kadında vefat etti Bi göğsünü aldırmış oda meme kanseriymis diyor. Allahim dedm ben sana bırakiyorm. Yani bunu özellikle neden belirtiyosn ki. Onun türü farklıdr evresi farklıdr. Yani kendimi düşünüyorum o benm gibi hastalık ile mücadele etse onun dediği şeyleri diyebilir miydim asla diyemezdm. Ben gorumcemin kötü biri olduğunu kıskanç olduğunu biliyordm da Yani bu kadr olduğunu bilmiyordum. Ama Rabbım büyük.. benim neler çektiğimi oda anlar elbet..
İnsanların bu kadar vicdansız olmalarına dayanamıyorum. Sanki kendi başlarına gelme ihtimali yok. Annem de benim meme kanseri dediğin gibi saçları kirpikleri döküldü kaşları döküldü ve asla biz bununla ilgili moralini bozacak bir şey söylemedik, hep güzel konuştuk. Ya kim olursa olsun insan nasıl bu cümleleri kurar vicdan merhamet kalmadı mı bu insanlarda. Bu günler geçecek ben inanıyorum annem de sende bu günleri atlatacaksınız Allah'ın izniyle. Kendini bilmez insanların lafına hiç takılma
Öyle şey söylenir mi ya karşıdakini düşünmeden konuşmuş habire hatırlatmaya çalışıyor resmen kaç yaşında görümcen
410,723 soru
12,358,259 cevap
41,247 kullanıcı