0 oy
477 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,486 puan) tarafından

Kızlar biliyorsunuz meme kanseri ile mücadele ediyorm. Daha tam bitti diyemiyorum ama bir gün burYa yendim diye Yazacagm onu biliyorum. Kemoterapilerm bitti. 1 ay öncede ameliyat ile sol göğsüm alındı. Kaslarm da 1 ayda çok güzel çıktı. Kipriklerm de henüz tam uzun degl ama şükür oda çıktı. Neyse işte . Geçenlerde gorumcem ile marketteydk rimel indirime girmiş bakıyordm alsam mı diye. Bana dönmüş diyor ki . Kipriklerin yok :) e dedm çıktı ya. Bende gözlük takan biriym. Gözlükten tam belli de olmuyor. Ha diyor ever çıkmış. Ay sanki böyle kalacak. Hayır gelip bana bunu demen bile saçma. Benm yaşadığım zorlukları kendi de gördü. Ama hiç moralimi bozmadm hep güldüm eglendm gezdim ya. Ona dert oldu. Geçen haftalarda da yaprak dökümünden kadın oyuncak vefat etmişti. O kadından göğüs kanserinden vefat etmiş. Videosunu izlemiştim. Kaynanamgildeyz . Yaprak dökümü izliyoruz. Bu kadında vefat etti Bi göğsünü aldırmış oda meme kanseriymis diyor. Allahim dedm ben sana bırakiyorm. Yani bunu özellikle neden belirtiyosn ki. Onun türü farklıdr evresi farklıdr. Yani kendimi düşünüyorum o benm gibi hastalık ile mücadele etse onun dediği şeyleri diyebilir miydim asla diyemezdm.  Ben gorumcemin kötü biri olduğunu kıskanç olduğunu biliyordm da Yani bu kadr olduğunu bilmiyordum.  Ama Rabbım büyük..  benim neler çektiğimi oda anlar elbet..

25 Cevaplar

+12 oy
önce (5,206 puan) tarafından
Bak yavrum bazı insanlar düşüncesiz bazı insanlar patavatsız bazı insanlar kötü niyetli olurlar .

Ama hepsinin ortak bir özelliği vardır ;

Başlarına gelmeden anlamazlar ..

Söyleyeceklerim bu kadar 
önce (1,486 puan) tarafından
İşte bende onu istiyorum. Beddua degl niyetim ama başına gelsinde beni.oyle anlasn
-Reklam-
+6 oy
önce (2,326 puan) tarafından
Patavatsız kopek
Hemde nSl
+4 oy
önce (4,220 puan) tarafından

İnsanların bu kadar vicdansız olmalarına dayanamıyorum.  Sanki kendi başlarına gelme ihtimali yok.  Annem de benim meme kanseri dediğin gibi saçları kirpikleri döküldü kaşları döküldü ve asla biz bununla ilgili moralini bozacak bir şey söylemedik,  hep güzel konuştuk.  Ya kim olursa olsun insan nasıl bu cümleleri kurar vicdan merhamet kalmadı mı bu insanlarda.  Bu günler geçecek ben inanıyorum annem de sende bu günleri atlatacaksınız Allah'ın izniyle.  Kendini bilmez insanların lafına hiç takılma <3

Sen beni çok iyi anlarsn canım. Çünkü bu süreci yaşan biri ancak beni anlar. İnşallah annende iyi olacak canm❤️
Hemde iliklerime kadar hissettim hissettiğin şeyi canım.  Ve insanlardan çok yoruldum . Sacma sapan gereksiz örnekler veriyorlar . Hiç önemli değil onların demesiyle bir şey olacak değil.  Allah'ın izniyle geçecek rabbim sizleri sevdiklerinize bağışlasın ♥️
Amin canım cümlemizi inşallah ❤️
♥️♥️♥️⚘️⚘️
+2 oy
önce (51,769 puan) tarafından
sen sunlara bir mesafe mi koysan gorusmesen mi 

kim vefat etmis yaptak dokumunden hangi karakter hastalik degil ecel öldürüyor sen kizinla daha uzun guzel yillar yaşayacaksin
sedefin annesiymis
önce (11,567 puan) tarafından
Neyyir hanım
bizde hep TRT cocuk açık yada türk filmi varsa onlar.haber magazin izlemiyoruz
önce (11,567 puan) tarafından
Bende internetten takip ediyorum son dakikadan
buraya girince bütün bos vaktimi yiyor bide YouTube dan bir iki bisey izliyorum müge anliya bakamadiysam ona bakiyorum☺️
+2 oy
önce (151 puan) tarafından
Kalbi ne kadar kötüymüş sana moral olacağına boşver Rabbim güzel günler nasip etsin sana inşallah 
Amin canım inşallah
+1 oy
önce (2,980 puan) tarafından
Görümcen g.erizekalımı
Evetttt :)
+1 oy
önce (634 puan) tarafından

Öyle şey söylenir mi ya karşıdakini düşünmeden konuşmuş habire hatırlatmaya çalışıyor resmen kaç yaşında görümcen 

37 yaşındacanm
önce (634 puan) tarafından
Kalbi kirlenmiş kötülükten başka birşey düşünmüyor bence çok sohbet muhabbet etmemeye çalış aynı ortamda bulunmamaya özen göster
0 oy
önce (4,973 puan) tarafından
Bence sen hassa bir süreçte olduğun için alınganlık yapıyorsun. Evet yaptığı patavatsızlık ama bile isteye canını yakmak için yaptığını düşünmüyorum sende öyle düşünme kendini üzme 
Valla ben gayette oyle düşünüyorum. Böyle diyen insanın kalbi net kötüdr
önce (4,973 puan) tarafından
Bilmiyorum sen daha iyi tanıyorsun tabi
0 oy
önce (7,301 puan) tarafından
Ölüm her an kapımızda bunun hastalık ile ilgisi de yok genç yaşlı da tanımıyor üstelik son zamanlar da yaşananlar bile ibretlik anlayana. İyi olmaya bakın, insanlar konuşur da konuşur.
İşte bunu Bi anlasalar
0 oy
önce (3,479 puan) tarafından
Diyecek çok şey var 

Ama susayım ben

Kadın kadının kurdu 

İstisnalar hariç 

Sen gül geç 

Öyle dedikçe dahada 

Hayata tutun 

Dahada mutlu ol

Neşen artsın 

Sanki hiç öyle illet bir hastalıkla mücadele etmiyormuşçasına gözlerin gülsün tatlım 

Oda sana baktıkça yanıp kül olsun

Fesat 
Kız zaten oyleym valla bak. Hep gülüyorum yani. Oda bile dert oluyodr. Ama o benimle uğraştıkça kocası ile kavga ediyor. Rabbım Bi yerden çıkariyor. Çocukluk arkadaşım ameliyat sürecimde yanımda idi . Ameliyat olduğum hastanede ameliyat hemşiresi . Odama geldi ziyarete . Çok şaşırdı bana. Ben senin böyle güçlü olduğunu bilmiyordm diyor. Bayadr görüşmüyordk. Eşi de Çocukluk arkadaşım. Oğlan şaşırdı halime. Çok iyi gordm seni çok güzel bi teslimiyete girmissn diyor
0 oy
önce (835 puan) tarafından
Sakın takma o görümceni kafana güzel günlerinizi hayakl et çocuğunla mesefe koysan daha iyi olur belliki moralini bozuyor iyi gelmiyor sana
0 oy
önce (4,421 puan) tarafından
Bencil dusuncesiz vicdansiz merhametsiz insan olunca kendi bit kadar acini dag gibi görürsün baskasinin dag gibi acisi da bit kadar gorunur. Ayip olmasin diye iki ah vah eder o da o kadar ar damari varsa. Gerisi de foss
Hiç ah vah etmez:) sorsan dünyanın en ağır yükü onda . Sorsan o benden daha kötü durumda. Otursan kendi halini unutursn yani vah dersn bu kadın çok şey çekmiş:) benm gibi gorumcemsi olsaydi da gorseydm onu. Bi eltisi var başka yok onunla da zaten küs ler. Kaynana desen tek başına yaşar gelmez etmez . Gorumcemin tek derdi para. Ona para ver senden iyisi yok.  Babası Bi ev alsa bütün sıkıntıları bitecek oyle Bi insan
0 oy
önce (598 puan) tarafından
Bazı insanlar patavatsız oluyor ağzına geleni söylüyor belki içinde kötülük olarak söylememiştir. Bugün cenaze evine gittik birinin annesi vefat etmişti bir bebek vardı annesi aldı götürdü benim bebeğim de benim kucağıma gelmişti oradan kızın arkadaşının biri herkesin annesi yanında kucağına gitti dedi, annesi vefat eden kızın yüzü biraz değişik oldu. Arkadaşı kötü niyetle söylemedi ama o an ağzından öyle bir şey çıktı. 
0 oy
önce (1,176 puan) tarafından
Aşkım biz buradayız salla gitsin hiç üzülme hayatın tadını çıkar hayat bu gibi insanları takacak kadar uzun değil bos bos söyleyi versin 
0 oy
önce (1,067 puan) tarafından
cahil o şıan özel birine daha nasrin davranılmalı yarının ne getireceği belli değil takma kafana 
0 oy
önce (570 puan) tarafından
Senden ne kadar nefret de etse ne kadar kıskancta olsa bu başka bişey kul hakkı bir kere ayrıca insan içinden bile bişey geçirmeye korkar bende yaşarım diye asla inşallah bir an  önce atlatırsın onunda o kötü kalbi ona yeter zaten
0 oy
önce (863 puan) tarafından
Allah görümcene sağ duyu versin,biraz empatı versin . Canım sanada şifalar versin , her verdiğin mücadele hanene Sevap olarak yazılsın , yaşamayan ne bilsin dicem yaşamaya gerek yok sanırım vicdani bir mesele. 
0 oy
önce (499 puan) tarafından
Umarım sadece ince düşünemeyen biriidr. Söylediğinin seni incitebilme ihtimalini düşünecek feraseti yoktur. Maksadı seni üzmek değildir belki sen hassas oldugun için böyle düşünmüş olmaz mısın?
0 oy
önce (341 puan) tarafından
İnsanlar hangi ara bu kadar düşüncesiz hangi ara bu kadar vicdansız oldu acaba ne gerek var kalp kırmaya moral veremiyorsun bari sus benim de annem rahim kanseriydi rahmini aldırdı şükür atlattı inşaAllah sende atlatacaksin hiç böyle insanlar yüzünden moralini bozma 
0 oy
önce (185 puan) tarafından
Sen çok güçlü bi kadınsın içimden söylüyorum Ablacım görümcene de hiç takma Kafana Sen çocuğunla.kendi hayatına odaklan sana ne derse desin hiç kulak asma hehe de geç Ben olsam direk görüşmeye keserdim Merhaba merhaba böyle Bu arada geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın:)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,416 göst.
0 oy
16 cevap 565 göst.
0 oy
12 cevap 1,239 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,722 soru