Iyi geceler dilerim herkese ,yine burada kalbi kırılmış üzgün bir şekilde sizinle dertleşmek istedim Bugün akşam yemeğini saat 5 gibi yemiştik baya erken ve haliyle bu saatlerde acıktık oğlumda uyumuştu saat 12 de bende eşime hadi birseyler yapip yiyelim acıktık erken yedik cocukta uyudu keyif yapalim flim izleyelim dedim bir hevesle gerci her zaman heveslerim kursağımda kalıyorda.neyse yanina gittim salona söyledim şöyle tepki verdi;ne yemesi ya bu saatte saat kaç olmuş ikimizde kilo aldik ****** gibi olduk hadi ben erkeğimde sen kadınsın dikkat et biraz yiceksen yine ye ama bu saatte ayip şuran şöyle buran böyle zaten hic kendine bakiyormusun gibi bir sürü rencide edici laflar söyledi ,zaten ben hic kafama göre birseyi yiyemem yanında hep rencide ederdi gözleriyle yerdi beni bunumu yiyosun kilona bak diye hep köşelerde gizli saklı yerdim zaten orta şeker olan ilişkimizde bazi ansızın yapilan güzel seyler olursa iyi olur diye düşündüğüm herseyde boyle yapardi ne bekliyordumki zaten simdide ne olsun..sonra oğlum uyandi az önce odaya çektim geldim iki cift laf söyledim kendisini anlarmı sanmam .istedim ki baska insanlar gibi bizde bugün gece yiyelim icelim guzel vakit gecirelim hergun zaten yapamaz insan bizde yapmayiz ,öyle işte arkadaşlar kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı içerisinde sizinle dertlesmek istedim sadece iyi geceler diliyorum