+1 oy
162 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (623 puan) tarafından
Kızım 2 yaşını geçti bu zamana kadar hep bizim odamızda park beşiğinde uyudu. Arada bir öğlen uykusunu kendi odasında uyutuyordum ama ilk defa bu akşam kendi odasında uyudu. Kızım uyuyor ama ben uyuyamıyorum :D Uykum biraz ağırdır ya duymazsam, sabah kalkınca ne yapar diye uyku girmiyor gözüme tecrübelerinizi anlatır mısınız bana. Yapmam gereken, dikkat etmem gereken şeyler var mı acaba? Deterjan dolapları kilitli, mutfağı da kilitleyip yatarım diyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (283 puan) tarafından

Zaten uyanırsa senin yanina gelir<3cok merak etme eksra bişey yapma ama bı peluş oyuncağı ile uyusun ona güven duygusu verir .... Alışırsın o ilk adımı atmış bile annesi sende alis

önce (623 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım. Evet sorunsuz gidip yattı yatağına. Ben park beşiğinde uyumak ister diye düşündüm ama hadi odana gidelim dediğimde gitti hemen yattı yatağına 
önce (283 puan) tarafından
Oda büyüdüğünün farkina varıyor aslında tek basinap uyumakda sorumluluk duygusunu  ona hissettirir iyi olmuş fıstık aferim ona
-Reklam-
0 oy
önce (2,583 puan) tarafından
Ah biz anneler ne çok ince düşünüyoruz herşeyi heleki evlatlarımız söz konusu olunca . Küçük değilmiş sesini duyurabilir canım yattığın odanın kapısını falan açık bırak eminim uyanır uyanmaz yanına gelecektir 
Teşekkür ederim canım evet bu sabah bir baktım gelmiş yanıma gerçekten yatağa çıkmış öpüyor 
0 oy
önce (178 puan) tarafından
Kamera alın. Odanızda hem görürsünüz hem sesini duyarsınız. Çok rahatlık. 
Kamera var canım ama prizden çeker diye uyurken çekip kapak taktım prize 
0 oy
önce (937 puan) tarafından
Benim kızım da 2 yaşından beri kendi odasında uyuyor. Akşam yatarken bizim yatak odası kapısı açık zaten gık dese se geliyor. Bazen su içmek istiyor, uyanıp gelmesin diye beşiğine su akıtmaz suluk koyuyorum. Daha ufakken banyo ve mutfak kapısını kapatıyordum ama şuan onu yapmıyorum. 
0 oy
önce (13,417 puan) tarafından
benim kızım da dün gece ayrı yattı ilk defa. odasına kamera taktılk açtım yanımda durdu telefon hep ama ona varana kadar kızımın sesini duydum gittim yanına 
0 oy
önce (13,862 puan) tarafından
Maşallah prenses büyümüş

Ortada riskli bir şey olmadığı sürece kalkar gelir diye düşünüyorum uyansa bile

Benim kızda 2:30 yaşında bir yaşından beri odasında yatıyor

Evimiz müstakil bazen çatıda kediler bağırsa korkarsa geliyor gece nadir

Oğlum da yeni yürümeye başladı bir yaşında doğduğundan beri kendi odasında yatıyor şu
0 oy
önce (3,773 puan) tarafından
Canım uyanınca yanına gelir zaten o merak etme sen benim de kızım mesela 1 yaşında falandı ben ayırdığımda uyanınca direkt yanımıza geliyordu şu an 4 yaşında kapıya vurur müsait misiniz diye sorar sonra yanımıza gelir ve asla bizle uyumaz illaki kendine gidecek kendi yatacak uyuyacak

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 53 göst.
0 oy
7 cevap 111 göst.
0 oy
4 cevap 88 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 85 göst.

410,962 soru

12,367,284 cevap