+1 oy
529 göst.
önce Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Şu saat oldu uyuyamadım.bugün bir kez daha kimsesiz olduğumu anladım.eşim olacak adi insan bugün alkol içmiş.bana evlenirken söz vermişti asla içmem diye 1 yıllık evliyken içti affettim kurana el bastı içmem tövbe dedi.bugün eve geldi aşağıya kusmus avluda koltukta baygın yatıyor nasıl yanına gittim bilmiyorum.başını yıkadım öyle biraz düzeldi sonra konuşmasından içtiğini anladım anneme seslendim telim evdeydi.o da babamı aramış kayınbabamı arasın da gelsinler diye onlarda gezmelerde.yukarı çıktım üstümü giydim sonra telden kayınbabamı aradım kustuğunu baygın yattığını söyledim ambulansı ara biz geliyoruz dedi aradım adres bile veremedim çok kötüydüm.bunlar gelince direk görümcem kaynanam kayınbabam hepsi üstüme gelip bağırıyorlar bizi niye önce aramıyon diye annem geldi yanıma kızımın ne suçu var diye kızınca görümcem abime bişey olursa senide kızını da gebertirim dedi.krize girdim artık ambulans geldi oradaki hemşire alkol almış dedi sonra hastaneye kaldırıldı.akşam oldu eve gelmedi bile annesigilde toplanmış hepsi kaynanam dalga geçer gibi hali yoktu yukarı çıkmaya aşağıda dedi cevap vermedim bende.bi de eşim sayıklıyor içmedim diye korkuyor vereceği hesaptan anneside korkma oğlum kimseye ezirdirmem seni diyor.pazartesi doğuma girecem ama  bana yaşatmadıkları stres kalmadı dilerim Rabbimden hepsine hesap sorsun 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (185 puan) tarafından
Ayy Böyle insanlara çok nefret ederdim Yemin ederim Sen deseydin ya Ben mi içirdim Ben mi yaptım diye ayrıca görümcen bu şekilde gelipde sana Tehditler edemez Ay valla Hamile halinle uğraşıyorlar senle Ablacım hiç takma kafana karnında ki bebeğine Odaklan hiç stres yapma qİnşallah Eşin Ailesine dinlemez umarım 
önce (356 puan) tarafından
Çocuklar olmasa böyle pisliklerin kahrını çekmem ama onlar için duruyorum ablam arayıp rezil etmiş görümcemi.daha da beni suçluyor 
Ah analık ah Çocuklar oldukça Susuyoruz işte sende Eşine söyle De kardeşin bana tehdit ediyor ona uyar falan diye dinler mi seni bilmiyorum ama bidaha suçlu bulursa bu sefer Siz ona Tehdit ettin korksun biraz korkutalacak şeyler söyleyin ona 
Bu arada görümcem küçük mü büyük mü evlimi Yani sana böyle söylediğine göre bekar sanırım 
29 yaşında evli 2 çocuğu var insanlıktan nasibini almamış yaratık benden büyük.eşimin beni savunacaığını da sanmıyorum adam olsaydı eve gelirdi iki açıklama yapardı.dalga geçer gibi bi de çocuğumu aşağı çağırmış görmek için
Abooo insan bı çıkar Hamilesin Ay valla benim kocam böyle yapacak Çocuğumu alırdım Eşya mi toplardim giderim anamın evine valla ablacım en iyisi sana bunlar böyle yapacaklarsa hiç bekleme al çocuğunu git annene Pazartesi günü de doğuma girip çıktıktan sonra annenin evine hem annen yardım eder
-Reklam-
+1 oy
önce (2,581 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım zor bı durum sen hirde hamilesin milletin dediği yaptığına bak Rabbim kalplerine merhamet versin eşine de akıl fikir versin 
Amin sağolun
+1 oy
önce (276 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım insllh iyileri sen olursun oturur izlersin onları 
Amin sağolun
+1 oy
önce (175 puan) tarafından
güzelim merak etme hamilenin ahını alan asla iflah olmaz çünkü hamileler Allah'ın özel kulları ve gece boyunca ibadet sevabı yazılıyor senin yemen içmen yürümen ibadet o karnındaki bebek sayesinde

ama şöyle bir şey var içki gerçekten tüm kötülüklerin anası.... 

kaynananın oğlunun arkasında durması Allah muhafaza başka yanlışlıklarıda getirir yani kocan onlardan güç bulacak yarın öbür gün Allah muhafaza eşin sana ya da çovuğuna ayık değilken birşey yapsa yine annesi arkasında duracak senin için bitmek bilmeyecek çileler silsilesine dönmeden eşin tedavi olsun yuvanı yık diyemem ama artık sen annesin evladının sağlığı için en doğru şeyi yapmaya MECBURSUN

ALLAH KOLAYLIK VERSİN

UNUTMA EN ÇOK SENİN DUAN KABUL OLUR BUGÜN MÜBAREK BİR GÜN SEN DUA ET VE MUTLAKA SADAKA VER SADAKAYI SAKIN UNUTMA SONRA VERDİĞİN SADAKANIN DUASINI YAP MUTLAKA ALLAH SADAKA İLE KOLAYLIK NASİP EDER KİMSEYR DEĞİL RABBİME GÜVEN O SANA BİR YOL GÖSTERİR.. 

ÖPÜYORUM O DOĞMAMIŞ MELEĞİNİN GÖZLERİNDEN AYNI BURÇTAYIZ NEDE OLSA :D
Çok teşekkür ederim cevabın için.öyle dardayım ki Allahtan başka sığınağım yok kapım yok 

Tedavi olmaz onlar için içki su olmuş alkol içmek normal karşılanıyor babası kör kütük kaç kere eve sarhoş geldi.evlenirken haberim yoktu sorduğumda içmiyorum dedi yabancıydı bide tanımıyorum inandım her lafına yalanla dolanla gelin oldum şimdi ceremesini çekiyorum Rabbım şahit artık gücüm kalmadı nereye kadar sürer bilmiyorum
önce (178 puan) tarafından
+1

Hamilelerin Allah'ın özel kulları olduğuna dair ayet yazar misin? İki sağlıklı kişinin korunmasız cinsel ilişkisiyle hamile kalınca demek özel bir mertebe oluyor İslam akaidine göre. Ayeti bekliyorum:D

önce (175 puan) tarafından
keşke her şeyi ayete göre yapsan çok daha kaliteli hayat yaşarsın. ama senin bu sözüne karşılık bir ayet geliyor aklıma 

Onlar sağır, dilsiz, kör kimselerdir; artık geri dönemezler

sana ve senin gibilere bir şeyi açıklamak kendimi yormak olur. yazık gerçekten çok acıdım sana Allah yardım etsin çok çok üzüldüm
önce (178 puan) tarafından
Yanıt ver "hamileler Allah'ın ozel kulları ve gece boyunca ibadet sevabı yazılıyor senin yemen icmen yürümen ibadet" yazmışsın, referansin ne, Allah adına ayette geçmeyen bir şeyi rahatça uyduruyorsun. Ayet sorunca bambaşka bir yanıt veriyorsun. Sen benim hangi inanca mensup olduğumu nereden biliyorsun "kalbimi açıp baktın mı", Yanıt bekliyorum manipülasyon degil
+1 oy
önce (12,712 puan) tarafından

Kolay kolay bunu demem ama böyle bir durumda annemin evine gider geri de gelmem alkolik çocukları var ve yüzsüz piskinler mahçup olmaları gerekirken tehdit etmişler midem bulandı resmen Allah kolaylık versin canım sana

0 oy
önce (634 puan) tarafından

Amin bacım okurken çok üzüldüm bir de hamilesin Allah yardımcın olsun eşine akıl fikir versin yuvasına bağlılık nasip etsin Rabbim senin sıkıntılarını gidersin gönlüne ferahlık versin <3

+1
Amin İnşallah artık dua ediyorum bu insanlardan kurtulmak için
0 oy
önce (166 puan) tarafından
Iyi sabretmessin ben o gorumceyi orda gebertirim,  annesinin egitmedigi i.te ben bakıcılık yapamam gelsin kendi kadınlık yapsın.
Bugün lütfedip geldiler hala inkar ediyorlar içmemiş diye amca oğlu eniştemi arıyor çok içmiş diye daha da inkar ediyorlar yalan diye
0 oy
önce (40 puan) tarafından
Bende böyle şeyler yaşadım senin gibi hamileydim ve 1 yaşındada çocuğum vardı eşim her yere kusardi ***** ***** şeyler yapardı salonu lavabo bile sanıp halının üstünu bile kirletmisti afersiniz oda koktuğu için uyandırdım bı sinirle kalktı halıları balkondan aşağıya attı kaynanam geldi temizledi daha beni sucluyordu içtiği zamn seslenme senin halin zaten kirliydi hiç oğlunda suç aramaz artık sinir krizleri geçiriyordum bende hep ben suçluydum hepsi allahindan bulsun Allah yardımcın olsun bacım sen çok iyi anlıyorum 
Dayanamıyorum artık yaptiği pislik azmış gibi hala bana diyorlar niye kimseye haber vermedin diye
önce (40 puan) tarafından
+1
İt iti ısırmaz bacım onlarda öyle Kendi oğlunun hatalarını görmez senin kusurlarıni arayıp yüzüne vururlar Allah'a havale et başka yapacak bişe yok inşallah zamnla iyi olur 
0 oy
önce (10,124 puan) tarafından
Okurken sinir bastı seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun 
Amin sağolun
0 oy
önce (8,393 puan) tarafından

Alkol içip kusan adama ambulansmı cağırdınız gerçekten

Evet.erken aramadığım için suçluda ben oldum

Artık ne içtiyse ölüyordu.eniştesş kalp masajı yaptı ambulans gelene kadar sonra hastanede yattı sonuç inkar ediyorlar içtiğini

0 oy
önce (1,074 puan) tarafından

Bir yapan ikinciyi de yapar güvenmeyin diye boşuna demiyorlar. Anaci erkekten koca olmaz. Olmuyor. O erkekleri sadece anaları seviyor. İnşallah düzelir birde hamilesin ama zor. Bellki karnındakini de düşünmüyor bu kadar az kalmışken. Ya bugün dogursan mesela? Az kalmış doğumuna. İçerken azıcık düşünmez mi insan karım napar diye? Ben senin yerinde olsam giderim babamin evine. Çocuk doğacağı zaman hepsi önüne dizilecek zaten 

Zaten ne olduysa babam yüzünden oldu.çocğum yokken bu haltı yedi ayrılmak istedim bırakmadılar bi daha yapmaz dediler kurana el bastı.üzüntüden içmiş dediler zorla barıştırdılar.şimdi 2.bebeğim oldu 

Konuşmuyorum kendisiyle.

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Ne yaptın canm son gelişmeler ne yaptın merk ettim yazarmsn Allah sana güç kuvvet versin inşallah bu belki imtihanindir belki eşin senin imtihanindir onunla sinaniyorsn belki içki içmesini engeleyebilirsn tatlı dille güzel sözle hemn olmz tabiki güzelce konuş kendi tarafına çek onu en azından eşin yanında olsa ailesinin çenesini kapatabilir sen tek başına bunlarla baş edemesin

Keşke güzel laftan anlayan  bi insan olsa 

İnkar edip duruyorlar oğlumuz içmemiş sonuçları temiz 

Eşimlede konuşmuyorum 

Bugün doğum yaptım hastanedeyim şuan

0 oy
önce (1,067 puan) tarafından

bu ne biçimAile ilişkisi içen koca var  oğullarına kızacağı yerde

Ah birde yaşadıklarıma şahit olsanız.inkar edip içmemiş diyor babası.kuzeni de çok içti ondan böyle oldu diyormuş.sonuç kendi içtiği zıkkımın ceremesini ben çektim

0 oy
önce (1,833 puan) tarafından

Ailen arkanda mı? 

Ailem bırak belasını bulsun diyor.anne babanda olsa 2 çocuk olunca sabret düzelir diyor

önce (1,833 puan) tarafından

Çocuklara ailen baksın gir bi işe çaliş böyle adam çocuklarınada kötü örnek oluyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 678 göst.
+1 oy
5 cevap 85 göst.
20 saat önce Diğer kategorisinde Zenan. (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
12 cevap 277 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,717 puan) tarafından soruldu

410,720 soru