+1 oy
49 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar 75 gundur doğum yapmisim 23 Aralık'ta 40 bitiyor bugün ayın 26 si 5   6 gündür vaktim geçmiş neden acaba gebelik yoktur inşallah ne yapmalıyım kızlar çok korkuyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (159 puan) tarafından
Benmde öyleyim doğum yapalı 3 ay oldu hâlâ olmadim
önce (33 puan) tarafından
Hı biz korunuyoruz bilmiyom ya senin de baş agrin oluyor mu 
Oluyor cnm baş ağrım ama normal 2 ci kzmda 8 ay olmamstim
Bende abla ilk oğlumda her 10 günde bir oluyordum bunda olmamisim diye mi demek basım şakaklarim çok ağrıyor randevu almışım baş ağrısı için iptal edeyim mi böyle sanki basım çok üşüyor öyle ağrıyor senin de aynı agrimiydi yardım et abla ya içimi rahatlat
Canım benim normal bunlar korkma şu anda hasta olamıyoruz ondan da oluyor benim de başım ağrıyor gözlerim böyle ağrıyor gibi başım dönüyor karnıma bazen sancı geliyor kasıklarıma giriyor sanki hasta olacakmışım gibi ama olamıyorum şu anda bir sıkıntı yok yani korkma iptal et gereği yok ki sonuçta çocuk baktığımız için bunların hepsi normal hele ki emziriyorsa n
-Reklam-
0 oy
önce (26 puan) tarafından
Doğumdan sonra 1 yil adet olamayanlar var diye duydum 
Ayy Allah korusun ben öyle olsam inşallah olurum bugün biraz vucdum rahatlar belki 
0 oy
önce (319 puan) tarafından
40ım bittikten sonra adet oldun mu ki gününün geçtiğini düşünüyorsun? Anladığım kadarıyla 23 aralıkta 40ın bitti sen de 23 ocakta adet olmayı bekledin. Bu öyle birşey değil :) kızımda 42.günde adet oldum sonra düzenli adet olmaya devam ettim. Oğlumu doğuralı 4 ay oldu hala adet olmadım. 1 yıla kadar da olmamak normal.
Ayy yaa ne zor ya inşallah olurum basim vücudum çok ağrıyor gozlerime kulaklarıma vuruyor ağrısı 
0 oy
önce (8,799 puan) tarafından
4 aydır olmadım canım şimdi düzeldim normal dedi doktorda doğumdan sonra
Çok sağol o zaman doktor normal demisse benim de normaldie inşallah ama basım acayip ağrıyor vücudum ağrıyor midemden rahatsızım adet gecikmesi olduğu için mi oluyor bunlaer
önce (8,799 puan) tarafından
Benim öyleydi canim ağrım oluyodu başım çok ağrıyıp midem bulanıyodu
0 oy
önce (155 puan) tarafından
Doğum yapalı tam 1 yıl oldu ve hiç adet görmedim 
0 oy
önce (90 puan) tarafından
Doğumdan sonra belli bir süre olunmuyor benim yengem aylarca olmadı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
23 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sineem1 (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 64 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
1 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balkaymakannesi (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.

410,394 soru

12,342,607 cevap

39,790 kullanıcı

Kategoriler

...