0 oy
185 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,310 puan) tarafından
Merhaba bir arkadaşım var kızını ters doğurduğunu söylüyor.Ben inanmadım tersten çocuk doğar mı hiç duymadım varmı ters doğum yapan varmı ?

Benim kızımda ters olduğu için sezeryan oldum cnku 

15 Cevaplar

0 oy
önce (3,946 puan) tarafından
Esimi kayinvalidem ters dogurmus. Ama tabi ters geldiginden haberleri yokmus dogunca gormusler .

Riske atmam asla
önce (1,310 puan) tarafından
Evet cesaret işi ben doktora ters doğum olmazmi dediğimde olmaz demişti cnkü
-Reklam-
0 oy
önce (1,068 puan) tarafından
ters doğum mümkün ama iyi bir doktor olması gerek ve riskleri de mevcut. genelde risk almamak için sezeryan yapıyorlar
önce (1,310 puan) tarafından
Anladım gercktn bilmiyordum ilk kez duydum ben doktora sorduğumda olmaz demişti cnku 
önce (1,068 puan) tarafından
olmaz demesi işte imkansız değil de mantıklı değil gibisinden bence. ikizde de normal doğum olmaz diyorlar ama yapan yapıyor mesela
0 oy
önce (7,751 puan) tarafından
Evet var daha yeni bir doktordan dinledim kadın son dk ya kadar evde sancısını çekmiş doğum başlayınca mecbur normal doğum yaptırmış doktor . Şükür bebek ve  anne  iyiymis.
0 oy
önce (2,709 puan) tarafından
Babannem amcamı ters doğurmuş ama bunun sakatlığını hâlâ çeker. 4 kilo bir bebeği ters doğurmak problem yaratmış. Ama artık tıp o kadar ilerlerledi ne gerek var. Sezaryen o kadar korkunç bir şey değil
0 oy
önce (21 puan) tarafından
Annem 4 çoğunu ters doğurmuş 
0 oy
önce (13,310 puan) tarafından
evet doğuyor. eşimin kuzeni o şekilde doğurdu. 5 yaşında kız
0 oy
önce (590 puan) tarafından
Yengemin ilk çocuğu ters duruyormuş normal doğurmuşlar çocuk uzun süre küvezde kalmıştı
0 oy
önce (29,266 puan) tarafından

Evet akrabam da ters doğum yaptı ikinci doğumunu 

0 oy
önce (32 puan) tarafından
İlk çocukta ters doğum yapılmıyormuş ama ikinci ve sonrasında ters doğum oluyormuş ancak riskleri de var tabi
0 oy
önce (75 puan) tarafından
Ölüm dahil her riski göze alırsan mümkün.
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Eskiden doktor olmadığı için ters doğum yapanlar var ama günümüzde en azından benim yaşadığım ilde bebek ters ise kesinlikle sezeryan günü veriliyor acaba ters derken baş aşağı geleceğine sırt üstü mü geldi çünkü benim kızım öyle doğdu başı yukarı bakıyormuş doğduğunda ebeler öyle demişti 
0 oy
önce (1,028 puan) tarafından
Ennem ablami ters doğurmuş yengem de kızını ters doğurdu  ters doğum örneği çok fazla ama tehlikelidi ve riskli 
0 oy
önce (4,368 puan) tarafından
Benimde ilk doğumumda oğlum 40 hftaya girince cevirdi kendini cıktı doğum kanalından doktorum hic riske atmadı direkt sezeryan oldum
0 oy
önce (4,923 puan) tarafından
Amcamın eşi dogurdu ama Cook zorluydu o zmnlar ben ¹⁸yasinda flndim 
0 oy
önce (13,351 puan) tarafından
Dr lar içerde eğer tamamen ters değilse manevra yaptırabiliyor bebeğe. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 91 göst.
0 oy
3 cevap 242 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
0 oy
9 cevap 202 göst.

410,550 soru

12,350,820 cevap