0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (97 puan) tarafından
Sunni sancıyla açılma oluyor mu? Doğum kaç saatte gerçekleştirilir?

8 Cevaplar

0 oy
(1,274 puan) tarafından
Kaçıncı gebeligin canım ona baglı birazda ama suni sancı ile çok hızlı ilerliyor
(97 puan) tarafından
İkinci canm 
(1,274 puan) tarafından
İlkten sonrakilwr çok kolay oluyo benim ilki 6 saat sürdü suni sancıyla 2. Kendi sancımdı 4 saat sürdü 3. De suni sancılıydı dogumu sıfırdan başlatmalalarına rağmen 40 dk sürdü
(97 puan) tarafından
Anam ne güzel.bnm de öyle olsa keşke.
(1,274 puan) tarafından
Olur kız ilkten sonrası çok kolay oluyo hele de arası yakınsa
-Reklam-
0 oy
(3,286 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir saati. Ben ilkinde 5 saatte doğum olmuştu diğerinde 3 saatte açıldı doğum oldu. Suni sancı zaten açılmayı hızlandırmak için veriliyor. Kiminde hiç işe yaramıyormuş duyduğuma görede.
0 oy
(2,078 puan) tarafından
İlk gebelik mi acaba 

Benm ilk gebelikte açılma vardı ama sancı yoktu suni sancı verildi 4 saat sonunda dogurdum 

Eğer senin ilkse suni sancı alıp doğum olmayabilir de çevrede de suni sancı alıp doğum olmayınca sezeryan olanlar var
(97 puan) tarafından
İkinci canm bu.
(2,078 puan) tarafından
Aaa niye pki bu kadr geç oldu ki normalde ikinciler erken doğar cinsiyet acaba erkek mi erkek bebek geç geliyor öyle söyleniyor da
0 oy
(23 puan) tarafından
Benim ilk gebeliğimde hiç sancım açılmam bi doğum belirtim yoktu. Günüm bittiği için doktor 40+1 de suni sancı önerdi ben de kabul ettim ilk gebeliğin 24 saat bile sürebilir falan dedi ben Meryem Ana otu kullandım öğleyin 1 buçukta falan suni sancı verilmeye başlandı akşam 6 buçuk gibi doğum oldu açılma çok hızlı ilerledi 
0 oy
(6,882 puan) tarafından
Benimki hızlı ilerlemişti canım. Normal sancıyla aynı ve hatta açılmayı hızlandırıyor. Allah sağlıkla kucağına versin canım
0 oy
(1,022 puan) tarafından
İkinci doğumum 41. Hafta bitiminde oldu. Eğer doğmasaydı suni vericeklerdi. Bekleme şansınız yok mu? Suni verince %100 açılır diye bir kesinlik yok ama işe de yarayabilir. 
0 oy
(4,299 puan) tarafından
İlkinde 6.5 saat suni sancı aldim ikincide yarim saate doğurdum 
0 oy
(13,896 puan) tarafından
Kaçıncı gebelik? 

İkinci gebelikte benim oğlum 41+6 Suni sancıyla 4 saatte kalmadı

Sağlıcakla kavuşun ♥️

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 76 göst.
0 oy