+1 oy
164 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından
Sorunlar hiç bitmiyor telefon şifresi gizli bilmiyorum 1 yıldır daha önce geceleri bazen bakardım oda baktığımı yakaladı ve yemin olsun değişip vermeyeceğim dedi bugün de bildirim gelmiş tiktoktan bi baktım sonra kendi telimden o kadını buldum takipleşiyorlar neyse kızdım oda komşumuzdu eskiden falan beni eklemiş öyle dedi sonra tam teli bıraktı odadan bişey alacaktı açık kalmış hemen girdim o kadını bulamadım mesajlarda daha başka biri var ****** bildiğin video gönderiyor izlediklerini hemen atladı aldı telefonu arkadasım deyip duruyor çok üzülüyorum napacam ya napacam gitsem gidecek ne annem ne babam var 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (3,946 puan) tarafından
Gidecek yerin yoksa kurcaliyip uzulme dahada . 
-Reklam-
+1 oy
önce (825 puan) tarafından
Gidecek yerin yoksa hiç kurcalama senin için daha hayırlı olur uzulmezsin burda 5 Posttan 4 'ü böyle erkeklerin çoğu böyle malesef
önce (137 puan) tarafından
+1
Niye erkekler böyle kadınlar yapsa kötü kadın oluyor öldürülüyor neden ya namus sadece kadınlara mı
önce (825 puan) tarafından
Valla bilmiyorum nalet olsun böyle erkeklere boşver takma kafana Allah'ın dan bulsun 
0 oy
önce (2,624 puan) tarafından
Cok zor bi durum gidecek yerin yok cocuk varmi canm.ise gir calis kendj ayaklarin ustunde dur desek evinin icini bilmiyorz ama susma derim bak.ustune git kiyametleri kopar gerekirse asla susma.karsindakine korktugunu falan belli etme elimden ne gekiyorsa yapsrm de gerekirse bi sekilde tehdit et.ne bilim yani ac agzini yum gozunu.susarsan yapmaya devam eder umursamaz asla
önce (137 puan) tarafından
1 tane çocuğum var 
0 oy
önce (885 puan) tarafından
Sorun telefon şifresini bilip, kontrol etmekle çözülmez ki. Yapacak olan başka şekilde de yapar. İlişkiyi bitirmeyi düşünüp düşünmediğinize göre hareket etmelisiniz aslında. Karşılıklı konuşmanız da lazım. 
0 oy
önce (411 puan) tarafından
Ben eski komşu falan tanımam . 6 7 sene önce eşim ev tutmustu geçenlerde baktım ev sahibinin nurmarasi içindeydi hemen sildim. Kadında 50 yaşlarında falan . Eşim bayan olarak bir tek kuzenlerinj takip edebilir. Daha fazlasını kabul etmem ben tepkini ortaya koy bence
0 oy
önce (134,547 puan) tarafından
adamin yemedi b ok kalmamis bunun tlf sifresini bilsen nolcakki dahada cok uzulceksin annem istemez babam eve koylaz dersen sus otur kurcalama ☹️ yok ben bosarim dersen kii bosayacak olsan sormassin☹️ bosa ama suda bi  gercekki ailesi babasi kardesi dayisi amcasi arkasinda olan kizlari kocalari uzemiyo
0 oy
önce (5 puan) tarafından
Aldatan erkek malesef asla düzelmez.. gidecek yerimde yok diyosun ne diyimki bilemedim
0 oy
önce (32 puan) tarafından
Baskın olsanız gerekirse hesaplarını kapatsanız çözüm olur mu sizce
0 oy
önce (144 puan) tarafından
Güven sarsici davranıştan huzursuzsaniz bosanin. Mutsuz ve şüphe içinde evlilik devam etmemeli

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 303 göst.
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
6 cevap 135 göst.

410,550 soru

12,350,817 cevap

40,483 kullanıcı