+1 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından
Kızım iki buçuk yaşında bütün çeşmelerim tesisatlarım donmuş ve patlamıştı on gün kadr banyo yaptırmadım yakin komsu en yakin 200 metre uzakta 32 haftalık bende hamileym tasiyamiyordm üç gündr saçını kasıyor dün yikadim bit var gördüm ama bugün gene kasıyor eczane uzakta evde ne yapabilirim acaba yardımcı olur musunuz 

16 Cevaplar

+3 oy
(156 puan) tarafından
10 gun banyo yapmamakla bitlenmez canm 
(155 puan) tarafından
Neden olur aslında on gün içinde ialki yıkadım ama taramadm hiç saçları uzun napicm lütfen yardm edin 
-Reklam-
+1 oy
(823 puan) tarafından
Bence birilerinden bulaşmiştir size canim
(155 puan) tarafından
Aslında annem koyun yönü göndermisti borular buz tutu ben sıcak su dökünce hepsi patladi o yönle borulari sardk kız hep yanimdaydi yönle oynuyordu ondan olur mu ki
(257 puan) tarafından
****** biti insanda yaşamaz canım 
+1 oy
(1,080 puan) tarafından
Bit tarağı varsa canım oturt çocuğu tara saatlerce temizlenene kadar. Sirke sür kafasının derisine, masaj yap bol bol 
+1 oy
(3,279 puan) tarafından
Birisinden geçmiş uzun zaman öncede geçmiş olabilir önce sirke oluyor çünkü. Limon kolonyası sıkıp ince tarakla tara . Evde başka sirkeli su sıkıp tara. Tarafıklarınını peçete ye koyup öldür at eve yayılmasını engelle. 
+1 oy
(2,693 puan) tarafından
Canm esine falan soyleyip aldirmanda fayda var cunku evdeki yontemlerle kalici bi cozum alamazsn.yani 10gun yikanmakla olmaz birinden bulasmistir 10gunde yikamayinca pislikten cabucak cogalmislardir.bit ilaci alana kadr evde tras kopugu varsa onu dene ama en kisa zamandada bit ilaci almani tavsiye ederim direk bitmesi icm
+1 oy
(445 puan) tarafından
Eczaneye gitmek zorundasın oradan hem sprey hem şampuan almalısın 
+1 oy
(2,043 puan) tarafından
10 gün yikanmamayla bit olmaz canım. Bit ilacı ve tarak lazım bir de oturt önüne ayıkla. Yapacak bir şey yok.
+1 oy
(3,623 puan) tarafından
10 gün banyo yapmasa da bitlenmez ya neden oldu ki. Tek çözüm eczaneden pit tarağı ve pit spreyi almanız evde ne yapılır bilmiyorum 
(155 puan) tarafından
Kaç tldr acaba bu aralar biraz sıkışğm
(3,623 puan) tarafından
Hiç almadm ama pahalı değildir 
(270 puan) tarafından

Varsa 90 veya 80 TL dir ben 75lira aldım ama sprey ve şampuan La beraber 98 liraya aldim

0 oy
(10,172 puan) tarafından
Evde zeytinyağıni sur ince tarakla tara neredeyse hepsi çıkar zeytinyağı yoksa normal yağ ile yap sonra bolca kopukleyip yıka. Tabi bir şampuani olmadan asla bitmezde
0 oy
(7,124 puan) tarafından
10 gün banyo yapmasa bile bitlenmez sadece saçları çok yağlanır kepek falan olur
0 oy
(3,848 puan) tarafından
Canım bit öyle yıkamamakla bulaşmıyor illaki birinden geçmiş olmalı çünkü vücut kendi üretmiyor yani o yıkamamakla ilgili değildir yani o muhtemelen birinden bulaşmıştır eczaneye git para bit al para bitin hem spreyi var hem şampuanı var ikisini de al onunla 3 gün yıka içinden çıkan bir tarağına da her yıkadıktan sonra tara sürekli Tarı ne kadar tararsan o kadar çabuk biter 3-4 gün sonra kafasına hiçbir şey kalmaz
(303 puan) tarafından

Arkadaşa katılıyorum bide minik minik ör sıkı sacda durmuyorlar 

(3,848 puan) tarafından

Evet canım öylede durmuyor 

0 oy
(2,732 puan) tarafından

Eczane uzakta demişsin ama bunun tek çözümü bit ilacı canım gidip alıcaksın bit tarağı ile birlikte veriyolar zaten evde bişey yapamazsın yani benim kızımda okulun ilk günleri bitlenmişti hemen ilaç aldık geçti 

0 oy
(276 puan) tarafından

Alırken varsa iyice her yerine gelecek şekilde sirkeke poşete sarcyarim saat beklet bitleei öldürür ince taraklada tara

0 oy
(276 puan) tarafından

Bide bir bulaşır Kendi kendine olmz

0 oy
(1,684 puan) tarafından

Bit şampuanı olmadan kolay kolay bitmez tek tek temizlenmen lazım güzelce yika sirke dok bitler saça tutunamaz bit tarağı yoksa erkek taraklari varsa duz olanlar ip geçirerek sıkılaştir dişlerini onunla güzel güzel tara 2 tırnağınla sıkıştırıp öldürmek gerekiyor sampuan gelince de 1 hafta şampuanla yika 14 gün ara ver tekrar yıkayıp tara

0 oy
(1,802 puan) tarafından

İspirto en güzeli bitleri hemen yakıyor öldürüyor bende küçükken kaç defa bitlendim annem ispirto dökerdi tarardı

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 421 göst.
7 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zenan. (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 259 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 720 göst.
0 oy
15 cevap 258 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eftelyam (1,268 puan) tarafından soruldu