0 oy
222 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (43 puan) tarafından

Arkadaslar yarin benim oglumun dogum gunu,ama hafta ici calistigimiz icin dun yaptik kutladik.fotograf ve pasta resimlerini whatsaptan hem kaynanama hemde kayinpederime gönderdim.

Ama ne aradilar nede bisey?siz olsaniz ne yapardiniz, ama yarin dogum gunu. Normalde kaynanam böyle özel gunleri tarihlerini bilir.belki yarin arar. Ama bilmiylrum biraz tuhafima gitti

Siz olsaniz ne yapardiniz, yada ne tavsiye ederdiniz?

8 Cevaplar

+3 oy
(2,111 puan) tarafından

Oh bugünde beni hatirlamayip ugrasmadilar deyip battaniyeme huzurla sarılır yatarım ✓

(1,322 puan) tarafından

Ahahahah kralll:D

-Reklam-
0 oy
(1,297 puan) tarafından

Umrumda bile olmaz böyle ufak tefek şeyler 🤗

(43 puan) tarafından

Öyle canim zaten,ama tuhafimada gitmedi deil,azcik sinirlerim bozulmadi deil:))

(1,297 puan) tarafından

Hiiiç bunları düşünüp saçlarımın beyazlamasina sebep olamam 😅😅 sende öyle yap aman siz annesi babası olarak görevinizi çocuğunuza karşı yerine getirebiliyor musunuz ? Getiriyorsunuz. Kalan kişiler kapının dış mandalı 

0 oy
(3,106 puan) tarafından

Cagirmadiniz diye gönül koymuş olabilir mi 

(43 puan) tarafından

Yok canim biz uzak sehirlerde yasiyoruz, yani baya uzak.sadce telefonla konusuruz 

0 oy
(492 puan) tarafından

Bı problem var gibi eğer bı sıkıntıları yoksa ben biraz alinirdim mesafe koyabilirdim bı sure 

(43 puan) tarafından

Yok canim, yani bisey yok,ama bazen bunlar kendinkendine kaprislere girerler,cunku esim bize duskundur kaynanam biraz kiskanc. Ama iyidir ararsam acar,oda arar saygimiz var aramizda.ama sinirlerim bozulmadi deil,hani insan der a ne guzel resimler,iyiki dogmus,yada aa pazartesi deilmi dogum gunu gibi falan filan ,ama tik yok:)bozuldum biraz,yarinda aramazsa ,sence ne yapim

(492 puan) tarafından

Yani günah almak doğru olmaz dediğin gibiyse yarını da bekle onlar dönüş yapmazsa eşin konusunca anlarsınız kendi ozellerinde bı prpblemleri yoksa belli ki kiskanmis veya dediğin gibi sebepsiz yere umursaamamis sen de aynı onların yaptigi gibi soğuk davranirsin

(43 puan) tarafından

Tamam canim, mesela baska bigun aradiginda diyimii neden hic geri dönmediniz size resim atmistim die?

(492 puan) tarafından

Yani bu samimiyetinize bağlı kendi kendine kurmaktansa açık açık sorman daha doğru olur 

0 oy
(22 puan) tarafından

Ben bişey yapmazdım

0 oy
(607 puan) tarafından

Canim yarina kadar bekle bence ondan sonra bisi olmazsa kendince tepkini verirsin 

0 oy
(52,413 puan) tarafından

fotoğraflara cevap vermedilerse geri silerdim ☺️ 

0 oy
(1,916 puan) tarafından

Dur bakalım , yarına kadar bekle eğer, kutlamalarsa ozaman tavrını esirgeme, madem özel günleri unutmuyor kayınvaliden bundan ala özel gün mü olur...😏

(43 puan) tarafından

Evet canim öyle yapacam. Eger aramazsa yarin, baska birgune aradiginda aciyimmii?veya konusunca bu konuyu nasil söylim nie bisey yazmadiklar veya aramadilar?

(15 puan) tarafından

Diğer torunlarına karşı nasıllar 

(1,916 puan) tarafından

Tabiki söyle, unuttun diyecem ama sen özel günleri untamazsın nasıl olduda es geçtin , kırıldım sana anne söylemeden geçemedim  de...

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 928 göst.
0 oy
25 cevap 730 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
0 oy
10 cevap 274 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,817 soru