Dün kayınvalidem gildeydik yemek yaptim hazır yemeğe kızıda geldi ama ben geç gittim diye kayınvalidem yüzüme bakmadı, hasta diye eltim iki gün önce nane limon yapıp göndermiş eşiyle 3 kere felan eltimi övdü aman pek iyi geldi ayşe göndermiş diye o kadar yemek yaparım hürmet ederim 3 aylık evli eltimin geçtiği kadar yanında geçemedim. Siz olsanız ne yaparsınız
ahahahaha valla bu kaynanalar alem, sen de ıhlamur yap gönder, başka da bir şey yapma
Gözde ya 😅😅😅
Ağzımla kuş tutsam o kadın yinede beni tutmaz. Çünkü her iş geliyor elimden ona muhtaç değilim derdi o
onun yanında da seni övüyordur belki, boşver. böylesine dediğim gibi yaranılmaz.
dp ciimm haksız mıyım ıhlamur daha faydalı
Boşverdim artık ihlamuruda kızı yapıp yollasın
Bu yoruma güldüm 😂
Yaranamazsin...hiç birşey yapma... Yılana 30 yıl bal yedirmisler zehir kusmus o yüzden balinizi kendiniz yeğin...
Yapanın değeri olmazmış gerçekten bunu çok iyi anlıyorum ...👌
Sessizce beklemelisin 3 aylık gelin ilk bombayi attığında senin degerini içten içe de olsa anlayacak ;)
Ya atmazsa kız:))
Atar atarr böyle pohpohlanan gelinler sonradan çıldırıyor şımarıyor😂
İllaki bı aksaklık oluyor ya ne kadar iyi olursan ol illa bı patlak veriyon
Hep ayni ya kendini ezdirmeyen hep daha kiymatli bosver sen yapicani yapmissin ellerine kollarina saglik
Zerre bişey yapmaz en ufak yaptığım seyide abarta abarta bitiremezdim
Zamanında yazın sicaginda kendi evimin isini bitirir bide koştur koştur onun evini temizlerdim oğlumda küçük ve eziyetliydi, kendiside ise giderdi.
Sen alıştırmışsın o yüzden senin görevin beklemiş. Ama o yapınca iyilik olmuş düşünceli davranış olmuş sende ayda yılda bir yap ki kıymete geçsin
Bu saatten sonra zıkkımın pekini yesin icsin...
Birbirinize mübarek olun derdim tabi içimden sadece beklerdim daha 3 aylık gelin zamanla oda normale dönüşür
İnşallah bakalım zaman gösterecek
3 aylık canım daha cicim ayı sen bekle ve gör
Bir şey yapmam hiçbir şeye de yollamam boş giderim değerini bilmedikten sonra
Bende bundan sonra hakettiği gibi davranırım yani sende öyle yap
Öyle olucak zaten
Yeni olduğu için mi öyle davranıyor acaba
Hayır bana inat olsun diye yapıyor ona muhtaç olmadığım ona sormadığım için
Böyle kaynanalara yaprak dökümü Ferhunde gibi gelinler lazım 😏
Bu saatten sonra da birşey yapma sende canım
Öyle olacak artık
Benden bı daha o nane limonu bile bulamaz kendi eliyle yapar ağzıyla içer:)
Hiç oralı olmazdım. :) geliniyle paslaşsın işte boşver karışma.
Aynen Allah razı olsun demeyene kılımı kıpırdatmam
Bı dahakine nane limonun benden anne yemekleri o yapsın de geç.
Buda mantikli
Alıştırmış olabilirsin. Alışınca iyilik olarak görmüyorlar senin görevin olarak görüyordur. Sana tavsiyem bu gibi konular konusulursa bir dahakine yemek yapmak yerine bende nane limon yaparım anne de. Her zaman imalı lafım olsun. O şekilde daha çok kıymete biniyorsun. Benzer şeyler benimde çok başıma geldi. Çeşit çeşit yemek yaptım ağırladim eline sağlık bile denilmedi. Eltim makarna yaptı çağırdı her gün olsa yerim ne güzel olmuş eline sağlık kızım. O günden sonra hiç yemeğe çağırmadım eşime de söyledim cahil o boşver takma dedi
Vala hic bisey yapmiyorum ,onceden yapardim karsilik goremeyince biraktim. İki dogum yaptim 1 tas corba getirmediler o yuzden ne yaparim ne ararim ne sorarim ,esimin hatrina haftada 1 gideriz oda misafir gbi davranir gelirim
410,551 soru
12,350,829 cevap
40,488 kullanıcı