Kızlar hep kandil bayram arar sorarım herkesi ama bugün bilmiyorum niye dedim bugünde ben aramiyom bakiyim kim arayacak kimse aramadı niye insanoğlu hep karşıdan bekliyor
Çünkü bunun adı bencillik hep bana hep bana banane yaa tarzı düşünce yapısı benimsendiği için kimse taşın altına elini koymuyor
Ama kandilds öyle düşünülmez diye düşünüyorum
İyi insanlar için evet haklısın fakat bencil insanlar için gün zaman mekan kişi farketmez adı üstünde bencil
Sen ara boşver aramayan aramasın bugün kandil sonuçta . Ama kandil dışında arayanı ara aramayanı arama ❤️
Öyle mi diyorsun
Bence öyle
Ben buyuklerimi arıyorum hep, herkes buyugunu arasa aslinda herkes mutlu olur, senden kucukler.seni arar, sen senden büyüklerini...kandil sonucta sevabi arayan kapsin :)
Niye ya bazen üzülüyorum niye kimse beni düşünmüyor diye
Maalesef canım bende anneme hep dert yakınırım bu konuda,seni arayanı ara aramayanı da arama der.bende çok üzülüyorum senin gibi.
Kimse aramıyor ama beni artık düşünüyorum acaba bende ne var bu kadar mı kötüyüm
Ay bende öyle düşünüyorum valla😂ben aranmayacak birimiyim diye😔
Amann demekki iyiz ki cekemiyor kimse böyle düşünelim kendimizi üzmeyelim valla düşüne düşüne takıntı yapıyorum artık 😓
Valla bende hep arardım,baktım aramiyorlar onlar bende aramadım.Suan tekrar aramaya başladım bazıları dönüyor bazıları dönmüyor hayattan soğutuyorlar valla😶
Hiç dene valla hemde nasıl
Küçüksün arayacaksın küçüksün sorcaksin onlar büyük saygı var sevgi var böyle diye diye büyüttüler şimdi herşeyi biliyoruz saygimizda ver sevgimizde ama bende bu durumdan çok sıkıldım gurbetteyim arayan soran çok çok çok nadir öz halam teyzem aramaz benden saygı sevgi beklerler önceden a dan baslayip Z ye kadar hepsini arar sorarrdim şimdi aramıyorum herkes büyükse birazda büyüklüğü bize göstersinler başımızda dursunlar bizde saygımızı sevgimizi gosterelim ben artık aramıyorum hiçbiri de umrumda değil herkes kendi evinin büyüğüdür...
Ayy aynı beni anlatmışsın ya valla öyle bende artık diyorum büyük işte onun düşünmesi lazım napiyorsun bı sıkıntın var mı diye ama yok iki küçük çocuğum var şimdi hiç arayan yok
410,437 soru
12,344,961 cevap
39,985 kullanıcı